Goede prijzen en goed aanbod.

Al mijn bestellingen werden vlot behandeld.

Snel besteld en lag snel klaar ook.

Deksel en wachtbuizen waren snel besteld en kort na betaling kreeg ik bericht dat die klaar lagen voor ophaling. Voor herhaling vatbaar in toekomst

Vlot en snel beschikbaar

Online bestellen 's avonds en de volgende dag kan je de gewenste artikelen al ophalen.

zeer goed en snel

Snel, vriendelijk en goede services

Snel, vriendelijk en goede services. Juist één opmerking, waarom moet men zo een tour doen om aan de ontvangstruimte te geraken. Als ik iets uit de winkel wenst, zal ik wel in de winkel gaan, maar om u gewoon aan te melden is dat toch echt niet nodig.

duidelijke website

Correcte levering

très bonne alternative aux fournisseurs locaux

large choix de matériaux , livraison rapide

Snel en goed materialen

Alles gevonden die ik nodig heb voor mijn projekt

Vlotte communicatie en snelle bestelling!

Snel telefonisch geholpen na vertraging bij levering, diezelfde dag nog geleverd! Super!

Kon het filiaal niet zo snel vinden in Hoogstraten, en kwam net voor 12.00 uur. Gelukkig waren ze zo vriendelijk om de bestelling die klaar lag nog even snel op te laden. Gelukkig kwam vanaf Geel en kon dezelfde weekend nog aan de slag.

Snelle levering!

Bestelling en levering in een week tijd

Ik kreeg een perfecte levering. Chauffeur was top

Vlot

Correct

Correcte afhandeling en communicatie

Correct

Uitstekende service

Bestelling was de dag nadien klaar en bij afhaling werd er assistentie verleend bij het inladen. Top service !

perfect

wat men mag verwachten, besteld en 2dagen nadien bezorgd en goed verpakt

Heel goed en correct

Correcte conicatie en alles is geleverd zoals voor zien

Très bonne qualité

Qualité irréprochable et livraison ultra rapide

Alles perfect verlopen!

Bestelling werd verkeerd geleverd. Dit is wel rechtgezet maar omwisseling duurde wel een week na meermaals mailen en bellen. Das was een beetje jammer

Zondagavond besteld, dinsdag geleverd

Snelle afhaling mogelijk

Bestelling kon ik snel afhalen, vriendelijk personeel

Vriendelijk

Snel en vriendelijk geholpen

vlot besteld en bediend

Goede ervaring enkel zouden de openingsuren op zaterdag vroeger mogen zijn zoals in de week.

Industriepark-west 75

9100 Sint-Niklaas

03 780 17 05

Over Bouwdepot.be

bouwdepot is een Belgische webshop dat gebruik maakt van een netwerk van 15 zelfstandige bouwhandels voor het online aanbieden van kwalitatieve professionele bouwmaterialen aan aannemers en particulieren.