Zoals het moet !

Alles vlotjes verlopen zoals het hoort en zeer vriendelijke bediening !

Uitstekend zoals verwacht

Besteld en geleverd zoals beloofd !

Op de hoogte gebracht wanneer het kon opgehaald worden, en dat was perfect volgens afspraak.

Prima product!

Prima product!

Zeer goede communicatie, directe aanpassing van bestelling

Zeer vriendelijk, snel en duidelijke communicatie bij geplaatste bestelling. Klantgerichte voorstellen ifv producten, betalingsmogelijkheden en snelle levering bij aanpassing.

Vlot en duidelijk uitgevoerd

Via website alles te vinden en correct.

snelle service

vlotte levering

Snelle en correcte levering

Bouwdepot heeft extra inspanning gedaan om snel thuis te leveren, top!

vlotte verzending, goede verpakking en een gratis borstel.

vlotte verzending, goede verpakking en een gratis borstel. Zeker een aanrader.

Ruim aanbod, goede berichtgeving

enkel transport via Bpost ietwat langzaam

Pickup from Gedimat Gentbrugge was not pleasent

Hello, pickup from Gedimat Gentbrugge was not pleasent last time beause Gedimat poured mass of (construction) sand on isolation material (UNILIN) in their depot. They helped a bit to clean during the handover to myself but sand went into the packs and it was not possible to clean packs without opening them. So at home I had to cklean the mass. Although I am happy to use Bouwdepot.be, this experience was quite unpleasant.

Makkelijk besteld , snel geleverd

Ik ben nog maar pas klant heb op vrijdag besteld en is dinsdag geleverd , prijzen zijn correct en dus ben ik tevreden meer moet dat niet zijn

Correct. Sympathieke levering

Transportfirma belt op voorhand en is behulpzaam

Prima materiaal, goed verpakt en op tijd geleverd.

Ik zou iedereen bouwdepot willen aanraden. Prima materiaal, aan huis geleverd en goedkoper. Zeer overzichtelijke site met duidelijke prijzen.

Zeer vlotte bestelling en afhaling

Zeer snelle afhandeling van de bedtelling. Zelfde dag nog bericht dat de bestelling klaar stond. Bij afhalen direct geholpen en zakken tot bij de wagen gebracht.

Super levering aan een goede prijs!

Leveringen zijn goed verlopen/zelf veranderingen gedaan aan de bestelde levering zonder problemen. Top service!

Snel, goed en voordelig

Mijn product is van degelijke kwaliteit. Werd behoorlijk snel geleverd en de prijs lijkt mij voordelig.

Vlotte aankoop online en vlotte afhaling

Vlotte aankoop online en vlotte afhaling.

Gezien besteld en dezelfde dag af kunnen afhalen TOP

Dit is reeds de 2e maal dat ik hier omnicol bestel. Bestellen betalen en dezelfde dag nog kunnen ophalen. Wat wens je meer. De prijs was daar bovenop nog de scherpste prijs op de Belgische markt! Gewoon TOP

Juiste besteling

Op website besteld en snel kunnen afhalen

Zeer goede, vlotte ervaring

Ytong kimblokken besteld om zelf af te halen. Het bestelproces verliep goed, alsook het afhalen. Het was even zoeken waar ik moest zijn, maar ik werd vriendelijk en goed geholpen. De waarborg voor het pallet dat ik niet meenam bij het afhalen werd op zeer korte termijn terugbetaald.

Voegmiddel besteld, snel en correct geleverd.

2 zakjes voegmiddel besteld, 2 dagen later netjes verpakt via bpost mogen ontvangen. Ook andere (grote) bestellingen werden altijd keurig geleverd.

perfect op tijd, netjes verpakt en een gunstige prijs

Ik zocht een product dat bij de concurrentie moeilijk te vinden was en/of met lange leveringstermijn en VEEL duurder.

Bestelling kwam zoals gepland

De bestelling kwam intact en wanneer beloofd aan

unilin isolatie, scherpe prijs, snel en stipt geleverd

unilin isolatie, scherpe prijs, snel en stipt geleverd. Uitstekende communicatie.

75 Industriepark-west

Sint-Niklaas 9100