Vlotte correcte en betaalbare service

Mijn bestelling was de volgende geleverd voor een zeer concurrerende prijs!

Levering was zeer goed

Het is niet de eerste keer dat ik bij jullie bestel

Dik tevreden

Prima tevreden met bestellingen bij Viata. Vlot bezorgd en blij met kortingskaartjes (gratis bezorgd, 5 euro korting, 10% korting). Product wat ik bestel is wel duurder geworden. Ik hoop dat het niet verder stijgt. De prijs kwaliteitverhouding is namelijk ook een reden dat ik voor Viata kies.

Snel en betrouwbaar

Aangenaam

Très bon service et très rapide!

Ma commande est arrivée relativement vite, le service est très correct!

Bestellen gaat makkelijk en overzichtelijke website. Snelle levering

Overzichtelijke en duidelijke website, bestellen gaat makkelijk en de levering is snel naar Nederland. Mooi groot assortiment. Top!

Persoonlijker dan alle andere farma webwinkels

Goed gevoel overgehouden bij mijn eerste bestelling (mooie actie v Caudalie) . Handgeschreven kaartje erbij maakt de ervaring compleet. Kleinschaliger. Je hebt het gevoel dat je als klant telt. Mooie acties.

Helemaal prima

Fijne website, goede service, levering prima

Livraison ultra rapide

Een vlugge en correcte afhandeling van bestelling

Steeds tevreden bij Viata

Prima bedrijf

Alles netjes verzorgd en vlot geleverd. Ook leuk een vriendelijk kaartje erbij.

Très satisfait

Service ultra rapide

attente

Rapide

Transaction parfaite à chaque fois

Transaction et communication impeccables

zoals steeds algehele tevredenheid

de originele geneesmiddelen aan de laagste prijs geleverd binnen de kortst morgelijke tijdspanne. Gebruiksvriendelijke applicatie !

Altijd perfect, al zouden klanten die opnieuw bestellen meer gewaardeerd mogen worden.

Ik ben een trouwe klant, al lijkt het niet zo omdat ik een nieuwe account heb gebruikt. Ik vind het spijtig dat de acties voor nieuwe klanten wel gelden en niet voor trouwe klanten. Dat klopt in mijn beleving niet.

Vertrouwd adres

Leuke acties, goede bezorging, en op de hoogte gesteld van verzending.

Commande payer mais soit disant impossible de recevoir

J ai commandée de l orlistat pour moi et mon époux mais d après vous il est impossible de le recevoir car plusieurs fois changer par contre vous avez bien prélever la somme et les frais de livraison j en ai commander sur un autre site sans se probleme

• Nous recommanderiez-vous? Non

Naar tevredenheid!

Alles is prima ontvangen!

Prijzen bij Viata zijn vele lager dan bij de plaatselijke apotheek en ēēn dag later ontvang je het al

Délai de livraison parfait

Site web clair, délai de livraison rapide. Livraison via bpost excellent choix

Rapide et efficace

En rupture de stock partout, heureusement encore beaucoup de stock chez Viata

Positief

Zeer tevreden.

Vaste choix de produits, prix compétitifs et très courts délais.

Vaste choix de produits, prix compétitifs et très courts délais.

Tevreden

Voordeliger dan bij apotheker Aanrader aan vrienden en kennissen

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

Over Viata.be

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten.