Prijs, kwaliteit en kwantiteit, snelle levering

Prijs, kwaliteit en kwantiteit, snelle levering

UITSTEKEND

Goedkoopste, goede service en snelle levering, ik bestel terug bij jullie. thanks

Super tevreden altijd

Snelle levering en scherpe prijzen

prima service

bestelprocedure en bezorging correct en vlot verlopen

uitstekend

een zeer goede service en vlugge verzending zonder problemen,enig min puntje zijn de vrij hoge prijzen voor sommige producten,verder zeker een aanrader om te bestellen

Le service est impeccable

Le colis est arrivé rapidement

Geweldig.

Mijn ervaring is heel goed , snelle bezorging en altijd iets extra erbij . De producten zijn ook heel goed , Met vr, groet e, stevens uit ossendrecht .

Parfait

Plus que parfaite

Vlotte service

Bestelling, betaling en levering, alles verloopt correct. Dankjewel!

Snelle propere levering

Uitstekende kwaliteit en razendsnel geleverd.

Ik heb nu al een paar keer iets besteld en ben zeer tevreden. Ik zal in de toekomst zeker nig wat gaan bestellen.

Verrast door de snelle service

Blij viata te hebben leren kennen, heb het al aangeraden aan vrienden

Goede prijs en snelle service qua levering

Goede prijs en snelle service qua levering, top

Voir ci dessous

Je suis désolé, mais je ne comprends pas le néerlandais !

Vlotte, vlugge levering.

Perfect!

Zeer veel keuze aan zeer goede prijzen en snelle levering

Envoi très rapide.

Bonjour, J'apprécie donner mon avis sur les sites commerciaux que j'utilise. Cependant, comme tout à chacun, je serais d'avantage motivée à ce propos, si des bons de réductions sur mes prochaines commandes me seraient octroyés. D'avance merci de l'attention que vous porterez à ma demande. Cordialement. Isabelle Ponselet.

Vlotte en snelle service!

Het was mijn eerste kennismaking en die is positief.

Contente des bas de contention blanc comme â l hôpital

Je suis très contente des articles que j ai déjà reçu et surtout de la livraison rapide.Merci beaucoup

Perfekt en snel!!

Ik heb al vele malen gezegd dat jullie uitstekende firma zijn betrouwbaar correct vriendelijk en behulpzaam

Eerste bestelling . Vlot ,zeer tevreden.

Zeer tevreden. Vlotte levering. chris

Très bien!

Tout s‘est très bien passé, Merci beaucoup!

Aqeel

is goed

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

Over Viata.be

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten.