Leuk

Leuke attentie

Goed.

Mooi product. Vindt alleen het chocolaatje beetje klein.

Snelle levering en goed product

Mijn bestelling was snel geleverd. De doosjes goed in elkaar gevouwen met de vouwservice. De afdruk kwaliteit van mijn ontwerp was ook goed. Precies zoals ik het voor ogen had.

Programma werkt dramatisch, maar uiteindelijk resultaat is fantastisch

Wij hebben onze trouwuitnodigingen gemaakt en gekozen voor de out-of-the-box kaart. Superleuk en het drukwerk is fantastisch. Jammer dat je geen proefafdruk kunt bestellen. Wat wel erg moeilijk is, is het programma/de website. In eerste instantie kon ik mijn ontwerpen opslaan, maar na een update? was mijn ontwerp helemaal veranderd en waren pagina's verdwenen. Hierdoor kon ik bijna opnieuw beginnen:( Ben hier uren mee bezig geweest. Maar sinds de update kon ik ook niet meer tussentijds opslaan. Hierdoor durfde ik niet te gaan slapen tot de uitnodigen besteld waren, voor het geval al mijn werk weer voor niks was gedaan en weer de helft verdwenen zou zijn. Programma en editing mogelijkheden heel erg voor verbetering vatbaar! Ik raad het pas aan als dit is verbeterd.

Alles tot in de puntjes verzorgd!

Voor de tweede keer heel tevreden!

Wij bestelden de bloemconfetti als alternatief voor doopsuiker. Zeer mooi resultaat en heel snel geleverd!

hele snelle bezorging en goed ingepakt en aangekomen

Snelle levering en heel goeie klantenservice!

Ik had een 20tal bloempotjes besteld (om zelf samen te steken) als geboortebedankje. Het was relatief gemakkelijk om het "wikkeltje" dat rond het potje gaat zelf te maken, maar moest dit niet lukken dan is er ook een team beschikbaar die je hiermee kan helpen! Het enige nadeel vond ik echter dat ik mijn ontwerp niet "in het groot" kon bekijken. Eenmaal besteld werd de levering snel bezorgd! Er stond duidelijk op de doos dat het om breekbaar materiaal ging, wat ik wel een pluspunt vond. Ook hoe de potjes ingepakt waren, ben ik tevreden van. Ik vond twee kapotte potjes in mijn bestelling en heb direct via e-mail contact opgenomen met de klantendienst. De dag erna kreeg ik heel snel een soort orderbevestiging voor een nalevering en enkele momenten later een heel vriendelijk antwoord van de klantendienst. Vandaag (twee dagen nadat ik hen 's avonds had gemaild over de kapotte potjes) kreeg ik al de bevestiging dat mijn twee nieuwe potjes geleverd zijn. Heel tevreden over de bestelde goederen en over de klantenservice!!

Vlotte communicatie, alles naar wens! Prima in orde!

Ik kon zelf mijn foto niet aanpassen voor op de cadeaus te kleven, dus hebben ze dat voor mij gedaan. Heel snel en vlot. Ik had gevraagd om de spulletjes pas in maart te verzenden en dat is ook zo gebeurd.

Alles is perfect!

Leuke bedankjes ontvangen van goede kwaliteit en zeer snelle levering! Ik ben tevreden ;)

Geweldige service!

Het leek er lang op dat onze bruiloft niet door kon gaan. De week van tevoren kregen we het bericht dat er toch 30 gasten welkom waren op onze trouwlocatie. Ik vond het wel zo leuk om dan toch bedankjes te maken. Na een telefoontje bleek dat dit geen probleem zou zijn, en alles werd binnen 3 dagen geleverd zodat ik ze zelf in elkaar kon zetten. Het was goed verpakt en hele mooie kwaliteit. Echt een leuke herinnering!

