Uitstekend.

Vlotte site, goede prijzen en hele goede service!

Met Viata nog nooit een probleem gehad.

Zeer goede ervaring met Viata, over PostNL kan ik niets goed zeggen. In plaats van het te thuis te brengen moest ik kilometers rijden om het pakje op te halen.

Schandalige service levering

Koerier gooit doos met producten over poort van 2,5 meter hoog. Bovendien nog een dag te laat geleverd.

très satisfaite

produits disponible et avantageux merci et vite livré

Parfait

Suivi impeccable et livraison rapide

Goeie service.

Telkens ik een bestelling plaats krijg ik deskundig advies en dan nadien een snelle service!

Efficace, très bonne, merci

correcte verwerking

Tot nog toe werden steeds de juiste producten geleverd.

Zeer tevreden over jullie apotheek,snelle levering en goedkoop !

Zeer tevreden over jullie apotheek,snelle levering en goedkoop !Ik ga zeker nog bestellingen doen bij jullie .Groetjes

Snelle en correcte levering ! Top !

Product snel gevonden op de site en een snelle en correcte levering. Kan niet beter. Héél tevreden !

Rapide

Je compare les prix sur plusieurs sites et le produit que j'ai commandé était nettement moins chère

Mijn bestelling betreffende glazen ampullen waren snel geleverd. Enkel bij opening van de verpakkingsdoos merkte ik dat de doosjes van de ampullen vochtig waren en bleken er dus enkele gebroken te zijn. Na melding een tegoedbon ontvangen. Fijne service!

Zeer tevreden over aanbod en dienst.

Fijne plek om aan de Eucerin producten te komen die ik nodig heb. Heb ze ook altijd op korte termijn thuis. Hele prettige ervaring.

caudelie vinoperfect

Dit produkt geeft een aangenaam gevoel aan de huid, ben erf tevreden over en snelle levering.

kwaliteit en levering

alles was zoals gepland??? snel en goed

Snelheid

De producten worden snel geleverd zoals beloofd en degelijk verpakt.

goede verwerking van mijn bestelling

perfect

geleverd zoals vermeld. alles ok

Alles is heel duidelijk, super mooie kortingen. Echt de moeite waard!

Achat de compléments alimentaires

Le site est facile à utiliser. Il y a beaucoup de choix dont la grosse majorité est de stock. Les prix sont corrects. Par contre, il est stipulé sur le site que si, la commande est passée avant midi, les produits sont livrés le lendemain. Sachant que je n'ai pas eu le choix de prendre bepost, mais seul Post NL était disponible, le colis est arrivé le surlendemain. Heureusement, j'étais présent, mais je ne devais pas être chez moi, alors que la veille, oui. J'ai eu de la chance cette fois, mais je pense que, soit il faut retirer cette phrase qui stipule la livraison le lendemain, si la commande est passée avant midi, soit il faut livrer dans les délais corrects. Ceci étant, le colis était en bon état et livré en main propre.

Expérience plutôt bonne mais les derniers changement sont plus compliqués

J'ai eu un peu de mal à m'habituer aux changements dans votre établissement lorsqu'il a été repris pas PIETERS BV. Je trouve dommage que vous ayez modifier votre expéditeur en UPS-NL (ou DPD) qui n'est pas très fiable - à mon avis - par rapport à BPOST (48 h de délai au lieu de 24h, non-respect de certaines instructions de livraison, difficulté à suivre les colis et lieu de livraison, en cas d'absence, bien plus loin de notre domicile. Votre site WEB n'est pas toujours aisé, lorsqu'on recherche un produit bien spécifique, sans en connaître l'orthographe exacte. Malgré que je sois une cliente fidèle et régulière, je n'ai jamais reçu aucun geste commercial (offre spéciale, discount, etc...) de votre part. Enfin, lors de ma dernière commande, je n'ai plus retrouvé le RUBAXX GEL CBD déjà acheté chez vous ... et j'ai donc dû commande ce produit via une autre centrale de vente e-commerce !!!

super

makkelijk

livraison en temps et en heure

Difficile de trouver l'article sur le site, mais j'y arrive grâce à mes commandes précédentes. Livraison en temps et en heure.

Super service, snelle levering. Dus gewoon top!!!

Bij bestelling, voordelige prijs en vlugge levering,zeer tevreden !

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

Over Viata.be

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten.