Een grote bestelling gedaan voor het afscheid op mijn werk. De bestelling zou binnen 5 werkdagen verzonden worden, ik had ze wel al binnen 3 dagen nodig..... onhandig van mijzelf om zo laat te bestellen.. ik heb contact gezocht met loco mix en ze zouden regelen dat ik mijn bestelling op tijd binnen zou krijgen. Zonder extra betaling mijn bestelling de volgende dag ontvangen, echt top service met begrip voor de klant. Ik beveel ze zeker overal aan!
Beste Demi, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met uw bestelling! Bedankt voor uw beoordeling van LocoMix. Met vriendelijke groet, Team LocoMix
Super zeker aan te raden. Hadden we het maar eerder geweten dan hadden we daar ook ons eerste kaartje laten maken. Helpen met eventuele spellings foutjes. nog even nabellen of alles na wens is echt super service.
Beste Evelinda, Bedankt voor uw beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met onze producten & service. Fijn weekend! Met vriendelijke groet, Team LocoMix
Uitstekend!
Beste Annelies, Bedankt voor uw beoordeling! Daar worden wij blij van :-) Met vriendelijke groet, Team LocoMix
Snelle en vriendelijke service maar als het over boekhouding gaat, wordt het een teleurstellend en frustrerend parcours. Hun boekhouding (als ze die al hebben) weet niet hoe of wilt blijkbaar geen creditnota opmaken voor onrechtmatig ontvangen BTW (wie een geldig buitenlands EU BTW-nummer heeft, hoeft geen BTW te betalen aangezien hij die ook niet kan terug trekken). Hun terugkerend antwoord is "Helaas kunnen wij gegenereerde facturen niet achteraf aanpassen. Onze excuses voor het ongemak." Dit getuigt van amateuristische boekhouding als je niet begrijpt dat je geen factuur hoeft aan te passen maar enkel een creditnota op te maken. Dit is niet alleen vervelend voor mij maar ook licht gênant aan het worden voor hun bedrijf.. Misschien kan ik via deze weg hun fiscale verplichtingen wél opwekken?
Beste Sebbe, Wij vinden het erg jammer dat u zich zo negatief uitlaat over onze boekhouding. Uw order is speciaal als spoed behandeld omdat u het snel nodig had! De betaling op factuur is normaal gesproken geen probleem en de BTW wordt dan ook achterwege gelaten. Echter, heeft u ervoor gekozen om meteen op de site te betalen. Hierbij heeft u wel BTW betaald. Dit verschil in kosten is echter niet in ons systeem te verwerken en daarom kunnen wij de BTW (het gaat hier om 14€) niet terug storten op uw rekening. Dit is uiteraard duidelijk naar u gecommuniceerd in onze mailwisselingen. Wij hopen dat u alsnog heeft genoten van uw gepersonaliseerde bedankjes! Met vriendelijke groet, Team LocoMix
Top winkel, ben super blij en tevreden met mijn huwelijks bedankje
Beste, Hartelijk dank voor deze hoge beoordeling van LocoMix! Veel plezier met uw bruiloft bedankjes. Met vriendelijke groet, Team LocoMix
Heel goed geholpen met ontwerpen De blikjes uitnodigingen zijn heel uniek hele leuke reacties gekregen
Beste Jolanda, Wat goed om te horen! We zijn blij dat u zo tevreden bent met onze producten en service. Fijne feestdagen. Met vriendelijke groet, Team LocoMix
Snelle levering en accurate communicatie. Alles tegen een aantrekkelijke prijs.
Beste Leo, Bedankt voor uw hoge beoordeling. Wij wensen u fijne feestdagen! Met vriendelijke groet, Team LocoMix
fijn geholpen met een voorbeeld. snel geregeld en snel bezorgd. onze complimenten.
Beste Joke, Wij wensen u veel plezier met uw bestelling. Bedankt voor uw complimenten, daar worden wij blij van :-) Met vriendelijke groet, Team LocoMix
Super service snel geleverd, en prijs qualiteit.
Beste Daisy, Wat goed om te horen dat onze service en producten u bevallen zijn! Bedankt voor uw hoge beoordeling van de producten van LocoMix. Met vriendelijke groet, Team LocoMix
Snelle levering, alles ziet er super uit!!
