Alles ok

Geen opmerkingen

Snelle correcte levering

Tijdens onze renovatie reeds verscheidene bestellingen geplaatst bij Bouwdepot Hoogstraten. De chauffeur is steeds vriendelijk. De levering gebeurt correct en snel. Prima service.

Mooi assortiment en vlekkeloos aankoopproces

Bouwdepot heeft een breed en professioneel assortiment, met gedetailleerde produktomschrijvingen. Onze aankoop verliep vlekkeloos: van een eenvoudig keuze- en bestelproces, betaling tot en/met een snelle levering. Na service hadden we niet nodig want alles was pico bello. We komen terug!

Alles correct en volgens afspraak geleverd

Alles correct en volgens afspraak geleverd

Alles is zeer goed verlopen.

Goede service met vlotte afhandeling.

Duidelijke website met uitstekende servicepunten

Snel en professioneel

Zeer volledig assortiment, vlot en volledig digitaal bestelproces, voordelige thuislevertarieven, sneller dan verwachte beschikbaarheid voor afhaling

bestelling is naar wens verlopen

Eén opmerking: Aangezien ik op de dag van levering thuis was, heb ik niet gemerkt dat de goederen werden afgezet. De besteller zich zou mogen melden als hij de goederen afzet.

Zoals verwacht

Alles was naar verwachting

Top werk

Top werk

Snel, vriendelijk, behulpzaam

Heel correct

zeer snelle en correcte levering

op basis van de overzichtelijke website in staat om de juiste bestelling te plaatsen die snel en correct geleverd werd.

Zorgvuldige en snelle levering!

Zeer degelijk materiaal.

Alles zoals beloofd

Alles conform geleverd

Snel

Zeer snel verstuurd en alles correct afgehandeld.

Keurig afgewerkte bestelling.

Ten eerste was de prijs uitstekend (voor een Hollander zeer belangrijk natuurlijk). Daarna uitgebreid geïnformeerd over gelaagde bestelling en levering. Was wel een beetje ongerust of ik de bestelde goederen nog voor het weekend binnen zou krijgen, maar dat was onterecht. Ik heb alles keurig op tijd ontvangen.

Topservice

Na bestelling binnen een uur af te halen op 1 van de depots. Overzichtelijke webshop & goeie prijzen

vlot en zoals afgesproken

zeer goed

alles ok

alles ok

Mijn aankoop was top

Product is zoals ik het verwacht had. Ook hele snelle en correcte levering

Correcte levering, vriendelijke chauffeur die net dat extraatje doet om de levering op een plaat te helpen zetten dat het uit de regen staat

Snelle en duidelijke afhandeling.

Klik, bestel en twee dagen later afhalen, zonder problemen. Je wordt goed op de hoogte gehouden, wat een meerwaarde is.

vlot

vlotte afhandeling

Goede klantenservice

Levering zoals vooropgesteld, product o.k.

Snel en correct

Al enkele keren besteld bij jullie altijd correct en snelle levering!

75 Industriepark-west

Sint-Niklaas 9100