Vlotte afhandeling

Na de online bestelling kreeg ik de dag nadien de melding om het bestelde af te halen. De afhaling werd ook heel vlot afgehandeld. Ik kan niet anders dan tevreden zijn.

Snel

Levering werdt perfect optijd geleverd Alles mooi en stevig verpakt voor schade te voorkomen. Zeer blij met de gang van zaken

Zeer vlotte levering en opvolging van de bestelling

Zondagavond materiaal besteld voor het plaatsen van een omheining. Donderdag werd alles vlot geleverd.

Heel goed en gemakkelijk

Makkelijke site en goede service

Snelle en correcte levering.

Dankzij!j een uitgebreid gamma en een goede website vond ik precies wat ik nodig had.

Snel en correct

20 minuten na mijn bestelling kreeg ik al telefoon om een levermoment af te spreken. Zeer tevreden van de correcte levering. Men heeft ook direct de waarborg van de pallet terug gestort. Top!

Goede prijs kwaliteit

Goede prijs, goed aanbod, vriendelijk personeel

Correcte levering en communicatie!

Ruime keuze op de website, onmiddellijk respons op bestelling ivm tijdstip en daarna correcte levering van de goederen.

Goede levering en snel

Meerdere keren spullen besteld, ik had wat leverschade werd gelijk opgelost super

Service zoals het hoort niet meer maar zeker ook niet minder.

Bestellen, betalen en afhalen. Meer moet dat niet zijn. Het was mijn eerste kennismaking met Bouwdepot en wat mij betreft zeker niet de laatste

Uitstekende service

Uitstekende service

Goede prijs en super snelle levering

Besteld artikel was reeds beschibaar voor ophalen voor de verwachte leverdatum. Zeer competitieve prijzen.

Correcte service, eerlijke prijzen & uiterst vriendelijk

Wij vonden Bouwdepot toevallig online. De prijzen bleken heel interessant & dus volgde een bestelling. We werden de volgende dag op de hoogte gebracht via mail én sms dat de bestelling klaar was voor ophaling. Ter plaatse was iedereen om ter vriendelijkst én behulpzaam. Een aanrader!

Alles vlot verlopen

Voor herhaling vatbaar

Vlot en vriendelijk.

Je bestel jouw producten. Geeft aan in welk depot jij deze wenst af te halen of thuislevering tegen een kleine meerkost. Je krijgt een mail van hé bestelling. Binnen de 24uur kreeg ik een email en sms dat ik mijn bestelling mocht gaan afhalen. Ben deze 2 dagen later gaan ophalen. Heel vriendelijk personeel die uw bestelling mee in uw aanhangwagen steekt. Prijs, kwaliteit en vriendelijkheid. Super goed.

Handige webshop met snelle ophaling

Correcte en snelle levering.

Mijn goederen waren reeds de dag na de bestelling beschikbaar Bij de roover in Booischot, een van de personeelsleden heeft alles netjes in mijn wagen gelegd. Topservice!

Zeer vlot verlopen

Uitstekend!

Vooral de snelle levering is een meerwaarde!

goede en snelle service

de bestelling werd heel snel en correct afgeleverd

Top.

Veel keuze. Website zonder toeters en bellen maar wel makkelijk en duidelijk. Had via email naar info gevraagd. Direct geholpen. Ik zat ernaast, duidelijk antwoord, tips en juiste artikel voorgesteld gekregen. Alles (bestelling, levering) vlotjes verlopen. TOP!!!!. Trouwens bij mijn eerste bestelling, idem dito.

Aangenaam verrast

Zowel de bestelling als de levering verliepen nagenoeg perfect.

Zoals verwacht

Snelle, vriendelijke service en -niet onbelangrijk- goed materiaal.

De eerste keer dat ik hier bestel en zeer snelle levering alsook goede kwaliteit van de producten

Heel vriendelijke ontvangst en duidelijjke uitleg.

Het stortregende toen we aankwamen, de man binnen liet ons toe om naar achteren door te rijden om zo onder een afdak te kunnen parkeren. Hij hielp ons inladen en was uitzonderlijk vriendelijk!

Industriepark-west 75

9100 Sint-Niklaas

03 780 17 05

Over Bouwdepot.be

bouwdepot is een Belgische webshop dat gebruik maakt van een netwerk van 15 zelfstandige bouwhandels voor het online aanbieden van kwalitatieve professionele bouwmaterialen aan aannemers en particulieren.