Top service!

Vlotte afhandeling van bestelling

Vlotte communicatie via chat voor nodige info. Vlotte afhandeling van bestelling

Gewoon prima, top service

Fast delivery

Fast delivery

snel en orderlijk

Alles werd duidelijk omschreven en goed aangeduid. Snelle service.

top

snele levering goede prijs

Stipte levering volgens afspraak

Online besteld en stipt geleverd op de gevraagde datum.

Had beschadigd pakketje en binnen de 24h was dit opgelost. Top service!

Uitmuntend

Bestelling via de website heel eenvoudig en duidelijk. Na een 2-tal dagen kon ik mijn bestelling al afhalen . SUPER

Zeer snel en prijskwaliteit goed

Snelle bezorging

duidelijke e overzichtelijke site voor bestellingen te plaatsen

Vlotte afhandeling van de bestelling + status bestelling/verzending goed op te volgen.

Beste prijs met vlotte en vriendelijke service

Was al een tijdje op zoek naar dit product. Heb het bij bouwdepot gevonden aan de goedkoopste prijs en dit met een heel vlotte en vriendelijke service erbij. TOP!

Alles in orde tot ik het ontving.

Niet hetzelfde artikel zoals op de foto's site.

perfect

zeer goede communicatie en afhandeling

Snel en vlot

Binnen enkele dagen aan huis geleverd.

Snelle service en handig dat alles digitaal is.

Het ging snel, alles digitaal is misschien wat onpersoonlijk maar wel handig.

Zeer snelle levering

snel en niet duur

Alles verliep prima voor een eerlijke prijs!

Snelle afhandeling voor een voordelige prijs.

Voldoet aan verwachting

Vlotte communicatie, gebeld wanneer levering plaatsvond en direct geholpen geweest met correct uur. Bestelling voldoet aan verwachting! Aanrader!!

Prijs en service

Gemakkelijkevsite met info.prijs ok en vooorvmij gemakkelijk afhalen

Aanrader: vlot en correct!

Duidelijke site om de goederen te bekijken en je keuze te maken. Vlotte afhandeling. Bestelling geleverd op juiste tijdstip. Chauffeur neemt een half uur voor levering contact op om te melden dat hij op komst is. Vriendelijke chauffeur die goederen op de gepaste plaats afzet, afhankelijk van het gewicht van de levering.

degelijk materiaal

Door een fout van BPost werd mijn pakje verkeerd geadresseerd en geretourneerd naar bouwdepot, ondanks dit voorval had ik dank zij bouwdepot mijn bestelling binnen de vier dagen!

Snel en goed geleverd. Product zoals verwacht.

Ondanks dat we onze keuze m.b.t. siergrind gemaakt hadden via de foto's op de website was de kleur exact zoals op de foto en de beschrijving klopte ook helemaal. Onze bestelling werd binnen de twee dagen geleverd op het aangegeven uur, de chauffeur was vriendelijk. Deze werkwijze is heden nog zelden te vinden. Mijn volgende bestelling zal zeker bij dezelfde firma gebeuren.

Duidelijke communicatie over het product en levering

Duidelijke communicatie over het product en de levering hiervan.

75 Industriepark-west

Sint-Niklaas 9100