Op tijd geleverd door een goede man

De pallet werd op de juiste plaats afgezet

correct geleverd, maar niet erg goed gelast

We kochten 2 beton-ijzers van 5mx2m om te gebruiken als klim-net voor planten. De bestelling verliep heel vlot en correct en snel. De betonnetten zijn echter van matige kwaliteit. Er zijn heel wat laspunten die al losgekomen zijn.

Top service en vlotte bediening

Top service en vlotte bediening

Zeer vlotte bestelling en levering.

Vlotte service en afhaling

Snel en vlot

Positief

Snelle vlotte afhandeling en levering. Alles is top duidelijk!

Vlot verlopen

Alles is correct en vlot verlopen

Sterke prijzen, levering was ok

1 osb plaat was stuk, levering 1 dag vroeger dan aanvraag. Maak dus dat je zeker thuis bent. Producten zijn kwalitatief en goedkoop. Levering 109 euro. Maar alles verliep goed.

Zeer goed meegevallen

Alles zeer goed verlopen

All around goed

De juiste producten met een duidelijke omschrijving, mocht er toch een minpuntje zijn is het dat online bestellingen van 20 kg geleverd worden in te lichten kartonnen dozen

Uiterst correct verpakt en snel geleverd

De verzending van mijn online bestelling had niet beter kunnen verlopen.

Alles stond klaar, moest enkel opladen

Ben op professionele manier geholpen.

Vlotte levering

Snelle , correcte levering

Levering correct en prijs correct

Prima dienstverlening

Ik had een bestelling geplaatst en die was snel klaargezet. Bij het afhalen is alles vlekkeloos verlopen. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Gemakkelijk en goede prijzen

Ik ben Bouwdepot online tegengekomen en was verschoten wat sommige producten hier maar kosten! Het gemak van het online bestellen en het gaan ophalen bij partners is geweldig!

Goeie service

Vriendelijke en hulpvolle medewerkers. Vroeg open op zaterdag -> Handig!

zoals het zou moeten

stipt, correct

Snelle en vlotte levering!

Prijs was prima en levering dito!

Zeer behulpzaam en vriendelijke mensen

Tevreden over service

Ik ben zeer tevreden over service,het enige reden dat ik geen volle 5 steren geeft,is dat men een limiet hebben van 500 € bij betalen met bankcontact.

Enorm tevreden

Een bestelling gedaan van 2 grote klinkerdeksels )70x70x11. Naast het feit dat ze het goedkoopste waren ook snel geleverd zoals aan gegeven.

Snelle service!

Ik was verbaasd, had niet gedacht dan men zo snel ging kunnen opvolgen. Fijn, zo hebben wij niet lang moeten wachten op de levering en het materiaal snel kunnen aanvullen waar nog nodig in ons tuinaanlegproject. Bedankt!

Vriendelijk en snel en met advies voor het vervoer.

correcte afhadeling en perfecte communicatie

Misschien meer afhaaldepots

Industriepark-west 75

9100 Sint-Niklaas

03 780 17 05

Over Bouwdepot.be

bouwdepot is een Belgische webshop dat gebruik maakt van een netwerk van 15 zelfstandige bouwhandels voor het online aanbieden van kwalitatieve professionele bouwmaterialen aan aannemers en particulieren.