Perfect zoals ik het verwacht had!

Vlotte afhandeling en levering. Gemakkelijk te personaliseren.

In 1 woord geweldig

Ontzettend veel keus naar eigen wens in te vullen. Erg leuk voor grote en kleine hoeveelheden. Snelle levering.

Snelle regering

Zeker een aanrader.

Goede kwaliteit

Fijne communicatie via de mail. Je wensen worden gehoord.

Leuke persoonlijke bedankjes voor de trouwerij

Ik ben heel blij met de bloemenpotjes met persoonlijke labels. Hierdoor hebben wij het ontwerp van onze trouwkaart ook in het bedankje kunnen verwerken. We zijn heel blij met de levering, welke netjes en stevig ingepakt was. Echt een aanrader!

Mooie, goed leesbare gepersonaliseerde pepermuntjes

Voor onze bruiloft hebben we bij LocoBrands gepersonaliseerde pepermuntjes laten maken. Ze zijn erg mooi geworden, sommige wel een klein beetje scheef gedrukt maar over het algemeen wel goed leesbaar!

Zeer tevreden! Eenvoudig om de zeepjes te ontwerpen en snel aan huis geleverd!

snel

Snel

Goede spullen maar

Ben zeer tevreden met de spullen alleen te weinig kaartjes erbij daarna moeilijk te bereiken via mail

We zijn er heel tevreden over.

Waarom we geen 10 gegeven hebben, is omdat onze namen iets duidelijker mochten zijn. De witte letters zijn een beetje te flets.

heel mooi potjes

heel mooie potjes en rap geleverd

goede en snelle kwaliteit

hele leuke kadootjes gekregen om uit te delen voor de communie

Ik heb kaartjes met merci besteld en ze ook daar in elkaar laten zetten Het was met zorg goed verpakt en zag er geweldig uit

Origineel bedankje

Prima kwaliteit en prima verpakt. Alleen jammer dat het verzonden wordt via DHL. Het pakketje werd (niet voor de eerste keer) gewoon voor de deur gezet terwijl er niemand thuis was. Hopelijk spreken jullie dhl hier nog op aan

Tijdig, meedenkend en snel!

De foto op het bedanktcadeautje kwam niet zo goed uit, en proactief werd er een optie geboden. Super!

Dik in orde!

Goede kwaliteit van kleuren op het bedrukte etiketje, goede grootte en snelle service!

Ziet er goed uit en snelle levering!!

Chocolaatjes zien er netjes uit en enorm snelle levering! Helemaal leuk voor de bruiloft!

Leuke groene emmertjes

Netjes aangeleverd, mooi bedrukt karton. Top!

Snelle levering en goede producten

Snelle levering, goede service en leuke producten

Super blij met de brievenbusgeschenkjes

Het begon al tijdens het bestelproces met de vriendelijke dame die chatgewijs bijstond in alle vragen die ik had (over afmetingen en gewicht en zo). De software om te personaliseren is makkelijk, en het resultaat is top! Netjes geleverd, met alle benodigdheden en heel tof dat je zelf kan kiezen voor kant-en-klaar (voor een heel minieme meerprijs), of zelf samenstellen (wat wij deden... Fijne samen-activiteit eigenlijk). De reacties van de ontvangers spraken voor zich... One happy customer here!

Super vriendelijke service, snelle levering, mooi afgewerkt.

Prijs kwaliteit Top!

Bedankjes voor trouw, kwalitatieve doosjes met gepersonaliseerde etiket ( zelfbouw gekozen )zelf te plakken met toegestuurd lijm. Individuele plastieken zakjes om snoepjes in te doen. Alles mooi ingepakt met zorg! Alles wat je kan verwachten!

Super leuk!

Ben heel blij met wat ik ontvangen heb. Net wat ik besteld had!

Vernieuwing geboortekaartjes

Orginele geboortekaartjes, programma om ze in te maken is niet zo handig.

Snelle en goede levering

Eenvoudig te bedienen website, levering keurig verpakt en snel geleverd.

Zonnebaan 34

3542 EE Utrecht

Over LocoBrands B.V.

LocoBrands BV is het overkoepelende bedrijf van: LocoMix voor bedankjes & kaarten voor elke gelegenheid! THNX voor de leukste brievenbuscadeaus. Candy Print Factory voor gepersonaliseerd bedrukt snoepgoed voor consumenten en de zakelijke markt. LocoMail voor unieke direct mailing.