materiaal en levering was zoals het moet zijn, correct en volledig.

materiaal en levering was zoals het moet zijn, correct en volledig.

Zeer vlotte bestelling en levering

Goede service, vriendelijk personeel

We gaven onze bestelling en betaling online in en konden deze enkele dagen later afhalen bij bouwhandel Hendrickx in Bekkevoort. Aan het onthaal werd ons vriendelijk uitgelegd waar we ons pakket konden afhalen. Op het terrein werden we dan weer vriendelijk geholpen om onze bestelling in onze aanhangwagen te laden. Zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt.

tevreden

Buiten de zéér hoge leveringskost tevreden

heel vlotte bestelling en afhaling

heel vlotte bestelling en afhaling in de buurt

Alles is vlot en correct verlopen

Alles in orde en goed verlopen

Zeer flexibel , snel en keurig klaargezet.

Gemakkelijk besteld, goede communicatie en zeer snel klaargezet voor afhaling.

zeer goed verlopen

hartelijk dank, de bestelling is zeer goed verlopen, wij zijn zeer tevreden met de van u ontvangen bestelling

Ok

Steenen waar te groot.30-60 mm maaskeien besteld.60-120mm gekregen. Uiteindelijk kunnen gebruiken.Maar!!!!

Snel en efficiënt.

Heel blij dat deze keer is de bestelling gecombineerd kon worden en er dus niet zoveel verzendingskosten moesten betaald worden.

Super snelle levering en altijd inorde gecommuniceerd!

2x besteld bij bouwdepot en telkens is alles inorde, snelle levering. Dinsdag besteld, donderdag geleverd. Ik raad jullie zeker aan!!

Heel goed service

Geholpen met vullen van remorck met 40 zakken isolatiemortel

Vlotte bestelling

Online besteld, snelle reactie, vlotte bestelling. Opgehaald en alles vlot gegaan. Product zoals omschreven

correcte levering , zeer correct prijs

Per stuk verkrijgbaar en goed geprijsd plus gratis verzending beter en goedkoper voor die prijs kan je ze zelf nu gaan halen. Snelle en correcte verzending , aanrader.

Overzichtelijke website en snelle afhandeling.

Aankoop betrof een gietijzeren putdeksel met grotere afmeting dan courant te vinden. Gezocht en gevonden bij bouwdepot. Duidelijke en volledige technische gegevens, bestelling vlot verwerkt. Zelf afgehaald in Ingelmunster en ook daar snel en adequaat geholpen. Aanrader, op alle vlakken.

Alles zeer goed verlopen

Alles zeer goed verlopen en zeer snel geleverd geweest. Dank u

zeer goede service en vlug

zeker een aanrader

Prima op Tijd geleverd

Prima service dank u

Alles is top verlopen.

Zéér goede service !!!!

service !!!!

Snelle levering, vriendelijke mensen. Goede service

fantastisch !!!!!!

Snelle levering ,ik ben zeer tevreden

Makkelijk, duidelijk en op tijd: PERFECT!

Bestelling en afhaling uitstekend geregeld. Niets op aan te merken. Doe zo voort.

zoals online kopen hoort te zijn

Duidelijke site, grote keuze, scherpe prijzen, snelle verzending, instant reactie bij vraag of onduidelijkheid. TOP!

Zeer goede ervaring!

Artikel is zoals beschreven. Duidelijke omschrijving! Zeer goede prijs voor een hoge kwaliteit! Vriendelijk ontvangen bij het ophalen...

75 Industriepark-west

Sint-Niklaas 9100