Prijzen waren super Bestelling kwam de volgende dag Zeker aan te raden

goed levering de product was goed verpakken.

goed levering de product was goed verpakken.

zeer tevreden

alles ging zeer vlot-goede ondersteuning bij vraagstelling

vlotte bediening correct van prijs

vlugge levering

Super service !!!

Materialen aan schappelijke prijzen te koop. Zeker aan te raden een kijkje te nemen op website . Bestellingen volgende dag al thuis gekregen

doen wat ze beloven, tegen een zeer goede prijs

123inkt heeft een zeer uitgebreid gamma aan een zeer goede prijs, ook voor baterijen zijn ze goed voorzien.

Overzichtelijk gemakkelijk en snelle levering

Commande imprimante MFC J5730DWLAN

Commande effectuée hier le 04/08/2021, livraison ce matin du 05/08/2021 par livraison rapide. Installation simple et facile. Superbe machine à un prix abordable, les recharges sont à un bon prix. Un site a retenir pour son sérieux et sa rapidité.

Slecht

Uw inktpatronen hebben mijn toestel beschadigd

goedkope catridges HP werken niet

Helaas blijken goedkope cartidges niet te werken op een HP printer, daar zou op zijn minst een melding van mogen gemaakt worden.

vlotte bediening en onmiddelijke hulp bij vragen

Mijn ervaring met 123inkt.be verliep super goed. Kreeg snel advies ivm terugsturen van lege inktpatronen. Ook mijn bestelling werd opgevolgd. Ik beveel iedereen aan om bij 123inkt.be te bestellen. Veel goedkoper

top

Levering is zeer snel en vlot verlopen.

Op alle gebied de beste.

niets op aan te merken!

Heel tevreden met mijn dymo

Het toestel zat stevig en veilig verpakt. Gemakkelijke bedieningswijze. Voor een kleine prijs een toestel dat heel wat meer kan dan in dacht. Ook een snelle levering.

Juist nieuwe zending inktpatronen (huismerk )ontvangen. Heel tevreden van 123 int.be

Alles is goed gegaan zoals bestelling en levering geen probleem

Goede prijs/kwaliteit.

Snel en correct

Bestelling werd snel en correct behandeld

Duidelijke website, correcte prijzen, snelle levering. Aangename correspondentie en persoonlijke opvolging. Top

Vlotter kan het niet !

De printer nodig en na twee bladen was de inkt op...besteld en 's anderendaags kon ik terug aan de slag !

Geen negatieve opmerkingen.

De bestelling en ontvangst is vlot verlopen.

Nieuwe klant, en tevreden.

Origineel product, snelle levering.

Alles prima in orde

Degelijk product, snel geleverd.

Zeer eerlijke firma

Ik had een printer besteld via de website; eenmaal besteld zag ik dat de printer elders 4,95 EUR goedkoper geprijsd stond. Ik heb 123inkt.be daarvan op de hoogte gebracht en verwezen naar de "laagste prijs garantie". Diezelfde dag kreeg ik het prijsverschil én de gratis verzendkosten terugbetaald op mijn account. Super correct dus! Dank je wel. De levering van de printer gebeurde daarenboven ook netjes op tijd, zoals gegarandeerd bij mijn bestelling. Niets dan lof!

Kleinhoefstraat 5 A14

2440 Geel

Over 123inkt.be

Met bijna 4 miljoen klanten is 123inkt marktleider op het gebied van online verkoop van inktpatronen, toners en fotopapier. Sinds de start in 2003 in België en 2000 in Nederland is 123inkt één van de snelstgroeiende en meest succesvolle webwinkels van België en Nederland. Bij 123inkt.be vindt u overzichtelijk het grootste assortiment printer benodigdheden voor de beste prijzen. Slimme logistieke processen en uitstekend voorraadbeheer zorgen ervoor dat ruim 97% van alle orders binnen 24 uur wordt bezorgd.