alles verliep prima

goede ervaring

SNELLE CORRECTE LEVERING

De bestelde artikelen werden snel en verzorgd geleverd. Prima service.

Prijs/kwaliteit ; zeer goed

Groot assortiment, zeer snelle levering en tot mijn verbazing gratis nog enkele verrassingen bijgevoegd

Topservice

Voor een evenement zocht ik oranje papier aan een schappelijke prijs. Dat vond ik hier!

snelle en correcte levering

inktpatronen werken zeer goed, voor herhaling vatbaar

Snelle levering, aangevuld met tal van giften, bevatte de gevraagde artikelen en dit aan goede marktprijzen. gewoon niets op aan te merken.

Betaalbare Top Service

Zoals steeds een goede product kwaliteit voor een leuke prijs

Snelle levering van bestelling. Goed verpakt. Met een duidelijke opvolging van de zending. En interessante prijzen !

Snelle en correcte service

In de namiddag online besteld en dag nadien op het juiste adres geleverd. Bedankt!

Positieve ervaring

Snelle en correcte levering

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit en goede service

Snelle levering en correcte service

Alles in orde met de bestelling en snel geleverd. Er was een foutje i.v.m. de factuur en dit werd vrijwel meteen opgelost door de klantendienst (die zéér vlot te contacteren was). Zeker een aanrader.

prima apparaat, doet wat het moet doen

ik zocht al een tijdje een papiersnijmachine dat minstens 40 A4 papier kan snijden en ook karton van 2 en 3 mm. Tegen een aannemelijke prijs is dit toestel uitermate geschikt. Handig is de papierklem en uiteraard het groot formaat (A3)

Slechte INFO

Ik had een bestelling gedaan op 12 maart 2022. Dit ging over inktpatronen die ik besteld had ORIGINEEL van HP Ik had deze al enkele dagen in mijn winkelwagentje gelegd Doch ik kreeg een telefoon van u dat het beter is de alternatieve inktpatronen te kopen Ik heb hun toen gezegd dat mijn printer deze niet herkend Men verzekerde mij dat de software werd aangepast en dat die zeker zouden werken Ze verteld mij ook indien problemen mag u ze terug zenden…. De printtoners dus besteld( alternatief) geplaatst en geen vuiltje aan de lucht….. Doch deze printkoppen zijn zeeeeeer snel leeg. Vorige week een nieuwe XL zwart geplaatst en nu weeral de fout dat ik deze moet vervangen amper na 10 bladen afgedrukt te hebben.? Dit is rommel en zal nooit meer naar de raad van u opvolgen.

PRIMA SERVICE

VLOTTE BESTELLING ZELFS PER TELEFOON EN EVENEENS VOLOTTE VERZENDING BEN HEEL TEVREDEN VAN DE SERVICE

Gemakkelijk en snel

Makkelijk te vinden op duidelijke website snel geleverd zoals aangekondigd

Zeer goed!

Snelle levering.

Good

snelle levering, good

Huismerk laten aanbevelen en teleurgesteld!

Na mijn aankoop van originele HP cartridges bij 123inkt, krijg ik na mijn bestelling een telefoontje om toch maar over te gaan naar het huismerk. Nu ik al een aantal pagina's heb geprint weigert mijn printer verder te printen, omdat er geen originele cartridges gebruikt zijn. Ik moet mijn printer op en af zetten om verder te kunnen doen, en best de cartridges vervangen om ergere schade te voorkomen. 5 jaar lang geen problemen gehad met printen, maar ook steeds originele cartridges gebruikt. nu ik mij inlaat met het goedkopere huismerk van 123inkt, ben ik slechter af en kan ik toch maar originele cartridges terug gaan kopen, en schiet er 60 euro bij in inplaats van 40 euro te winnen. Hp cartridges origineel kost 99€ het goedkope huismerk 60€ en het is het niet waard. Laat u niet bepraten om over te schakelen naar goedkoper huismerk van 123inkt.be en blijf bij uw originele cartridges. Verzending was zeer snel. Volgende dag in huis en dat is nu het enige positieve dat ik kan vertellen. Kopen bij 123inkt kan zeker, maar als het over inkt gaat hou u bij de originele cartridges. Nota: Na contact te hebben gehad mag ik de cartridges terug sturen. De cartridges zijn al wel begonnen en ik heb geen idee of ik geld terug krijg. Dus, laat ik alles zoals het is. Andere cartridges besteld ergens anders en ik doe daar mee verder.

Correct en snel

Snelle levering goeie prijs/kwaliteit en zeer vriendelijk contact. Uiterst tevreden :)

correct en goed geleverd

Goede dienstverlening en correct

Alles prima!

Alles prima!

Rapide et excellent service

commande passée le jeudi, réception du colis samedi matin rapide et excellent service merci

zeer goed

Zeer vlotte levering van prima producten

Kleinhoefstraat 5 A14

2440 Geel

Over 123inkt.be

Met bijna 4 miljoen klanten is 123inkt marktleider op het gebied van online verkoop van inktpatronen, toners en fotopapier. Sinds de start in 2003 in België en 2000 in Nederland is 123inkt één van de snelstgroeiende en meest succesvolle webwinkels van België en Nederland. Bij 123inkt.be vindt u overzichtelijk het grootste assortiment printer benodigdheden voor de beste prijzen. Slimme logistieke processen en uitstekend voorraadbeheer zorgen ervoor dat ruim 97% van alle orders binnen 24 uur wordt bezorgd.