Fijn programma om je boekhouding in te verwerken

Fijn programma, werk er al jaren mee. Makkelijk in gebruik en overzichtelijk.

Gebruiksvriendelijk en vertrouwd

Gebruiksvriendelijk en vertrouwd

....

Ik kan goed met Exact werken

unit 4 werkt prima

Ik merk weinig van de veranderingen

Goede prijs/kwaliteitverhouding sterk product

Gemakkelijk te gebruiken voor meerdere administraties. Goed product, duidelijk en ook goed nieuwe ontwikkelingen.

Top boekhoud progamma

Gewoon een goed en kundig bedrijf en een fijn boekhoud progamma

prima software gebruiksvriendelijk

Duidelijk uitgelegd welke stappen ik moest nemen.

Zeer goed.

Sterk en betrouwbaar product

Ik werk al meer dan 25 jaar met exact en ken geen problemen

TOP!!

Jarenlange uitstekende ervaring met Exact. Een gebruiksvriendelijke software en een sterke supportafdeling. Dat is wat je nodig hebt.

Fijn programma, makkelijk in gebruik

Het is een fijn programma en makkelijk in gebruik, je kan goed doorzoeken op één punt.

continuïteit

Een goed pakket wat al jaren dezelfde continuïteit biedt op elk vlak.

betrouwbaar en vele functionaliteiten

prima goed werkend programma

gebruiks vriendelijk

Na in de jaren 80 gewerkt te hebben met exact en nu sinds 2019 weer is het als thuiskomen

Hou dit service Nivea vast

De medewerkers van exact zijn vriendelijk en staan altijd voor je klaar om diverse aangelegenheden positief op te lossen.

Kennis van zaken met een juiste ondersteuning!

Volledig binnen "no-time" mijn vraag beantwoord m.b.t. PSD2 migratie!

Aanrader voor ieder bedrijf

Exact Online doet wat je ervan verwacht. Boekhouden in eigen beheer is nog nooit zo makkelijk geweest.

Alles voor mij is prima

Ik boek alleen alles doe de moederorganisaie

Betrouwbaar, stabiel, up-to-date, doet wat moet

Ik gebruik de software voor de elementaire boekhouding van mijn eenvoudige vennootschap, incl. fiscale toepassingen. Professionele software, betrouwbaar, up-to-date, ondersteuning wanneer nodig, correcte prijs/kwaliteit!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

GOED

Goed en degelijk programma

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Simple in use

As I mentioned, it is easy to use, and you can have a clear overview of the businesses not so big. But I feel the reporting system is not convenient and as a non-Dutch speaker, I am totally out of the community,

Goede software die zeer uitgebreid is.

Ik ben overgestapt naar deze dienst om alles onder een leverancier te hebben. De belangrijkste reden was de online mogelijkheid. Door het te gebruiken leer je snel en goed met de software om te gaan. Het neemt in het begin wel wat tijd in beslag.

Prettig administreren

Jarenlang met Exact gewerkt en daarna met AFAS, Admisol en Snelstart. Nu weer terug met Exact. De menustructuur is prettig in Exact, dus dat werkt fijn.

Voor boekhouding een prima pakket

Goede service, veel functionaliteit. Alleen minder intuïtief voor gebruikers met weinig boekhoudkundige kennis.

Molengraaffsingel 33

2629 JD Delft

Over Exact

Cloud business software for SMEs and their accountants. Numbers are the key to any business. Having the right numbers allows you to manage costs, improve efficiency and grow. More than 400,000 businesses and accountants are already using our innovative cloud-based software to manage their numbers. Come on in and see what Exact can do for you.