Goede producten en dienst

Alles is zeer goed, ik vind bij Bouwdepot produkten dat ik nergens vind, tegen zeer redelijke prijzen. Leverings dienst is ook goed.

iedere maal ik iets koop is dit in orde.

prijs kwaliteit is ook positief

Perfect probleemloos.

Zeer snel antwoord ivm de beschikbaarheid van het nodige materiaal op een specifiek depot. Na bestelling en betaling quasi onmiddellijk bestelbon en factuur ontvangen per mail waarmee ik direct de goederen in betreffende vestiging heb afgehaald. Ook deze afhaling verliep probleemloos en vlot. Zéér vriendelijke en hulpvaardige afhandeling door professioneel personeel !

Alles inorde

Alles inorde

goed geregeld.

keurige website. duidelijke voorwaarden snelle levering

TOP

SUPER SERVICE VAN A TOT Z.

vlot geleverd

goed materiaal vlot geleverd, correcte prijs en uitgebreide keuze

zeer goed

materiaal snel en zoals besteld geleverd

Niets aan te merken

Niets aan te merken

Goed goed

Betrouwbare leverancier

Bestelde product komt volledig overeen met de foto en de beschrijving. Stipte levering. Goede communicatie.

Alles super

Levering

Levering ging op vrijdag doorgaan, na telefonisch contact rond 16u wist de dispatcher van niets… uiteindelijk alles nog geleverd omstreeks 18u

Accurate levering

Rand besteld Hermelock deksel beschadiging in gietvorm van fabriek.

Vlotte en duidelijke verkoop

De online bestellingen en opvolging verlopen zeer goed

zeer goed

Goedkoop, snelle levering

Goedkoop, snelle levering

Top personeel!

Elke afhaling wordt vriendelijk en efficiënt afgehandeld. Al verscheidene keren in Gentbrugge bediend geweest en kan enkel proficiat wensen aan het personeel aan de balie en de magazijniers. Hartelijk dank!

Jammer dat telefonisch contact niet mogelijk is

Om de voorraad te kunnen zien is dit nodig om het online te doen. Dit maakt dat je niet meteen een idee hebt of ze dit op stock hebben.

Goed geholpen

Snelle levering, duidelijke info en vriendelijk onthaal.

Tout est parfait. Merci...

Tout est parfait. Merci...

Prima website, goede prijzen

Het enige waar ik minder gelukkig mee was, was dat de transporteur donderdagmiddag belde dat ze in plaats van die dag pas maandag konden leveren.

Bestelling zeer snel klaar voor afhaling

Goede communicatie, bestelling zeer snel klaar voor afhaling, prima producten

Heel snelle en correcte levering

Bestelde lavasteentjes net voor het bouwverlof en vroeg of het nog mogelijk was te leveren voor het verlof. Geen probleem, 's anderendaags om 7u 's morgens werd dit al geleverd. Superservice !

Zeer gemakkelijk bestellen en vlotte service

Voor herhaling vatbaar

Industriepark-west 75

9100 Sint-Niklaas

03 780 17 05

Over Bouwdepot.be

bouwdepot is een Belgische webshop dat gebruik maakt van een netwerk van 15 zelfstandige bouwhandels voor het online aanbieden van kwalitatieve professionele bouwmaterialen aan aannemers en particulieren.