Super leuke bedankjes!

Wij hebben gietertjes besteld met aardbeienzaadjes, als bedankje voor de gasten op onze bruiloft. Omdat we geen etentje of feest kunnen geven, vonden we dat we iets moesten geven. Dit leek ons erg leuk voor onze familie en getuige met groene vingers. Het ziet er super leuk uit.

Zo de prullenbak in.

Nadat de box 2x ontplofte tijdens het inpakken kreeg ik de kaart wel in de envelop met de glitters er bovenop, volgens omschrijving. Die er vervolgens aan de zijkant gewoon uitvallen, dus opsturen per post is geen optie. Wat een rommel voor 10 euro. Slecht ontworpen envelop. Was een leuk idee, maar ik hoop niet dat hier nog meer mensen een koop doen.

Super!!

De flesjes met bubbels zijn heel gaaf geworden, echt leuk voor mijn drive-thru feestje!! :)

Erg originele cadeautjes en bedankjes. Snelle levering. Ik had bedrukte hartjes besteld voldeed aan de verwachting. Duidelijke tekst. Ontvangers waren er blij mee

Snelle levering en precies zoals beloofd.

Super klantvriendelijk, snelle levering

Ik had bedankjes besteld voor mijn bedrijfsopening. Ik meende dat die binnen 48 u geleverd zouden worden. Echter alleen als ik er spoed bij had gezet. Na een telefoontje werd mijn probleem keurig opgelost en had ik ze nog op tijd binnen.

Snelle service, alles netjes geleverd.

Enthousiast over m’n bestelling!

Echt een aanrader! Ik was erg last minute met het bestellen van de bedankjes voor onze bruiloft. Snel snel probeerde ik via mijn telefoon een ontwerpje te maken voor op een zeepje alleen werkte dat niet goed op mijn telefoon. De klantenservice heeft voor mij het ontwerpje gemaakt en gezorgd dat ik het optijd binnen zou hebben! Echt super dat ze mij zo goed geholpen hebben!

Snel en goede service

Alles werd netjes en goed verpakt aangeleverd. Mooie en leuke producten.

Ge wel dig

Super snel, en zeer netjes,,, het Bruidspaar was blij verrast

goed geregeld!

allles prima in orde

Zó, supersnel...

Alhoewel ik wat moeite had met de menustructuur op de website, toch kunnen customizen. Veel keus, meer dan genoeg mogelijkheden en toen de bestelling voor onze gepersonaliseerde bedankjes verzonden was, ècht supersnel alles keurig binnen! En een supergoede kwaliteit!

Mooie producten, goede snelle levering en snelle reactie bij de klantenservice

Zeer tevreden!

Zeer snelle levering!

Snel en ziet er prima uit

Snel en gemakkelijk. Ook erg snel binnen.

Topservice!

Wauw wat een service! Bestelling geplaatst, kreeg meteen een foto toegemaild van een proefdruk, was niet helemaal ok, meteen aanpassing, opnieuw proefdruk en daarna supersnelle uitvoering, opsturen en bezorging!!! Top!

Betrokken bedrijf

Trouwkaarten besteld bij locomix. In twee badges besteld waarvan de tweede een drukfout bevatte. Niet duidelijk of het onze fout was of die van locomix. Hoe het ook zij: 1 belletje en het was geregeld. Binnen 24 uur waren er nieuwe kaartjes gedrukt en opgestuurd. Absoluut top service!

Snelle en goede service

We zochten iets leuks en vonden het direct hier.

Altijd lastig om iets leuks of origineels te vinden. Hier wel gevonden. Bestelling was snel binnen met nog een leuke surprise toegevoegd. Als we weer wat nodig hebben gaan we jullie site zeker weer benaderen

Ik heb een gepersonaliseerd product besteld op deze site en het eindresultaat was precies zoals verwacht. Levering heel netjes en snel verzorgd.

Super snelle bediening TOP

Het gevraagde artikel was perfect en een super snelle levering

goed snel en professioneel

volgens mij zegt mijn beschrijving het goed. ik heb even via de telefoon contact gehad en dat was een zeer prettig en professioneel gesprek. Waarvoor dank.

Helemaal tevreden!

Hele leuke site om iemand extra te verrassen

Super leuke site! Fijn dat je gelijk kunt zien hoe het product met je eigen tekst eruit gaat zien. En niet onbelangrijk snelle levering! Complimenten!!

Zonnebaan 34

3542 EE Utrecht

Over LocoBrands B.V.

LocoBrands BV is het overkoepelende bedrijf van: LocoMix voor bedankjes & kaarten voor elke gelegenheid! THNX voor de leukste gepersonaliseerde bedankjes en cadeaus. Candy Print Factory voor gepersonaliseerd bedrukt snoepgoed voor de zakelijke markt. LocoMail voor unieke direct mailing. De winnaar van de review winactie van de maand Januari is bekend! Kijk hiervoor op https://www.thnx.eu/nl/review-winactie/