Snelle en vlotte levering van kwaliteitsproducten.

perfect

heel tevreden

Rap en uitsteekende dienst

Rap en uitsteekende dienst, good prijs

Voordelige prijs en levering binnen de afgesproken termijn. TOP

zeer goed

Eenvoudig om bestellingen te plaatsen, overzichtelijk en snelle levering. meer moet dat niet zijn , Proficiat.

Vlotte afhandeling en communicatie

Goede prijs en vlotte afhandeling

Aankoop is prima verlopen.

Duidelijke website , beste prijs , snelle levering. Ik ben een heel tevreden klant.

vlot

Smorgens had ik bsteld via de site, metoptie zelf gaan halen. Na een uurstond mijn materiaal al klaar, en kon ik er om. Aangekomen in de depot vriendelijk en vlot verwerking.

Snelle en correcte levering!

Handig en snel materiaal bestellen!

Vlot verlopen

Alles vlot verlopen!

Snel en netjes

De bestelling stond s’anderendaags klaar. Werd snel geholpen.

Levertijd in ofde

Snel en betaalbaar

Gemakkelijk online bestellen, snelle levering, uitstekende prijs/kwaliteit

TOP dienst

Snelle en kwalitatieve service

Vlot geregeld

Goede prijzen, vlotte afhandeling

voorbereiding oké, levering niet oké

voorbereiding: zeer vriendelijk en behulpzaam keuze van leveringsdatum mocht doorgegeven worden er werd ons bevestigd dat de voorkeur van leveringsdatum op 10 of 11 mei mogelijk was. niets meer gehoord tot 9 mei: belde er plots iemand dat ze voor de deur stonden van het adres. Dit kan niet! Echt jammer zonder verwittiging dat ze een dag vroeger kwamen dan gepland.

Vlotte vlugge bediening

Vlotte vlugge nettebediening

Supersnelle levering, ontzettend eenvoudig bestellen, goede kwaliteit, geweldige service

Na een hele duidelijke en eenvoudige bestelling was de bestelling ontzettend snel bezorgd. Alles was dik in orde. Mocht ik nog eens wat nodig hebben weet ik deze shop zeker weer te vinden. Aanrader.

Vlotte en correcte service

Ik had slechts een kleine bestelling maar ik werd met heel veel enthousiasme ontvangen waarvoor dank

Kwalitatief materiaal aan concurrentiële prijzen

Aangename ervaring steeds opnieuw inzake prijs kwaliteit

Super service

Zeer vlotte bestelling en levering, ook de verwittig voor levering. Zeer vriendelijke en behulpzame chauffeur. Wat uitstekend in de smaak viel was de elektrische transpallet.

Tevreden

Niks op aan te merken, snel en perfecte levering van bestelling.

Uitstekende service

Heel vriendelijke bediening

vlotte levering

Stipt en nauwkeurig.

Vlot verlopen binnen de week kon ik het al afhalen

75 Industriepark-west

Sint-Niklaas 9100