prijs - kwaliteit zeer goed

Makkelijke website,prijs - kwaliteit zeer goed. Snelle verzending, goede communicatie

Goede service.

Ben goed geholpen geweest bij laden handmatig van 10 betonnetten op aangangwagen. Vriendelijk personeel.

Degelijk

Zeer werkbaar

Vlot

Vlotte service met goeie communicatie

Bestelling werd binnen afgesproken tijd klaargelegd. Op meerdere manieren werd ik hiervan op de hoogte gebracht.

Vlotte service

Besteld en de dag erna al een sms gekregen dat het klaar lag. Vriendelijk onthaald, bestelling gecontroleerd want de eerste keer lag het verkeerde pistool erbij (silicone ipv pu). Deze keer was het correct.

Correct en snel.

Correct en snel.

Professioneel

Vlotte service. Materiaal wordt snel geleverd.

Correcte afhandeling van de bestelling

Zeer gemakkelijk besteld via de site en enkele dagen later correct

Snelle en correcte levering

Zeer makkelijke en duidelijke site om te bestellen. De bestelling was er sneller dan ik verwacht had en was helemaal correct.

zeer correcte service

Bij de 2de levering, liep het niet zoals verwacht, maar algemeen ben ik zeer tevreden.

Goede prijs, kwaliteit

Gemakkelijk bestelling plaatsen, genoeg updates, gewoon zoals het moet.

Correct en hulpvaardig

Een beleefde begroeting gevolgd door een correct afhandelen van mijn bestelling.

Alles ging goed en vlot

Correct en zeer vlot

Correct en zeer vlotte bediening!

Dienstverlening en organisatie tiptop in orde

Steeds correct en behulpzaam , en vriendelijk gewoon super

Zeer goede service zoals steeds , ben al 40jaar kant , dikke proficiat aan alle medewerkers

Snel,correcte prijs goede communicatie

Na bestelling krijg je snel info m.b.t de leveringsdatum.Dit is wat een internet consument zoekt.Eenvoudige overzichtelijke website met duidelijk prijsaanduidingen.Ik ga zeker opnieuw bestellen.

Overzichtelijk site, goede prijs/kwaliteit. Prima geleverd!

Alles volgens afspraak, perfect

Goeie gemakkelijke winkel

Stipte levering

Stipt gel every, goeie communicatie

Vlotte afhandeling en scherpste prijs!

Had wat opzoekwerk online gedaan omtrent de aankoop van een putdeksel. Via bouwdepot.be de scherpste prijs gevonden. Dag later al kunnen ophalen bij een depot. Super!

Goede service!

De levering was later dan gepland en we kregen dadelijk bericht ervan. En de levering kwam dan ook op de volgende leveringsdatum.

zeer vlotte bediening

mooie voorstelling van de producten, met voldoende technische details.

Snelle en correcte afhandeling van mijn gevraagd product.

Zeer tevreden en zou het iedereen aanraden om bestellingen te plaatsen bij bouwdepot.

Industriepark-west 75

9100 Sint-Niklaas

03 780 17 05

Over Bouwdepot.be

bouwdepot is een Belgische webshop dat gebruik maakt van een netwerk van 15 zelfstandige bouwhandels voor het online aanbieden van kwalitatieve professionele bouwmaterialen aan aannemers en particulieren.