tevreden

Snelle leveringen, top firma

Vlot en snel geleverd aan scherpe prijs

Bestelling was prima in orde. Geleverd in de tijd die beloofd was en aan een scherpe prijs.

Beste prijs

Prima afhandeling en prijs

no comment , nice job

Snelle afwerking bestelling 10/10

Meerdere keren al bestellingen geplaatst en altijd een topservice én kwaliteit! Site is zéér duidelijk en makkelijk om te gebruiken.

Waarom die EXTRA portkosten, dan zijn de inktpatronen goedkoper bij Colruyt of Vanden Borre...

zie mijn uitleg hierboven of hiervoren. De laatste keer viel dit VEEL te duur uit. Blijft u dit aanhouden? Loyaerts A

Top bedrijf

Zeer Vriendelijke personeel aan de telefoon. Vlugge levering van brother printer was een dag later de levering was door de drukte van bpost.

Slecht opgeleid personeel

Ik heb een webshop en vroeg als ik mijn verzendetiketten zoals post nl, bpost dat heeft kon afdrukken met een bepaald soort labelprinter van Brother... Ja hoor, dat gaat ook met deze.. Ik bestel hem, heel euforisch en blij toen ik het pakketje aan kreeg. Echter kon ik mijn labels via de bpost site niet afdrukken met deze printer. Ondanks ik hem 1x gewoon getest heb om te proberen mag ik hem niet terug sturen want hij is ' gebruikt' ..... €100 naar de .... Als jullie misschien in de toekomst beter jullie personeel opleiden kan ik jullie aanraden. Maar nu in elk geval totaal niet! Nu zit ik dus met een labelprinter waar ik niks mee kan, wat in de kast staat..

Voordelige prijs, spoedige levering

Het was de eerste bestelling die ik plaatste bij 123inkt.be en ik was verrast door de zeer scherpe prijzen en de snelle levering. Enkel positieve ervaringen dus!

alles ging vlot

Voldoet aan de verwachtingen

Product voldoet aan de verwachtingen, voor een voordelige prijs.

TOP

SCHERPE PRIJS , PERFECTE LEVERING OP VOORZIENE DATUM, ZELFS IN DEZE ONVERWACHTE TIJDEN

SUPER

SUPER

Fantastisch, snel geleverd, zelfs tijdens de corona crisis

Ondanks de waarschuwing op de website dat de levering kon vertraging oplopen door de coronacrisis, werd alles snel geleverd. Ondanks de stevige doos zat er toch een flinke deuk in de verpakking en in de doos van een van de toners. De pakjesdiensten gaan er niet altijd zacht mee om. 123inkt.be via mail ingelicht en foto meegestuurd. Zij maakten er geen probleem van om deze eventueel om te ruilen. Na openen van de tonerdoos zag ik niet dadelijk een beschadiging aan de toner zelf. Maar 123inkt.be stelde me gerust, moest er toch nog een probleem opduiken met de toner, ik hun altijd kon verwittigen.

Voorlopig ben ik niet positief!

Voorlopig ben ik niet positief. Op 28/5 Canon printer TS8350 besteld. Op de website werd duidelijk aangegeven dat het toestel voorradig is. Op 29/5 mail van de klantenservice dat het toestel niet direct beschikbaar is in hun magazijnen en dat 123ink.be ‘verwacht’ pas op 8/6 juni te kunnen verzenden. Ik heb de klantenservice hierover op 29/5 aangeschreven en wacht op hun antwoord (belofte is binnen de dag antwoord, ik ben benieuwd). Hopelijk wordt dit probleem alsnog snel opgelost, anders getuigt dit niet van een strakke organisatie en komt de betrouwbaarheid van 123inkt.be in het gedrang...

correct

positieve ervaring

Perfecte cartridges

Originele cartridges werken steeds het beste.

Super winkel

snelle bediening, alles correct, 100%

top

inkt geleverd zoals gevraagd en goedkoper dan in de lokale handel.

Heb kunnen telefonies contact maken met 123inkt, dat bij de meeste niet meer kan of lukt en ben zeer goed te word gestaan gestaan geweest !!! Bedankt daar voor (+ punt)

Zeer vlotte dienstverlening en goede prijs

Zeer vlotte dienstverlening en goede prijs

Bestelling was correct, en de attentie die er nog gratis bijzat was mooi bedankt daarvoor

Zou het iedereen aanraden om bij 123 inkt te bestellen heel eenvoudig en verschillende merken als ook verschillende materialen, verder te werkenalles wat je nodig hebt om administratief

Vlotte bestelling en levering, alles goed en korrekt verlopen

Vlotte bestelling en levering, alles goed en korrekt verlopen

Zoals het hoort !

Overzichtelijk... telkens huismerk vergelijkend.

vlugge en correcte aflevering

eenvoudig om te bestellen - vlug geleverd

Kleinhoefstraat 5 A14

2440 Geel

Over 123inkt.be

Met bijna 4 miljoen klanten is 123inkt marktleider op het gebied van online verkoop van inktpatronen, toners en fotopapier. Sinds de start in 2003 in België en 2000 in Nederland is 123inkt één van de snelstgroeiende en meest succesvolle webwinkels van België en Nederland. Bij 123inkt.be vindt u overzichtelijk het grootste assortiment printer benodigdheden voor de beste prijzen. Slimme logistieke processen en uitstekend voorraadbeheer zorgen ervoor dat ruim 97% van alle orders binnen 24 uur wordt bezorgd.