Zeer netjes en correct geleverd

Eerste keer maar zeker een aanrader

Begon heel goed, eindigde wat minder

Wij hebben onze geboorte kaartjes (kubussen) hier laten maken. We zijn super goed geholpen in ons ontwerp! Contact was ook altijd goed. Echter op het moment van het bestellen (gekozen voor 3 dagen zodat ze snel de deur uit konden) 27 januari bestellingen gedaan, 2 februari pas ontvangen. We dachten dat we alleen alle kaartjes in de enveloppen moesten steken, deze moesten eerst nog gevouwen worden. Daarna moest je voor het effect de confetti er boven op leggen en dan dicht plakken. Echter valt dan alle confetti door de zijkanten van de enveloppen naar buiten. Erg jammer. Er is wel toegegeven dat de enveloppen die we geleverd hadden gekregen een probleem waren met confetti. We konden nieuwe krijgen. Echter hadden we toen alle 100 enveloppen al voorgehouden, en de adreslabels en postzegels op geplakt. Geen optie meer dus. Helaas niks meer vernomen na deze laatste communicatie. Voor een bestelling van bijna 500euro , en een latere levering had ik ze beter kant en klaar na 5 dagen kunnen laten leveren (als dan de confetti wel in de enveloppen was blijven zitten.

Snelle levering. Persoonlijk contact. Dachten mee toen ik aangaf dat ik iets niet was gelukt, en ze hebben dat nog in orde kunnen maken.

Leuke bedankjes voor onze trouwdag hier geregeld, we zijn er blij mee

Leuke verrassing voor een naaste

Als je net iets meer wilt doen dan een kaartje sturen, is dit een super leuk idee. Het is niet groot maar wel spontaner dan een gewoon kaartje. Ik heb er iemand heel leuk mee kunnen verrassen.

Super leuke bedankjes!

Wij hebben gietertjes besteld met aardbeienzaadjes, als bedankje voor de gasten op onze bruiloft. Omdat we geen etentje of feest kunnen geven, vonden we dat we iets moesten geven. Dit leek ons erg leuk voor onze familie en getuige met groene vingers. Het ziet er super leuk uit.

Zo de prullenbak in.

Nadat de box 2x ontplofte tijdens het inpakken kreeg ik de kaart wel in de envelop met de glitters er bovenop, volgens omschrijving. Die er vervolgens aan de zijkant gewoon uitvallen, dus opsturen per post is geen optie. Wat een rommel voor 10 euro. Slecht ontworpen envelop. Was een leuk idee, maar ik hoop niet dat hier nog meer mensen een koop doen.

Super!!

De flesjes met bubbels zijn heel gaaf geworden, echt leuk voor mijn drive-thru feestje!! :)

Erg originele cadeautjes en bedankjes. Snelle levering. Ik had bedrukte hartjes besteld voldeed aan de verwachting. Duidelijke tekst. Ontvangers waren er blij mee

Snelle levering en precies zoals beloofd.

Super klantvriendelijk, snelle levering

Ik had bedankjes besteld voor mijn bedrijfsopening. Ik meende dat die binnen 48 u geleverd zouden worden. Echter alleen als ik er spoed bij had gezet. Na een telefoontje werd mijn probleem keurig opgelost en had ik ze nog op tijd binnen.

Snelle service, alles netjes geleverd.

Enthousiast over m’n bestelling!

Echt een aanrader! Ik was erg last minute met het bestellen van de bedankjes voor onze bruiloft. Snel snel probeerde ik via mijn telefoon een ontwerpje te maken voor op een zeepje alleen werkte dat niet goed op mijn telefoon. De klantenservice heeft voor mij het ontwerpje gemaakt en gezorgd dat ik het optijd binnen zou hebben! Echt super dat ze mij zo goed geholpen hebben!

Snel en goede service

Alles werd netjes en goed verpakt aangeleverd. Mooie en leuke producten.

Zonnebaan 34

3542 EE Utrecht

Over LocoBrands B.V.

LocoBrands BV is het overkoepelende bedrijf van: LocoMix voor bedankjes & kaarten voor elke gelegenheid! THNX voor de leukste brievenbuscadeaus. Candy Print Factory voor gepersonaliseerd bedrukt snoepgoed voor consumenten en de zakelijke markt. LocoMail voor unieke direct mailing.