Alles was correct

Alles ok.

Vlotte samenwerking.

Prima service en goede prijzen

Ales OK

Klantvriendelijke manier van bestellen

Mijn produkt was nergens anders verkrijgbaar. Snelle levering. Correcte afhandeling.

Heel tevreden

Voordelige acties en goede service.

Goede website en levering zoals aangegeven.

Prima.

Op tijd geleverd. Zelf iets extra gekregen.

Service après-vente impeccable

Suite à un retard de livraison, le service clientèle a assuré un suivi parfait du nouvel envoi de ma commande, avec beaucoup de professionnalisme et une grande amabilité.

Zeer te vvrede

Top kwaliteit

Steeds goede produkten

Ik had om 192 euro gekocht en er zat geen enkel staaltje bij. Normaal doen jullie ze staaltjes bij ik ben zo een goede klant ik doe elke maand een bestelling van bijna 200 €

alles naar wens

zoals ik zeg alles naar wens !

Voortreffelijk

Bestelling supersnel bezorgd en goed verpakt.

Goed prijs en snelle levering

Vlotte afhandeling

Alles is OK .

Géén probleem tot heden .

Zeer snelle en goede service

Snelle en zeer goede service aan een goede prijs

Goede website. Correcte en snelle levering.

Très bonne expérience Merci

Merci pour les bons services reçus lors de ma première commande.

Tout roule comme sur des roulettes !

Site bien fait, délai de livraison respecté. Je viens de découvrir Viata et je risque de l'utiliser souvent. Les prix sont très intéressants.

Très bon service

Prix, rapidité d'envoi, ça justifie mes étoiles données. Bien à vous.

Aanrader

Prijzen lager dan bij fysieke apotheker. Snelle en correcte service!!

Super tevreden

De bestelling en levering van de bestelde artikelen bij Viata is op een correcte en vriendelijke manier verlopen.

Les meilleurs.

Belge migrée en France je ne retrouvais pas ici mes produits habituellement achetés en pharmacie en Belgique. Après divers essais mon choix s'est porté sur Viata, pour le choix, les prix, les délais de livraison, le sourire virtuel du personnel. J'enlève une demi-étoile juste à cause du manque de clarté des FRAIS de livraison: j'ai du pas mal "chipoter" pour comprendre que pour bénéficier en France de l'envoi gratuit proposé je devais me faire livrer dans un point relais. Il me semble que les premières commandes (il y a deux ans) étaient plus simples. Ajouter un "pavé" frais d'envoi à l'étranger, s'il vous plaît. Merci.

alles zoals besteld

xxxxxxxxxxxxxxxxxx

excellent

Envoie rapide et soigné parfait

Scherpe prijzen maar..

Trage levering! Vooral als je iets dringend nodig hebt!

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

Over Viata.be

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten.