Ziet er goed uit en snelle levering!!

Chocolaatjes zien er netjes uit en enorm snelle levering! Helemaal leuk voor de bruiloft!

Leuke groene emmertjes

Netjes aangeleverd, mooi bedrukt karton. Top!

Snelle levering en goede producten

Snelle levering, goede service en leuke producten

Super blij met de brievenbusgeschenkjes

Het begon al tijdens het bestelproces met de vriendelijke dame die chatgewijs bijstond in alle vragen die ik had (over afmetingen en gewicht en zo). De software om te personaliseren is makkelijk, en het resultaat is top! Netjes geleverd, met alle benodigdheden en heel tof dat je zelf kan kiezen voor kant-en-klaar (voor een heel minieme meerprijs), of zelf samenstellen (wat wij deden... Fijne samen-activiteit eigenlijk). De reacties van de ontvangers spraken voor zich... One happy customer here!

Super vriendelijke service, snelle levering, mooi afgewerkt.

Prijs kwaliteit Top!

Bedankjes voor trouw, kwalitatieve doosjes met gepersonaliseerde etiket ( zelfbouw gekozen )zelf te plakken met toegestuurd lijm. Individuele plastieken zakjes om snoepjes in te doen. Alles mooi ingepakt met zorg! Alles wat je kan verwachten!

Super leuk!

Ben heel blij met wat ik ontvangen heb. Net wat ik besteld had!

Vernieuwing geboortekaartjes

Orginele geboortekaartjes, programma om ze in te maken is niet zo handig.

Snelle en goede levering

Eenvoudig te bedienen website, levering keurig verpakt en snel geleverd.

Leuk

Leuke attentie

Goed.

Mooi product. Vindt alleen het chocolaatje beetje klein.

Snelle levering en goed product

Mijn bestelling was snel geleverd. De doosjes goed in elkaar gevouwen met de vouwservice. De afdruk kwaliteit van mijn ontwerp was ook goed. Precies zoals ik het voor ogen had.

Programma werkt dramatisch, maar uiteindelijk resultaat is fantastisch

Wij hebben onze trouwuitnodigingen gemaakt en gekozen voor de out-of-the-box kaart. Superleuk en het drukwerk is fantastisch. Jammer dat je geen proefafdruk kunt bestellen. Wat wel erg moeilijk is, is het programma/de website. In eerste instantie kon ik mijn ontwerpen opslaan, maar na een update? was mijn ontwerp helemaal veranderd en waren pagina's verdwenen. Hierdoor kon ik bijna opnieuw beginnen:( Ben hier uren mee bezig geweest. Maar sinds de update kon ik ook niet meer tussentijds opslaan. Hierdoor durfde ik niet te gaan slapen tot de uitnodigen besteld waren, voor het geval al mijn werk weer voor niks was gedaan en weer de helft verdwenen zou zijn. Programma en editing mogelijkheden heel erg voor verbetering vatbaar! Ik raad het pas aan als dit is verbeterd.

Alles tot in de puntjes verzorgd!

Voor de tweede keer heel tevreden!

Wij bestelden de bloemconfetti als alternatief voor doopsuiker. Zeer mooi resultaat en heel snel geleverd!

hele snelle bezorging en goed ingepakt en aangekomen

Snelle levering en heel goeie klantenservice!

Ik had een 20tal bloempotjes besteld (om zelf samen te steken) als geboortebedankje. Het was relatief gemakkelijk om het "wikkeltje" dat rond het potje gaat zelf te maken, maar moest dit niet lukken dan is er ook een team beschikbaar die je hiermee kan helpen! Het enige nadeel vond ik echter dat ik mijn ontwerp niet "in het groot" kon bekijken. Eenmaal besteld werd de levering snel bezorgd! Er stond duidelijk op de doos dat het om breekbaar materiaal ging, wat ik wel een pluspunt vond. Ook hoe de potjes ingepakt waren, ben ik tevreden van. Ik vond twee kapotte potjes in mijn bestelling en heb direct via e-mail contact opgenomen met de klantendienst. De dag erna kreeg ik heel snel een soort orderbevestiging voor een nalevering en enkele momenten later een heel vriendelijk antwoord van de klantendienst. Vandaag (twee dagen nadat ik hen 's avonds had gemaild over de kapotte potjes) kreeg ik al de bevestiging dat mijn twee nieuwe potjes geleverd zijn. Heel tevreden over de bestelde goederen en over de klantenservice!!

