Bouwmaterialen winkel met scherpe prijzen en goede bediening.

Al verschillende bestellingen gedaan bij bouwdepot en telkens snel en correct uitgevoerd. Duidelijke communicatie van status en ophaling/levering.

Snel en correct

Het bestelde materiaal was snel voorradig. Kon snel en correct opgehaald worden.

Fijne website, snelle bezorging naar NL

Ik zocht een product dat in NL niet te verkrijgen is voor de prijs die Bouwdepot aanbiedt. Zelfs inclusief verzendkosten. Twee dagen later was het binnen. Top!

Geleverd zoals afgesproken

Levering op tijd met behulpzame Chauffeur !!

altijd op tijd

top

Perfecte communicatie! Een voorbeeld voor vele!

TOP. Ik had 2 artikels te weinig besteld, belde naar bouwdepot. Direct een zeer vriendelijke medewerker aan de lijn die antwooorde, geen probleem.... doe uw volgende bestelling met levering in een depot en vermeld erbij toevoegen aan leveringsnr... En alles liep nadien ook perfect! Ik kan het iedereen aanbevelen!

Duidelijke web site en levering volgens afspraak

Zeer goede ervaring met dit bedrijf.

Vlotte service

Een aanrader

Uitmuntend

Bestelling gedaan via internet, nog geen uitnodiging gekregen voor afhalen, hebben mij toch verder geholpen, met vriendelijke groeten

Ophaling verliep prima, maar de koord in de wachtbuis stak er maar aan 1 kant uit en was te kort

Ophaling liep goed, vriendelijke mensen die me geholpen hebben de 25m lange 11cm dikke wachtbuis in m'n auto te steken. Echter bij plaatsing van de wachtbuis hebben we gemerkt dat de koord er maar aan 1 kant uit stak. Aan de andere kant was geen koord te zien in de eerste 3 à 4 meter.. We hebben er dan maar een elektriciteitskabel door gestoken en de standaard koord eruit gehaald en gemeten. De koord was amper 23m. Misschien daarmee dat ie goedkoper was dan elders..

Snel en goed

Ik ben tevreden Was snel en correct

Van bestelling tot levering geen enkel probleem.

Topservice, duidelijke website, snelle verzending

Aangekocht via website. Duidelijke informatie en foto´s, makkelijke bestelprocedure en zeer snelle verzending! Aanrader!!!

Foute levering

Niet het juiste geleverd

Vlotte service

Uitstekend!

Gewenste produkt gevonden op site en besteld. Levering zoals voorzien en goed verpakt. Perfekte handelaar.

Mega snelle service na bestelling, just what I like! Kans dat we hier bestellen zit er zeker in.

Online dudelijke lay-out. Winkelwagen besteld, snel en prima geleverd.

Een aanrader van jewelste en ik kijk al uit naa de volgende aankoop.

Uiteindelijk toch ok!

Na een slechte levering van aanvulzand hebben jullie snel een nieuwe big bag met goeie zand geleverd. Dat was top.

KORT EN GOED AFGELOPEN

op een avond besteld en de dag erop gaan afhalen

Klant vriendelijk en perfecte service

Snelle en correcte service en heel dichtbij!

De zoldertrap met breedte 55cm was nergens beschikbaar, tot we op jullie website belandden. Een aanrader!

Goedkope site rap van levering bij zelf afhalen een werkdag al paar keer daar besteld blijven we daar zeker bestellen als we wat nodig hebben zeker nu met de verbouwing ik geef ze 10 op 10 tip top in orde

Mijn bestelling was perfect te zoeken en snel geleverd.

Na surfen op intenet de juiste bouwartikelen gevonden als aanvulling van bestaande materialen. Snelle en goede melding voor levering een aanrader.

betrouwbaar

Hallo Betonnetten bestelt en is op tijd geleverd op mijn afhaalpunt . De prijs is ook betaalbaar.

75 Industriepark-west

Sint-Niklaas 9100