Makkelijk, goede prijzen

Online bestellen en ophalen lekker makkelijk, prijzen zijn ook ok 1 ster minder omdat de materialen oo verschillende depots zijn op te halen.

Snelle levertijden, vlotte bediening en scherpe prijzen

Snelle levertijden, vlotte bediening en scherpe prijzen

efficient

Gevonden wat ik nodig had aan democratische prijs

Uitstekende service

Uiterst vlotte afhandeling van de bestelde goederen die van uitstekende kwaliteit zijn aan een erg interessante prijs.

Snelle en efficiënte service

Vandaag besteld, overmorgen af te halen. Prima service !

Super, vlot en goed van prijs.

Goede afhandeling bij afhalen

Alles lag klaar en personeel hielp mee inladen.

Goeie service en communicatie

Prijs was goed, levering was wel 3x verplaatst van datum

Geweldig en correct!

Correcte levering en alles naar wens.

Uitstekende service

Vlotte bediening en materiaal in perfecte staat opgehaald

Op de dag dat ik mijn bestelling mocht ophalen, ben ik met mijn bestellingsbewijs naar het onthaal van de winkel gegaan. Daar hebben ze meteen een ticket gemaakt waarmee ik naar het depot mocht gaan. Ook daar werd ik meteen geholpen en werd mijn materiaal tot aan mijn aanhangwagen gereden en ingeladen. Bestellen en ophalen is dus zeer vlot verlopen!

Snel, correct,….zoals verwacht!!

Idem

Ik ben zeer tevreden over Bouwdepot

Ik ben zeer tevreden over de vele bestellingen die ik intussen op bouwdepot geplaatst heb. Bouwdepot biedt een zeer redelijke prijs, ik kan de bestelling soms de dag zelf nog gaan ophalen in de depots en ook de service na verkoop heeft me al een keer goed geholpen. Zeer tevreden klant.

Ik kan alleen maar positief zijn

Ik heb reeds meermaals besteld bij bouwdepot. Telkens alles goed verlopen. 1 keer was er een probleem met de voorraad. Ik werd opgebeld en er werd mij een oplossing aangeboden. Ik kon dezelfde dag zoals voorzien mijn bestelling ophalen.

Snel en correct afgehandeld

Ik bestelde in 1 keer verschillende materialen. Bij de bestelling werd duidelijk aangegeven welke items ik waar kon ophalen en wat thuis geleverd zou worden. De volgende ochtend kreeg ik meteen 2 sms'en van de winkels waar ik delen van de bestelling kon ophalen. Alles was al in 1 keer online betaald, dus ik kon gewoon mijn bestellingen ophalen. Super makkelijk en niet wachten!

Snelle correcte bestelling

Duidelijke website, waarbij je bij afhaal heel snel feedback krijgt!

Snelle levering en goede kwaliteit materiaal !

Snel geleverd, netjes verpakt. Goede kwaliteit!

Alles zeer goed verloop

besteld zonder problemen, duidelijk site, zeer vlug beschikbaar in afhaalpunt.

Materiaal ok, service kon iets beter...

Wat mij betreft mogen ze een "beetje" klantvriendelijker zijn en de klant NIET zelf de zoldertrap laten inladen , ( RUG ) of toch ten minste vragen of het alleen lukt of helpen inladen.... De mevrouw die me naar het magazijn bracht was ook ineens plots verdwenen zonder : bedankt en tot ziens....tja

Uitstekend kwaliteit en snelle levering.

Onlangs bestelde ik enkele pleisterprofielen op jullie website. Ik ben heel tevreden over de kwaliteit van het bestelde materiaal en de snelle levering ervan.

Vlug en prijsgunstig

De bestelling was vlug klaargezet en heel vriendelijke bediening en dit alles tegen voordelige prijs.

Matériel arrivé très vite

en bon état.. et aussi à bon prix !

Heel vlotte service

Heel snel geleverd, ideaal als je aan het verbouwen bent.

vlotte en transparante afhandeling

een aanrader voor iedereen

Top service en uitstekende prijs

Materiaal besteld online en lag dezelfde dag al klaar om af te halen. Top service

75 Industriepark-west

Sint-Niklaas 9100