Netjes geleverd

Netjes

Kwaliteit van de laarzen perfect

Vrijdag besteld, bericht streven naar verzenden binnen 1-2 werkdagen. En dan geen bericht meer tot uw bestelling wordt morgen bezorgd. 3 werkdagen later (5 kalender dagen). Ik zou tussentijds bericht op prijs hebben gesteld om je bestelling te kunnen volgen.

Snelle goede levering van bestelde kleren

Super goede service

Goede service, gezellige verkopers. Kortom een zaak die ik iedereen kan aanbevelen

Artikel naar wens

Goede communicatie en goede prijs

Top schoeisel, voornamelijk de Xsensible serie. Snelle service.

Goede en snelle service, bedankt!

Goede en snelle service!

Super snel geregeld. Top.

Fijn geregeld

Erg jammer....

We lopen in de winkel en horen de verkoper aan een andere klant vragen of ze een kopje koffie willen. Klinkt goed... Maar....wij hebben een tas gespot met lipstick er op! Er wordt gewerkt aan de vlek maar het kopje koffie wordt niet aangeboden! We maken er nog een grapje over maar helaas de hint werd niet begrepen! Verder is de eigenaar ook totaal niet geïnteresseerd!! Hij loopt rondjes en lacht een beetje schaapachtig en doet vooral geen moeite om ons aandacht te geven. We hebben totaal ruim €340,00 besteed en dan is een vriendelijk woord toch niet te veel gevraagd? We zijn speciaal naar jullie gegaan omdat we jullie de omzet gunnen. Echter door deze ervaring is het vrij onwaarschijnlijk dat wij in de toekomst nog iets bij jullie zullen kopen.

Schoenen gekocht en deze lopen direct fijn.

Fijn geholpen en duidelijke uitleg waarom ik nu de goede maat en breedte heb gekocht.

Mooie snelle service

Snelle bezorging. Netjes verpakt en een persoonlijke boodschap. Prettig.

professioneel, vriendelijk

Met aandacht geholpen en daar gaat het om!

Sehr gut

Gut bei online Bestellungen

Prettig!

Zo ontzettend leuk om bij een online aankoop een handgeschreven kaartje met “Veel plezier met uw aankoop” en de hartelijke groeten van Astrid aan te treffen!

Geweldige Durea boots voor een superprijs gekocht

Snelle verzending, mooie prijs. Zo blij met deze Durea boots!

Ging helemaal perfect.

Had de in de schoenen in de mail gezien,opgebeld en de schoenen werden apart gezet.Op de fiets er heen,vond ze heel leuk,zaten lekker en klaar.Ben er blij mee.

Top verkoper

Hartelijk dank voor de snelle en ongecompliceerde afhandeling van de aankoop. Ik zal uw huis zonder voorbehoud aanbevelen!

Snel en goed

Makkelijk bestellen , snelle levering, helemaal goed

Goede service en mooie boots ❤️

En lief kaartje erbij

Bezorgt door een fietskoerier..super service

Altijd heel goede service en kwaliteit schoenen!

12 uur gebeld en om 18 uur prachtige groene laarzen door de deur via de fiets koerier! Dank voor je goede hulp Karin.

Prettige schoenenzaak, prettig personeel.

Orettige schoenenzaak, orettig personeel met kennis van schoenen. Vrolijke bedoening daat.

Gewoon uitstekend.

Deskundig, vriendelijk en attent!

Snelle en goede service en een persoonlijke noot van Astrid voor de bestelling Top

Ongelooflijk snel en alles piekfijn!

Ik heb nog nooit zo snel een bestelling ontvangen. Echt fantastisch. Dankjewel Oxener, ik zal zeker opnieuw bij jullie bestellen in de toekomst!

Loseweg 59

7315BC Apeldoorn

Over Oxener

Oxener Schoenen is een familiebedrijf dat in 1905 is opgericht. De familie Oxener is in 1905 begonnen als schoenmakerij, dit is uitgegroeid tot een van de betere en bekendste schoenwinkels van Apeldoorn en omstreken. Bij het honderdjarig bestaan van Oxener kregen wij het predicaat hofleverancier, iets waar wij erg trots op zijn! Oxener Loseweg verkoopt dames en heren schoenen, wij zijn gespecialiseerd op het gebied van comfort maar hebben ook een uitgebreide collectie exclusieve en meer trendy merken. Tevens is Oxener de trotse eigenaar van de eerste Van Bommel shop-in-shop die gevestigd is op de eerste etage van de winkel. Oxener is zich altijd blijven ontwikkelen, in 1983 openden wij een tweede winkel in het centrum van Apeldoorn, de City Shoebox. Een trendy dames en heren winkel plus een hippe kinderwinkel. Oxener Loseweg en Oxener City Shoebox richten zich beide op het midden / hoog segment. Een aantal jaar later is Oxener online gegaan en zijn wij een webshop gestart. Bestel uw dames, heren en kinderschoenen online of bezoek een van onze Oxener schoenenwinkels in Apeldoorn. Geen verzendkosten van nieuwe collectie, Snelle levering en Veilig betalen!