Ik ben starter met Exact

Ik ben starter met Exact - geen tot weinig ervaring

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Eenvoudig installeren en mee werken

Binnen 5 dagen staat een werkend systeem. Gebruik is eenvoudig. Digitaal werken.

Stabiel

jhnk

jlhh

top

top progamma

Ondersteunt onze bedrijfsvoering prima

De software is vrij volledig en gemakkelijk te gebruiken.

Open, toegankelijk en meedenkend

Ik ben naar Exact over gegaan omdat ik hoopte een betere supportafdeling achter me te hebben en dat is gelukt. Met salarissen moet je geen onduidelijkheden hebben. Het moet altijd kloppen!

Het is goede en gebruiksvriendelijke software.

prima software support kan soms beter

30 jaar ervaring met Exact nog steeds the best there is

Software is stabiel en goed werkt. Als er problemen zijn worden ze snel opgelost.

een gewelding programma

mijn ervaring is goed, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk

Heel fijn boekhoudpakket!

Exact online is een gebruiksvriendelijk pakket, waar we makkelijk je administratie in kan verwerken

Exact werkt prima

Ik ben helemaal tevreden met Exactpakket. Het pakket werkt prima.

Duidelijk en altijd in ontwikkeling

Goede ervaring, weinig storing en kom je er even niet uit wordt je direct goed geholpen.

Super product

Werken met Exact is een plezier. Doordat alles op elkaar is afgestemd en in elkaar overloopt doe je je werk met plezier. De continue uitbreidingen/ontwikkelingen die makkelijk aangeboden worden en makkelijk inzetbaar/uitvoerbaar zijn, maken dat je bij blijft en nemen veel handwerk uit handen

goed en duidelijk programma

fijn programma om mee te werken, wel prijzig

Ik ben tevreden

Tis heel makkelijk gebruiksvriendelijk

Prima product, flexibel toepasbaar.

Gebruikersvriendelijk, vele mogelijkheden. Goed in te richten voor verschillende bedrijf typologieën. Goede support, klantvriendelijk!

steeds minder enthousiast

Eerder zeer tevreden, laatste tijd zeer slecht: Elke keer als er een update met verbeteringen is geweest werkt dit voor ons juist andersom en heb ik meer werk met herstel werkzaamheden dan dat het systeem me werk 'uit handen neemt'. Ook nadat exact me belde om te vragen hoe het ging heb ik dit aangegeven, maar helaas is er niets mee gedaan en werkt het nog steeds niet naar behoren. Ik ben nu meer tijd kwijt met handmatig aanpassen en zoeken naar documenten die exact zelf ergens weg stopt waar hij denkt dat het moet, wat totaal niet goed is.

Voor iedere ondernemer van klein tot groot

Makkelijk te gebruiken software en goede ondersteuning. Zo heeft iedere ondernemer up to date inzicht in zijn cijfers. Wij gebruiken vooral de financiële en logistieke kant. Met handel geavanceerd en sinds kort premium hebben we functionaliteiten die veel duurdere WMS software ook biedt, maar dan gebruiksvriendelijker.

gewoon goed

werk al jaren met Exact, en ben erg tevreden.

Kan allemaal veel beter en gemakkelijker

Gebruikersgemak moet veel gemakkelijker kunnen. Je moet je eens voorstellen hoe snel je bij bol.com iets kunt bestellen. Bij Exact moet je eerst 10 handelingen doen hierin en dan kun je de bestelling/order invoeren.

Boekhouden zoals boekhouden moet (zijn)

Het product werkt goed, er zijn veel mogelijkheden om het naar eigen inzicht in te richten en in te stellen, de output is goed en overzichtelijk

exact gebruiker

informatiestroom tussen kantoor en de klant op gebied van de cijfers.

gebruiksvriendelijk

werk nu drie jaar met Exact, voor mijn werkzaamheden (administratief) een top pakket.

Molengraaffsingel 33

2629 JD Delft

Over Exact

Cloud business software for SMEs and their accountants. Numbers are the key to any business. Having the right numbers allows you to manage costs, improve efficiency and grow. More than 400,000 businesses and accountants are already using our innovative cloud-based software to manage their numbers. Come on in and see what Exact can do for you.