Aangenaam verrast

Ik was eerst ontgoocheld omdat de helft van mijn bestelling niet doorging vanwege stock te kort terwijl ik net besteld had met een mooie kortingscode t.g.v. mijn verjaardag. Maar blijkbaar staat klanttevredenheid écht wel hoog in het vaandel bij Viata. Ik heb een nieuwe mooie korting ontvangen voor mijn volgende bestelling waarvoor dank. Dit is wat mij betreft dé manier om een klant vertrouwen te geven.

Snelle en vlotte levering.

De goederen werden snel en correct geleverd.

zeer tevreden

goede prijs (ik vergelijk) en snelle levering.

Correcte en snelle levering

Prima dienstverlening!

Zeer vlotte levering

Correcte en vlotte levering

Presque parfait

Certains produits sont moins chère que sur d’autres sites mais pas tous , dommages

Vriendelijk en op de voorgestelde tijd

Steeds tevreden

Vlugge verzending

Heel vlugge levering en netjes verpakt

Klantendienst snel en vriendelijk

Ik heb tweemaal contact gehad met de chatdienst alvorens mijn bestelling te ontvangen. De contactpersoon was vriendelijk en de informatie helder.

Alles is vlot en correct verlopen.

Alles is vlot en correct verlopen. Enkel jammer dat ze niet bij B post werken.

voordeliger dan huis aphoteek

zeer goede voorwaarden prijs vlugge levering

Goede prijsstelling

Efficient en klantvriendelijk

je réfléchis aux consequences de mon comportement au volant.

éclairant et beaucoup de respect pour la patience de celui qui a tout dirigé.

tot nu toe tevreden houden zo

tevreden

Prix compétitif et rapidité

Le service de livraison PostNL n'est pas à recommander car ils ne remettent pas le colis en main propre.

Vlugge levering en zeker de prijs top.

Excellent value for money and delivery service.

Excellent.

Très contente du service. Ma commande a été réceptionnée rapidement. MERCI

Première expérience et très satisfaite du service et de la rapidité de la livraison ainsi que le bon suivi. Merci

Heel tevreden

Super snel en juist

goede en snelle service

mijn bestelling werd correct en snel uitgevoerd

Bestelling

Ben tevreden over Vista, maar verzending met PostNL loopt telkens verkeerd en dat is niet leuk.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

viata is een goede zaak

maar de bezorging laat te wensen over. ik wil graag dat het thuis bezorgd wordt en dan moet ik het toch bij een service punt ophalen. dat vind ik heel slordig van de bezorging. kunnen jullie dat niet beter regelen? Anders zal ik mij genoodzaakt zien om de medicijnen elders te bestellen.

Snelle levering goede service

Perfecte levering

Vlug geleverd

Snelle levering die ok was.

Alles prima verlopen

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

Over Viata.be

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten.