Vlot

Altijd vlot verlopen en goede hulpverlening gehad

Vlotte service

Gemakkelijk online te bestellen. Handig dat je gecontacteerd via sms en mail dat de bestelling klaar ligt.

Zoals het hoort !

Mijn eerste grotere aankoop van isolatiemateriaal. Besteld en betaald en op de afgesproken leveringsdatum werd geleverd. Zeeeer vriendelijke en behulpzame chauffeur. Dit geeft ook vertrouwen in de onderneming en haar partners.

vlotte afhandeling van de bestelling

Zeer vlot verlopen.

Na bestelling kon ik dezelfde dag mijn item al afhalen. Bij aankomst lag mijn item klaar. Vriendelijk bediend.

Heel goede ervaring!

Heel vlot verlopen!Top service!

Vlotjes

Eenvoudig besteld, snel afgehaald, duidelijke communicatie. Perfect!

Topervaring bij Bouwdepot: eenvoudig bestelproces, snelle afhaling en kwalitatieve producten!

Ik heb recent bouwfolie besteld bij Bouwdepot en ben zeer tevreden over mijn ervaring. Het bestelproces was eenvoudig en duidelijk, en de ophaling verliep vlot en zonder problemen. De bouwfolie was van uitstekende kwaliteit en precies zoals beschreven. Kortom, een topservice! Ik zal hier in de toekomst zeker weer bestellen.

Snelle levering, vriendelijke bediening

Al geleverd voordat ik er erg in had

Gemakkelijk besteld en uitstekende levering, vriendelijke chauffeur

snel en goed geleverd

Groot assortiment en voordeliger dan in de winkel zelf

Bestelde producten liggen snel klaar voor ophaling. Zeer vriendelijke bediening

vlotte afhaling van mijn bestelling.

Vriendelijke service, en eerlijke prijs. dit is zeker een aanrader!

Top firma

Alles in orde

Waar voor geld!

Kwalitatief zeer waardevolle zoldertrap, makkelijk te installeren, zelfs vernist en handvat! Nooit gedacht dat ik zo supercontent zou zijn met mijn zoldertrap!!!

Héél vlotte service.

Vlotte service. Zij volgen ook de verzending en houden u op de hoogte als er vertraging is bij de koerierdienst.

Goed verlopen en beste prijs

Snel afgehandeld en duidelijke instructies voor afhaling in het depot.

Ruime keuze, sluitende afspraken en correcte prijzen

Ervaring van kleine maar vaste klant

Precies wat ik nodig had aan een klein prijsje

Alles verloopt enorm vlot. Van online bestelling tot pick up van de bestelling

Vanaf bestellen tot en met afhalen alles zonder problemen! Top!

Simpel online bestellen en volg gewoon de procedure waar je van op de hoogte wordt gebracht! Super makkelijk en alles verloopt ook nog eens heel vlot!

Makkelijk online platform, snelle en vlotte levering.

Het is heel eenvoudig online alle prijzen te vinden, maakt het makkelijk om te plannen. Levering is soms opgedeeld als het uit verschillende depots komt, maar is telkens wel goed gecommuniceerd. Vlotte aankoop, tevreden!

Zoals het moet !!!

Opzoeken, klik en besteld, dag later klaar om af te halen, perfect dus

perfecte service zoals beloofd.

Perfecte service,zoals beloofd.

Kastanje palen waren in slechte staag

10/20 palen waren reeds gesplitst, de rest had geen goede vorm. De meeste waren ook gewoon scheef. Uiteindelijk maar 4 van de 20 die in orde waren..

Industriepark-west 75

9100 Sint-Niklaas

03 780 17 05

Over Bouwdepot.be

bouwdepot is een Belgische webshop dat gebruik maakt van een netwerk van 15 zelfstandige bouwhandels voor het online aanbieden van kwalitatieve professionele bouwmaterialen aan aannemers en particulieren.