snelle en correcte service

had dringend materiaal nodig en heb voor de eerste maal besteld bij 123inkt.be en heb er geen spijt van , wat een aanrader zou zijn dat er bestellingen kunnen afgehaald worden daar alles steeds duurder word en mensen proberen zoveel mogelijk op bijkomende onkosten te be- sparen , in dit geval de verzend kosten , groet eddy .

Zeer goed gelukt met de plaatsing van de nieuwe inkt

directe reactie op een defecte cartridge printer

Bij het installeren van de printer cartridges, die al bijna 2 jaar in de verpakking zaten van een vorige bestelling, bleek er 1 niet goed te zijn. Na een vermelding te maken via het klachten formulier hebben "123inkt" direct gereageerd en een nieuwe cartridge opgestuurd. Dit was totaal onverwachts en zeer vlot verlopen, nogmaals dank voor de vlotte service die geleverd is.

Uistekend .

Op zoek naar balpen vullingen voor Graf von Faber Castell EB ( extra breed ) .Dagen lang op internet gezocht na bezoek aan enkele fysieke winkels in de stad . De meesten beschikken niet over deze XB breedte. Ik heb deze uiteindelijk gevonden on de website van 123inkt.be Ik heb deze dan ook besteld bij boven vermelde firme -in kleine hoeveelheid (privé gebruik) . Deze werden twee dagen nadien op een perfectie manier geleverd , dit wil zeggen goed verpakt en persoonlik afgeleverd aan de deur . Proficiat en met de grootste dank. F.B. Gent

Goede dienstverlening. Indien jullie het bestelde product niet op tijd kunnen afleveren, worden we op de hoogte gebracht. Super. Wij zitten anders ongeduldig te wachten. Gaan jullie komen of niet? Alvast berdankt.

Gewoon een goede firma !!!!!!

Een gemakkelijk en overzichtelijke webshop, hele goeie producten. En wat heel belangrijk is: de prijzen zijn veel beter en lager dan bij veel andere webshops/firma's voor dezelfde producten. De afhandeling/verzending is altijd volledig volgens de afspraak.

Alles was zeer snel geleverd en beantwoordde perfect aan mijn verlangens. Er zaten zelfs 2 kleine geschenkjes bij !

Service très rapide et prix imbattable!

J'ai passé commande le 14 juin à 17h30 et j'ai reçu ma commande le 15 juin (je ne sais pas l'heure mais à 14h30 quand j'ai relevé mon courrier ma commande était là). Je recommande vivement votre site ; )

Na 16 dagen nog steeds geen levering...

Nadat ik de bestelling had geplaatst viel mij op dat 1 van de 3 artikelen "beperkte voorraad had". De andere artikelen waren op voorraad. Na 16 dagen heb ik nog steeds niets mogen ontvangen. Met andere woorden "beperkte voorraad" wil zeggen: geen voorraad. Want op dit moment staat er nog steeds "beperkte voorraad" voor dit artikel terwijl mijn bestelling niet kan worden geleverd? Waarom de klant niet tevreden houden en uit eigen initiatief reeds de artikelen sturen die wel op voorraad zijn? Elke week wordt er vervolgens een mail gestuurd met een "verwachte verzenddatum", keer op keer een illusie dus! "In de week van xx-xx-2023 verwachten wij uw bestelling te kunnen versturen". Wat een service!

Handig

Handige magneetstrip. Zorg voor een whiteboardpen met een smalle punt.

Ruime keus

Ruime keus en spoedige levering.

Alles is perfect verlopen!

Super tevreden!

Zeer goed.

Zeer tevreden over de correcte en snelle afhandeling.

Positive

Good quality, fast delivery.

Correct en vlug

Alles gaat vlug en correct

Vlotte behandeling

Snelle service, ruim assortiment

Correcte informatie via telefonische oproepen. Correcte levering en facturatie

Correcte informatie via telefonische oproepen. Correcte levering en facturatie

PRIMA FIRMA

Goede kwaliteit , goede prijzen , snel geleverd en zeer groot aanbod

Niet lang wachten. Beterkoop. Goede waren. Kans om de lege patronen terug te sturen. De Kleine geschenkjes zijn steeds welkom.

Goed snel geleverd laagste prijzen.

Wat kan ik meer zeggen.

Snel en goedkoop

Bestellen gaat zeer gemakkelijk online. Snelle levering, goedkoop. Je krijgt een leuk extra cadeautje bij je levering (boek kaarten, stylo, enz.).

prima handelaar

Betrouwbare handelaar met prima producten.

snelle en vriendelijke service

bestellen en levering is snel en vriendelijk

Correct volgens belofte en prijsgunstig.

Correct volgens belofte en prijsgunstig.

Vlot om te bestellen en met de levering

De bestelling kan vlot aangevraagd worden en de levering verloopt goed conform de verzonden mails.

5 Kleinhoefstraat A14

Geel 2440