Goed en snelle afhandeling

Ik plaatste een bestelling en kreeg 1 uur later al melding om deze af te halen in het depot. Super snel en gemakkelijk. Het afhalen duurde even aangezien de werfopzichter bezig was maar dat was geen probleem. Ik zou zo opnieuw bestellen.

Correct, snel en sterke prijs !!

goed geregeld

alles stond netjes klaar en de routebeschrijving was helder.

Nauwkeurigheid & Klantvriendelijkheid

Gewoon perfect ( Regio Pajottenland --> Depot Aalst ♥)

Betrouwbare ervaring, ik kom zeker terug

Eenvoudig, snel, en niet duur. Ik kocht isolatie die ik ging ophalen en er werd zelfs geholpen met het inladen ervan bij het depot in Ichtegem.

correcte en snelle opvolging , balken in goede staat ontvangen

ok

Telkens vlotte afhaling en top naservice toen bleek dat ik iets besteld had wat ik achteraf niet nodig had.

Vlot kunnen bestellen en afhalen

Op bouwdepot heb ik vlot materiaal kunnen bestellen en afhalen ik het dichtste afhaalpunt. Door te werken met afhaalpunten, is de wachttijd minder lang en kan er vlotter aan de slag gegaan worden.

Goed afgeleverd

deftig materiaal, snelle levering

Kwalitatieve producten aan correcte prijzen.

Makkelijk te bestellen via de site en snel geleverd in de door mij aangeduide bouwhandel.

Snel en goed geholpen.

Ik heb duidelijk kunnen bestellen en ben snel en goed geholpen tijdens afhalen.

Correcte info en levering

Alles was tiptop in orde.

Easy bestellen, snelle levering

De weg van bestellen & levering ging heel vlot. Tip, bouw instructies toonbaar maken voor aankoop.

Snelle levering goede prijs

Groot gamma , snelle levering

Uitermate snelle, vriendelijke en kwalitatieve ervaring

C

vlotte services en vriendelijke ontvangst.

Duidelijke communicatie en ervaren kraanman voor levering.

Er werd op voorhand telefonisch contact genomen voor de levering en de vrachtwagen chauffeur was zeer professioneel en kundig om onze betonnen grasdallen op een niet evidente locatie te plaatsen met zijn hijskraan.

Prima - zoals het hoort!

dit keer geleverd via Gedimat en meer dan prima service!

Snel en correct!

Alles werd snel geleverd, mooi ingepakt op pallet en bestelling was volledig. Niets op aan te merken.

Correct en snel geleverd

De plaats van afhaling bestelling te Aalst is voor de eerste keer wat zoeken maar eens ter plaatse werd ik vrij snel geholpen.

Perfecte levering

Niets op aan te merken

Correct en vlot verlopen

Vlotte bestelling, correcte afspraken omtrent levering

Perfecte levering

Levering op afgesproken tijdstip perfect verpakt en helemaal compleet.

Paar uur na bestelling mocht ik het al gaan afhalen. Leuk meegenomen dat één van de depots hier om de hoek is

Industriepark-west 75

9100 Sint-Niklaas

03 780 17 05

Over Bouwdepot.be

bouwdepot is een Belgische webshop dat gebruik maakt van een netwerk van 15 zelfstandige bouwhandels voor het online aanbieden van kwalitatieve professionele bouwmaterialen aan aannemers en particulieren.