Nog geen ervaring.Nog maar net bij jullie aangesloten.

Heb nog geen ervaring.We zitten nog in de overgang. Er heeft nog nooit iemand contact opgenomen.

Exact Online. Top of the bill!!!

Het boekhoud pakket van Nederland. Snel in gebruik en verwerking.

Exact een verademing om mee te werken

In al de jaren, dat ik Exact gebruik (meer dan 20 jaar) heeft het programma bijna nooit problemen gegeven, is ook gebruiksvriendelijk. Klantenservice is zeer gemotiveerd en lossen alle problemen snel op.

Fijn programma

Werk er al jaren mee

heel gebruiksvriendelijk

Meeste wordt het gebruikt door mijn collega

Goede en vlot geholpen!

Goede en vlot geholpen met overleg aanpassing omgeving en administraties!

Redelijk tot goed

Er mag wat meer gedaan worden voor de zzpers en kleine bedrijven. Heb het idee dat het programma meer gebaseerd is op de wat grotere bedrijven

Nvt

Nvt

Werkt erg overzichtelijk

Fijn programma om mee te werken

Prima programma, pima service

Geen problemen, alles verloopt naar wens

goede basis met veel mogelijkheden

werk al een aantal jaren met fiscaal gemak. werk met ca 50 % klanten uit het buitenland en vindt de mogelijkheid om de aangifte Duitstalig te printen perfect. Helaas zijn het maar een erg beperkt aantal Duitstalige rapportages is de rest gewoon nog steeds niet gemaakt. Is er geen Duitse versie wil ik kunnen kiezen of dit Nederlands of Engels moet worden. Een optie zou kunnen zijn bij het klantgegevens / instellingen en bij Voertaal een extra optie om het rapport als voertaal niet mogelijk dan de rapportage in: Nederlands of in Engels. De reden is dat ik wil bepalen in welke taal en niet het system

uitstekend, altijd klantvriendelijk

meer dan 35 jaar klant, begonnen bij Grote Beer later bij Exact.

Stabiele en betrouwbare software

Stabiele en betrouwbare software

Fijn om met de grote speler in Nederland te werken

Gaat prima en de ontwikkeling naar automatiseren blijft doorgaan

Over het algemeen gebruik vriendelijk

Over het algemeen gebruik vriendelijk

Een betrouwbaar en duidelijke oplossing voor uw administratie

Al jaren met veel plezier en gemak werken wij samen met de Exact modules. Tot grote tevredenheid

Prijs kwaliteit

Functionaliteit

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Top geholpen

Ik ben super geholpen. Erg vriendelijke medewerker.

weinig kontakt nodig

weinig contacten nodig

Multivers (voorheen Unit4) is een goed en makkelijk te bewerken programma!

Het programma is uitgebreid genoeg voor een wat kleiner bedrijf (voor een echt groot programma zou het misschien niet genoeg mogelijkheden hebben). Het werkt goed, het werkt prettig, het werkt makkelijk. Als je advies of hulp nodig hebt, is er een goede support afdeling.

een gebruiksvriendelijk programma

als niet-boekhouder kan ik goed werken met dit programma

Prettig pakket om mee te werken.

Goede ondersteuning indien nodig.

Molengraaffsingel 33

2629 JD Delft

Over Exact

Cloud business software for SMEs and their accountants. Numbers are the key to any business. Having the right numbers allows you to manage costs, improve efficiency and grow. More than 400,000 businesses and accountants are already using our innovative cloud-based software to manage their numbers. Come on in and see what Exact can do for you.