Goed basis product die eenvoudig is uit te breiden.

Kwaliteit en snelle service

Het systeem is erg snel en duidelijk, je kan er zo veel mee doen en je bent zo klaar met het verwerken van de administratie.

Krachtig en eenvoud

In de afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan met diverse pakketten. (namen zal ik niet noemen, maar het zijn de grotere aanbieders). Via via werd mij Exact Online aangeraden. Vrij sceptisch heb ik de start gezet. Na diverse online trainingen is het pakket vrij snel onder controle, maar leer ik nog steeds bij via de e-learnings. Verder is het pakket eenvoudig zelf te optimaliseren door je persoonlijke voorkeuren in te stellen. Een echte aanrader! Erik van Staverden CEO Gasvrij BV

OK

Complex programma.

Betrouwbaar

Gebruiksvriendelijk maar niet hufterproof

Prettige omgang met klanten

Ben steeds netjes en vakkundig geholpen.

Voldoet meer dan ik wens

Lekker alles online ik kan aan mijn boekhouding waar ik maar wil.

good, can be used to run a company

very good using experience for managing a company.

snel en efficient programma

snel en efficient programma

Gebruiksvriendelijk, eenvoudig en makkelijk.

Al vanaf 1992 werk ik met exact alleen positief over alles,

Ervaringen goed

Ervaring is dat dit systeem goed werkt, mits je zelf de tijd neemt het systeem te begrijpen.

Snel, flexibel, overzichtelijk servicegericht

Snel, flexibel, overzichtelijk servicegericht

Zeer prettig programma

Ik zag er tegenop om mee te gaan werken omdat ik Snelstart gewend was en alleen een oudere versie van Exact, die in mijn ogen niet echt gebruiksvriendelijk was. Exact online geweldig

Prima product

Hoge up-time van het systeem. gebruikersvriendelijk, overzichtelijk en alles in 1 pakket.

OK

BETROUWBAARHEID

SMooth

enkel gebruiker van " uren en facturen "

Goed geholpen met opstarten

We hebben veel gebeld maar ook altijd geholpen

Van veel handmatig verwerken naar meer automatisch verwerken

In de oude administratie miste een aantal opties. Hierdoor was e.e.a. tijdrovend en bewerkelijk om mutaties in te voeren en administratie te verwerken. Nu de mogelijkheid van b.v. digitaal inlezen van facturen, het gespreid inboeken over een bepaalde periode. Ook de debiteurenadministratie loopt nu via Exact online. Alles bij elkaar levert dit meer tijd en gebruiksgemak op. Het is even wennen, maar ben er heel blij mee.

Gebruiksvriendelijk pakket

Prima oplossing, zeer gebruiksvriendelijk en handige functionaliteiten en rapportages.

makkelijk en veelzijdig

Via onze boekhouder jullie firma leren kennen. In het begin was het een beetje zoeken, sommige kleinigheden kunnen nog verbeteren. Maar tot nu toe heel tevreden na 1.5 jaar werken met exact

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Het programma is betrouwbaar en goed.

Goed programma

gebruik het veel , wel lang bezig om alle functies goed onder de knie te krijgen.

Super goed pakket

Boekhouden wordt zo easy met exact. Gebruiksvriendelijk, goede support en veel automatiserings opties. Ik ben al jaren een zeer tevreden gebruiker.

Molengraaffsingel 33

2629 JD Delft

Over Exact

Cloud business software for SMEs and their accountants. Numbers are the key to any business. Having the right numbers allows you to manage costs, improve efficiency and grow. More than 400,000 businesses and accountants are already using our innovative cloud-based software to manage their numbers. Come on in and see what Exact can do for you.