Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt, goed assortiment

Pluspunten

Het bestelde artikel was prima in orde.

Pluspunten

Mooi verpakt de pepermunt rolletjes Goed leesbaar,

Een voorbeeld van de rolletjes om te zien hoe ze er opgerolt uit zien. Dan kunnen ze zien hoe de tekst valt

Pluspunten

Snelle communicatie, Goede hulp bij afhandelen fouten in bestelling.

Soms is de site niet overzichtelijk, waardoor er twijfels kunnen ontstaan bij de bestelling. (bv. We hadden kleine mint to be muntjes voor ogen en hadden blijkbaar een proefdruk van de grote gekregen door onduidelijkheid op site. Dit werd perfect opgelost door klantendienst)

Pluspunten

De fijne duidelijke en prettige medewerker aan de telefoon. Het was ook fijn dat we de wikkels niet zelf hoefden te plakken.

niks.

Pluspunten

super mooie en goede kwaliteit.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

mooi afgewerkt. Ziet eruit zoals op het voorbeeld op de site

vrij duur, kan goedkoper

Pluspunten

Goed ingepakt en mooi gedrukt

Betere instructies over hoe in elkaar te zetten Goede hoeveelheid knolletjes leveren

Pluspunten

Ik was eigenlijk te laat met bestellen, maar de mensen van LocoMix dachten heel goed met me mee. Uiteindelijk zelfs een dag te vroeg geleverd en de doosjes waren perfect!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De kleur van de uitgekozen wikkel is goed. Ziet er hetzelfde uit als online gezien.

De chocolaatjes zijn wel heel erg klein(plat). Dat viel toch tegen.

Pluspunten

De bestelling ziet er netjes en verzorgd uit. Aflevering binnen aangegeven tijdslijn. Wij zijn blij met het eindresultaat van onze pepermuntrolletjes.

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt en prima uitvoering van het gevraagde.

Pluspunten

Vlotte snelle levering.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Leuke bedankjes.

Snellere communicatie met klanten. Wij hadden 2 weken eerder de kaarten al betaald en aangegeven ze te willen bestellen. Kregen 2 weken later pas een mail waarop nog werdt gevraagd of er geen geboorte gegevens op de bedankjes moest. Vorige week zijn de bedankjes verstuurd, echter nog steeds niet binnen. Godzijdank ben ik optijd met bestellen en heb ik ze nu nog niet nodig maar zou geen tweede keer meer bij jullie bestellen.

Pluspunten

Super blij met de bedankjes!! Helemaal verliefd en super afgeleverd

Pluspunten

Zeer mooie afwerking, leuk producht

Pluspunten

Pluspunten

Goede communicatie Je krijgt effectief wat je besteld, het resultaat is super !

Pluspunten

Heel flexibel en snel in het aanpassen van de proef. Resultaat is dus helemaal naar wens!

Pluspunten

Snelle levering! Zeer vriendelijke service en reacties per mail!

Pluspunten

Vooral het in contact blijven met ons terwijl er toch wel het een en ander fout ging. Hoe jullie daarin mee werkte was top! Uiteindelijk zijn we zeer tevreden met het resultaat en het ontwerp wat jullie gemaakt hebben.

Misschien een ander verzend bedrijf. Maar we gaan er vanuit dat het vaker goed gaat dan fout.

Pluspunten

De bedankjes zijn zoals ik ze mij had voorgesteld. Nadat ik gemaild had dat het dringend was, heeft locomix me bijna onmiddellijk laten weten dat ze er meteen zouden aan beginnen zodat ik alles tijdig zou hebben.

Stop de samenwerking met b post België. Volgens hun track and trace zouden ze vrijdag arriveren voor her feest van zaterdag. Jammer genoeg klopte dit niet en kreeg ik ze pas op maandag, 2 dagen na het feest.

Zonnebaan 34

3542 EE Utrecht

Over LocoBrands B.V.

LocoBrands BV is het overkoepelende bedrijf van: LocoMix voor bedankjes & kaarten voor elke gelegenheid! THNX voor de leukste brievenbuscadeaus. Candy Print Factory voor gepersonaliseerd bedrukt snoepgoed voor consumenten en de zakelijke markt. LocoMail voor unieke direct mailing.