Scherpe prijzen en snelle verzending naar België

Mooie kortingen op Floris van Bommel (-30% + 11,5% omwille van 115 jarig bestaan van de winkel) Beste internetprijs voor dit model, trouwens overal uitverkocht. Maandag de 20ste juli besteld en na de middag verzonden, vandaag ( woensdag om 15.30) in Gent ontvangen. Sneakers zitten perfect. Goeie verpakkingsdoos. Ik ben heel tevreden! Tot een volgende keer

Snelle en correcte service

Had zelf met bestelling een fout gemaakt, medewerker van Oxener heeft het direct opgelost - super Snelle en correcte aflevering.

Supersnelle levering, goede kwaliteit schoenen.

Ik bestelde 3 paar schoenen, 2 paar paste uitstekend, het 3e paar heb ik geretourneerd met de opmerking dat deze schoenen te groot waren. Helaas was er kennelijk geen kleiner paar op voorraad. Wat mij een beetje tegenstaat is dat ik € 7,50 moest betalen voor het retourneren terwijl ik toch voor zo'n € 160,- had aangekocht.

Superservice

Goed geholpen, vriendelijk en kwaliteitsproducten

Snelle reactie en levering

Mijn schoenen waren niet op voorraad en moesten bij de leverancier besteld worden. Kreeg netjes bericht. En binnen een week had ik ze. Blij mee.

Goede service en kwaliteit

Makkelijke webshop, op tijd geleverd en kwaliteit van het product is super. Reageren snel op mail en denken echt met je mee.

Snel en goede levering

Snel en goede levering

Gewoon goed!

Mooie schoenen, goede webshop

Goec

Alles perfect !

Alles prima, heel snelle service !

Goed assortiment leuke aanbiedingen

Op zoek naar sandalen uitstekend geslaagd

goed!

ruime keuze, ook voor moeilijke voeten, snelle levering, makkelijk kunnen omruilen.

Duidelijke website, snelle service.

Alles ok

Prettig

Fijne winkel Ruim assortiment Leuke sale Klantvriendelijk

Snelle levering!

Af laten leveren in winkel. Zeer goed Corona-beleid! Ook in deze tijd echt toegankelijk!

kwaliteit prijs verhouding top

Uitstekend!!

Mooie producten, snelle bezorging, AfterPay

voortreffelijk

Met gemak besteld, keurig thuisbezorgd. Zeer tevreden

De klant voelt zich koning

Gastvrije ontvangst. Luisterend naar wensen en deskundig advies bij knie problemen

Snel en vriendelijk

Snelle levering ondanks dat mijn bestelling besteld moest worden. Goede en vriendelijke communicatie

Zeer goede service

Een fantastische schoenenzaak en heel klantvriendelijk.

Super, mooie schoenen, goed advies

Ik koop altijd schoenen bij Oxener, ook voor mijn dochter. We worden altijd goed geholpen en er is veel aandacht voor je. Er word je ook wat te drinken aangeboden. Nu in de Corona tijd heb ik pantoffels besteld. Paste ze niet. Vervolgens kwamen ze persoonlijk terug met een grotere maat en kwamen ze de andere ophalen. Ook zat er een lief kaartje bij met dat ze blij waren dat ze aan ons dachten in deze tijd. Dus kort gezegd top zaak!

Snelle goede service en kwaliteit

Bestelling via website ging simpel, levering was snel en product van goede kwaliteit en zoals verwacht! Enige minpuntje was dat er een actie was gratis slippers bij kinderschoenen vanaf 59,95 en ik had kinderschoenen van 54,95 maar ook nog volwassenschoenen van 100 euro. Maar ja dat is niet de actie. Snap ik maar vind ik wel jammer.

Loseweg 59

7315BC Apeldoorn

Over Oxener

Oxener Schoenen is een familiebedrijf dat in 1905 is opgericht. De familie Oxener is in 1905 begonnen als schoenmakerij, dit is uitgegroeid tot een van de betere en bekendste schoenwinkels van Apeldoorn en omstreken. Bij het honderdjarig bestaan van Oxener kregen wij het predicaat hofleverancier, iets waar wij erg trots op zijn! Oxener Loseweg verkoopt dames en heren schoenen, wij zijn gespecialiseerd op het gebied van comfort maar hebben ook een uitgebreide collectie exclusieve en meer trendy merken. Tevens is Oxener de trotse eigenaar van de eerste Van Bommel shop-in-shop die gevestigd is op de eerste etage van de winkel. Oxener is zich altijd blijven ontwikkelen, in 1983 openden wij een tweede winkel in het centrum van Apeldoorn, de City Shoebox. Een trendy dames en heren winkel plus een hippe kinderwinkel. Oxener Loseweg en Oxener City Shoebox richten zich beide op het midden / hoog segment. Een aantal jaar later is Oxener online gegaan en zijn wij een webshop gestart. Bestel uw dames, heren en kinderschoenen online of bezoek een van onze Oxener schoenenwinkels in Apeldoorn. Geen verzendkosten van nieuwe collectie, Snelle levering en Veilig betalen!