Correcte levering

Boordstenen en stabilisé zijn goed en snel geleverd.

Topservice

Alle producten vlot te vinden op de site, gemakkelijk te bestellen. Snelle afhandeling en vriendelijk personeel.

Heel goed advies en zeer vriendelijk.

Webshop werkt uitstekend. Heel goede familie bedrijf.

Correcte bestelling en levering

Vlotte service

Vlotte service, alles heel snel geleverd

Doelbewust een defect product uit een defecte reeks afgeleverd

Ik had een betonkontakt besteld van Knauf en zou het bij Gedimat Desmet in Ingelmunster moeten gaan halen. De potten van 20kg van de reeks waren defect waardoor het handvat van de eerste pot krakte ter plaatse op het palet, de tweede pot brachten ze zelf naar mn wagen. Ze hielden het niet aan de handvatten, maar langs de onderzijde met twee handen, Ze hebben een camerabewaking. Ik heb de pot op mijn parking uit mn wagen gehaald en het handvat krakte opnieuw. Deze keer sloeg de deksel open en kwam het product grotendeels op mijn wagen, schoenen, kleren en asfalt. Er bleef nog zo'n 5cm betonkontakt in de pot. Ik heb de klacht ingediend met foto's. Geen voorstel gekregen voor een vergoeding. In plaats daarvan schreven ze dat ze de klacht naar de fabrikant hebben gestuurd. Het grootste probleem is dat ze over het defect op voorhand op de hoogte waren. Maar zelfs als dat niet het geval zou zijn, klopt zo'n aanpak sowieso niet.

top

alles naar wens

Goede prijs, goede service

De juiste producten gevonden aan een interessante prijs, vlot geleverd in het afhaalpunt en ook daar alles netjes en vlot verlopen. Eentje om in de favorieten te plaatsen!

Topservice

Mijn bestelling stond dezelfde dag klaar

Correcte prijzen met kwaliteit

Steeds correcte omschrijvingen van de producten. De goederen worden steevast snel aangeleverd.

Snelle levering, prijs-kwaliteit top

De levering gebeurde binnen de paar dagen, zoals beloofd. De kwaliteit van de lamellen zijn meer dan goed, voor de prijs die Bouwdepot vraagt. Absoluut een aanrader. Een korte plaatsingsgids van de lamellen zelf zou echter interessant geweest zijn. Daarvoor kan je echter online op zoek gaan.

Vlot en vriendelijk

Gemakkelijk om na toe te rijden, vriendelijke onhaal en vlot halen en in koffer leggen en door rijden.

Vlotte bestelling in enkele clicks.

Onlangs een bestelling heel eenvoudig geplaatst in maar enkele clicks. Tof detail dat de winkelwagen een "Kruiwagen" is :-). Klein minpuntje: Het design van de website is niet meer zo up-to-date, maar dat doet niets onder van het aanbod en de service.

super

vlugge levering en aangenaam telefonisch onderhoud

snel en voordelig

Iedere keer zoals verwacht

Van webshop tot afhalen , pro's

Stock Snel Houding

Correcte wijze van verwerking en afhaling!

Handige webshop waarbij het gezochte product snel gevonden werd. Verdere behandeling en uiteindelijk afhaling verliep zeer vlot.

Snel en goed

Goed en snel

Alles perfect naar wens

Het gevraagde stuk lag klaar en voldoet helemaal.... dus perfect hé

Alles zoals het hoort

Alles verliep naar wens

gewoon erg goed

alles correct, zoals de afspraak

perfecte opvolging van leveringstijden

Nog nooit een levering gehad, (ok, met een beetje vertraging) die zo correct werd opgevolgd met levertijden doorgestuurd via sms/mail

Alles goed duidelijk

Eenvoudig bestellen en afhalen

Eenvoudig bestellen en afhalen

alles supervlot verlopen

vlotte bestelling lag klaar voor afhaling vriendelijk geholpen

75 Industriepark-west

Sint-Niklaas 9100