UItstekend

Duidelijk site, snelle levering en keurig verpakt met een handgeschreven kaartje. Geeft toch gevoel van persoonlijk aandacht voor de klant.

Goede service, goede schoenen!

Van de zomer schoenen besteld maar helaas waren deze te verkleurd om op te sturen. Vanuit Oxener is dit netjes gemeld, ik heb mijn geld teruggekregen én een waardebon van 20%. Deze heb ik verzilverd voor een paar mooie schoenen waar ik zeer blij mee ben. Nog even contact gehad met de klantenservice per e-mail en de reacties lieten nooit langer dan één à twee uur op zich wachten, erg netjes!

Keurig op tijd de bestelling binnen met nog een handgeschreven kaart erbij

Super snelle en correcte levering

Mijn vraag aan de klantenservice werd binnen een half uur beantwoord. Top!!

Snel en keurig geleverd

Ontzettend leuk dat er een handgeschreven kaartje bij de bestelling was!

Kwaliteit!!!

Snel en goede levering! Top service! Ruim aasortiment!

Duidelijke site goede snelle levering en zorgvuldig verpakt

Goede service binnen 2 dagen de bestelde schoenen in huis,met een hand geschreven kaartje er bij super.

Grandioos!

Aangekochte boots waren nóg mooier dan de afbeelding 😃

Snelle levering en keurig verpakt!

Snelle levering, en een attente kaart erbij

snel en goed

Uitstekende ervaring en er zat zelfs een handgeschreven kaartje bij ! Waar kom je dat nog tegen tegenwoordig ?

Ruime keus van fijn goed zittende schoenen of laarzen

Snelle levering, heel goed verpakt in een doos, achteraf betalen.

Supersnelle levering en voorbeeldig ingepakt, top!

Duidelijke site, supersnel geleverd en een mooie persoonlijke noot in de verpakking, top!

Uitstekende service!

Heel goed.

Levering 2 dagen na bestelling met handgeschreven briefje ( Michel ). Prima service.

Snelle levering, verpakking met een handgeschreven briefje er bij. Klantgericht

Heel goed verzorgd

Het persoonlijke kaartje en de mooie verpakking. Alles bij elkaar getuigd van aandacht!!

Goed aanbod

Ze hadden nog laarsjes die wij nergens meer konden vinden :)

uitstekend

Snelle levering en prachtige schoenen.

Prima ervaringen met Oxener

Goede service en een uitgebreide collectie

Ik vond het erg mooi

Ik ben erg tevreden met mijn aankoop 👌🏻

Besteld en binnen 2 dagen geleverd ze doen wat ze zeggen,en daar mogen veel webshops een voorbeeld aan nemen . Mvg Judith Hendriks

Fijne webwinkel

Mijn hoogbejaarde moeder had haar zinnen gezet op een paar schoenen met een smalle leest. Er was telefonisch contact voorafgaand aan de bestelling en correspondentie per e-mail nadien, doordat ik een vergissingen maakte bij de bestelling. Mijn vragen werden vriendelijk beantwoord en op de vergissingen werd positief gereageerd. Zo vergat ik de promotiecode te gebruiken bij een artikel uit de sale. Dit kortingsbedrag werd netjes verrekend. De levering van de schoenen was snel. Mijn moeder is een tevreden klant

prims

top

Loseweg 59

7315BC Apeldoorn

Over Oxener

Oxener Schoenen is een familiebedrijf dat in 1905 is opgericht. De familie Oxener is in 1905 begonnen als schoenmakerij, dit is uitgegroeid tot een van de betere en bekendste schoenwinkels van Apeldoorn en omstreken. Bij het honderdjarig bestaan van Oxener kregen wij het predicaat hofleverancier, iets waar wij erg trots op zijn! Oxener Loseweg verkoopt dames en heren schoenen, wij zijn gespecialiseerd op het gebied van comfort maar hebben ook een uitgebreide collectie exclusieve en meer trendy merken. Tevens is Oxener de trotse eigenaar van de eerste Van Bommel shop-in-shop die gevestigd is op de eerste etage van de winkel. Oxener is zich altijd blijven ontwikkelen, in 1983 openden wij een tweede winkel in het centrum van Apeldoorn, de City Shoebox. Een trendy dames en heren winkel plus een hippe kinderwinkel. Oxener Loseweg en Oxener City Shoebox richten zich beide op het midden / hoog segment. Een aantal jaar later is Oxener online gegaan en zijn wij een webshop gestart. Bestel uw dames, heren en kinderschoenen online of bezoek een van onze Oxener schoenenwinkels in Apeldoorn. Geen verzendkosten van nieuwe collectie, Snelle levering en Veilig betalen!