Ruime webshop met correcte afspraken en bediening

Al verschillende bestellingen geplaatst en uitstekend bediend geweest

Heel goede ervaring

Bestelde goederen geleverd op zeer korte termijn. Verkeerd geleverde goederen werden zeer snel vervangen

Volgens afspraak

Gewoon goed

Een service om U tegen te zeggen.

Bestelling online geplaatst 1 uur later al antwoord dat bestselling klaar is voor afhaling. Bij afhalen zeer vriendelijk en gedienstig personeel. Bouwdepot bedankt voor de zeer goede service.

vlotte afhandeling, vriendelijk

Vlekkeloos besteld en afgehaald

Een positieve ervaring!

levering zoals beloofd

Snelle levering conform de afspraak

Prima service en bestelling binnen de beloofde termijn

Prima service en bestelling ontvangen binnen de beloofde termijn.

uitstekend materiaal en snel geleverd

Vlechtband gekocht die ik normaal op een andere website kocht was niet meer beschikbaar, gelukkig wel in bouwdepot, zelfde kwaliteit en kleur en een vlotte afhandeling en levering

Uitstekende service

Snelle en duidelijke communicatie Afhalen mogelijk bij depot vlakbij huis Volledig tevreden

Snel besteld en vlot geleverd

Materiaal snel besteld aan een goeie prijs en vlot geleverd.

Vriendelijke medewerkers, top prijs-kwaliteitverhouding

Ik ben hier een metalen paal van 3 meter komen ophalen, ik werd vriendelijk geholpen aan de balie, alsook door de meneer die in de opslagplaats de paal moest gaan halen. Het ophaalpunt waar ik deze paal moest ophalen is 45 min rijden van bij mij thuis, best ver dus. Ik had echter heel het internet afgezocht en dit was een van de enigste plaatsen waar ik deze paal kon bestellen en afhalen. Achteraf ben ik naar een bouwmarkt bij mij in de buurt gegaan en ondanks dit niet op hun website stond, hadden ze hier eenzelfde paal als degene die ik bij Bouwdepot had gekocht. Enkel kostte deze in mijn lokale bouwmarkt €65, terwijl ik bij Bouwdepot slechts €25 had betaald. Top prijs-kwaliteitsverhouding dus!

uitstekend

Snel, direct antwoord, levering op tijd

Correct

Tekenen voor ontvangst aan de balie vooraleer je goederen kan afhalen en controleren op staat en hoeveelheid vind ik een gebrek aan respect voor de klant.

Goed verpakte, snelle en op de juiste tijd geleverd

Het pallet met klinkers was op tijd geleverd. De chauffeur heeft het pallet netjes in de garage afgeleverd. Een klein minpuntje: de chauffeur sprak geen van onze landstalen.

snel geleverd , goede prijs .

goede prijs en snel en correct geleverd .

De bestelling werd snel en correct afgehandeld

Ik raad hun dienst absoluut aan. Ik ben helemaal tevreden.

Goede prijzen, snel en correct op tijd

Maandag besteld, woensdag al beschikbaar. Niet 1 item ontbrak en alles was in perfecte staat. Laten we ook vooral de goede prijsstelling niet vergeten. Een aanrader.

Super goede communicatie!!!

De uren van levering worden zo goed als mogelijk gerespecteerd. Bij iedere wijziging verwittigen jullie!!!

Snel en eenvoudig

Heel eenvoudig online te bestellen en bij afhaling meteen geholpen met mijn bestelling.

Gebruikte tegeldragers ontvangen

Tegeldragers besteld die gezien hun staat bij ontvangst reeds gebruikt bleken. Op sommige bovenlagen zelfs de voeg tussenstukken volledig of gedeeltelijk verwijderd. Na contact met de leverancier werd de zaak onmiddellijk onderzocht, zijn er acties ondernomen en hebben ze het initiatief genomen om de stukken te vervangen, Mijn oprechte waardering voor de snelle rechtzetting.

Professioneel bedrijf

Bestelling werd onmiddelijk verwerkt en binnen 2dagen geleverd. Spijtig genoeg heeft bpost mijn pakje beschadigd. Na mail werd mij onmiddelijk nieuw pakje Verzonden. Bedankt voor de snelle en professionele opvolging.

Correct

Bestelling en ophaling verlopen heel vlot

Vlotte afhandeling

Goede service aan scherpe prijs

Kwalitatief product aan scherpe prijs

75 Industriepark-west

Sint-Niklaas 9100