Vlotte communicatie, alles naar wens! Prima in orde!

Ik kon zelf mijn foto niet aanpassen voor op de cadeaus te kleven, dus hebben ze dat voor mij gedaan. Heel snel en vlot. Ik had gevraagd om de spulletjes pas in maart te verzenden en dat is ook zo gebeurd.

Alles is perfect!

Leuke bedankjes ontvangen van goede kwaliteit en zeer snelle levering! Ik ben tevreden ;)

Geweldige service!

Het leek er lang op dat onze bruiloft niet door kon gaan. De week van tevoren kregen we het bericht dat er toch 30 gasten welkom waren op onze trouwlocatie. Ik vond het wel zo leuk om dan toch bedankjes te maken. Na een telefoontje bleek dat dit geen probleem zou zijn, en alles werd binnen 3 dagen geleverd zodat ik ze zelf in elkaar kon zetten. Het was goed verpakt en hele mooie kwaliteit. Echt een leuke herinnering!

Zeer netjes en correct geleverd

Eerste keer maar zeker een aanrader

Begon heel goed, eindigde wat minder

Wij hebben onze geboorte kaartjes (kubussen) hier laten maken. We zijn super goed geholpen in ons ontwerp! Contact was ook altijd goed. Echter op het moment van het bestellen (gekozen voor 3 dagen zodat ze snel de deur uit konden) 27 januari bestellingen gedaan, 2 februari pas ontvangen. We dachten dat we alleen alle kaartjes in de enveloppen moesten steken, deze moesten eerst nog gevouwen worden. Daarna moest je voor het effect de confetti er boven op leggen en dan dicht plakken. Echter valt dan alle confetti door de zijkanten van de enveloppen naar buiten. Erg jammer. Er is wel toegegeven dat de enveloppen die we geleverd hadden gekregen een probleem waren met confetti. We konden nieuwe krijgen. Echter hadden we toen alle 100 enveloppen al voorgehouden, en de adreslabels en postzegels op geplakt. Geen optie meer dus. Helaas niks meer vernomen na deze laatste communicatie. Voor een bestelling van bijna 500euro , en een latere levering had ik ze beter kant en klaar na 5 dagen kunnen laten leveren (als dan de confetti wel in de enveloppen was blijven zitten.

Snelle levering. Persoonlijk contact. Dachten mee toen ik aangaf dat ik iets niet was gelukt, en ze hebben dat nog in orde kunnen maken.

Leuke bedankjes voor onze trouwdag hier geregeld, we zijn er blij mee

Leuke verrassing voor een naaste

Als je net iets meer wilt doen dan een kaartje sturen, is dit een super leuk idee. Het is niet groot maar wel spontaner dan een gewoon kaartje. Ik heb er iemand heel leuk mee kunnen verrassen.

Zonnebaan 34

3542 EE Utrecht

Over LocoBrands B.V.

LocoBrands BV is het overkoepelende bedrijf van: LocoMix voor bedankjes & kaarten voor elke gelegenheid! THNX voor de leukste gepersonaliseerde bedankjes en cadeaus. Candy Print Factory voor gepersonaliseerd bedrukt snoepgoed voor de zakelijke markt. LocoMail voor unieke direct mailing. De winnaar van de review winactie van de maand Januari is bekend! Kijk hiervoor op https://www.thnx.eu/nl/review-winactie/