Beste Diana, Bedankt voor uw beoordeling. Wij wensen u veel plezier met uw bestelling! Met vriendelijke groet, Team LocoMix
Was een hele snelle levering en erg netjes. Vond het een leuk idee en het was goed uitgewerkt ! Ik ga hier zeker vaker bestellen
Beste Heba, Wat leuk om te horen! Daar doen we het voor :-) Veel plezier met uw bestelling. Bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Team LocoMix
Wij zijn erg tevreden over het eindresultaat van de Mint-to-Be. Daarnaast was er een snelle levering en hadden we vooraf prettig contact via de Chat.
Beste Nadieh, Bedankt voor uw hoge beoordeling! Goed om te horen dat onze service u zijn bevallen. Met vriendelijke groet, Team LocoMix
Snelle levering! Veel keuze uit allerlei leuke artikelen! Blij mee... Voor herhaling vatbaar!
Beste Marijke, Hartelijk dank voor uw beoordeling! Wij wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team LocoMix
Leuke bedankjes, veel keuze ook in kleur en tekst. Makkelijk te personaliseren, leuke designs, snelle levering.
Beste Valesca, Wat goed om te horen dat u zo tevreden bent. Dan vinden wij heel fijn! Bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Team LocoMix
Bestellen via de site ging gemakkelijk. Zending is vlot bezorgd. Erg tevreden met bestelde product.
Beste, Hartelijk dank voor uw beoordeling! Wij wensen u veel plezier met de bestelde producten. Met vriendelijke groet, Team LocoMix
eigen ontwerp gemaakt, wat zeer makkelijk ging online. evenals het bestellen en bezorgen. Super!
Beste Maaike, Wat fijn om te horen dat alles met betrekking tot uw bestelling zo vlot en gemakkelijk is verlopen. Daar doen we het voor! Bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Team LocoMix
Ben blij met de snelle levering. Stond 5 dagen maar binnen 2 dagen had ik het binnen. Top!
Beste Melissa, Bedankt voor uw hoge beoordeling van onze service! Wij wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team LocoMix
Gemakkelijke site, ook word je telkens via mail goed op de hoogte gehouden i.v.m de status van je bestelling.
Beste Freya, Wat leuk om te horen! Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Met vriendelijke groet, Team LocoMix
Zeer snelle levertijd De doos waar onze bedankjes zaten (chocolaatjes op een kaartje gebonden, wij hadden extra betaald voor het ineen zetten) was klein, waardoor alle chocolaatjes door elkaar zaten. Bovendien waren de hoeken van de doos geblutst. 1/3 van de bedankjes vertonen wel een lichte beschadiging: los strikje, geblutst chocolaatje, gebogen hoekjes aan de kaartjes.
Beste Carlynn, Wat vervelend dat uw bestelling niet in de juiste staat bij u is aangekomen. Het is jammer dat wij dit via deze weg van u moeten vernemen. Wanneer u meteen contact met ons had opgenomen, hadden wij uiteraard een passende oplossing kunnen bieden. Met vriendelijke groet, Team LocoMix
Snelle goede levering.
Beste Klaas, Bedankt voor uw beoordeling. Wij wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team LocoMix
Mooie producten, snelle levering
Beste Vief, Hartelijk dank voor uw beoordeling van LocoMix. Wij vinden het fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service en producten. Met vriendelijke groet, Team LocoMix
Ik heb bedankjes voor me dochters verjaardig besteld als een memorispel .groot succes ! Iedereen vind het bijzonder en apart! Heel heel tevreden!
Beste Habi, Wat fijn dat de bedankjes Memory Spel zo goed bevallen zijn! Bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Team LocoMix
Wij zijn zeer tevreden over LocoMix.
Beste Antonia, Wat goed om te horen dat u zo tevreden bent. Bedankt voor uw hoge beoordeling. Met vriendelijke groet, Team LocoMix
Bestelde geleverd gekregen volgens verwachting. Tools online werken handig en simpel.
Beste Rene, Fijn dat onze service en producten u goed zijn bevallen. Bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Team LocoMix
Goede ontwerpmodule, ook fijn dat je iemand kunt bellen voor ondersteuning als het eens niet lukt zoals je wilt. Supersnelle levering en mooie kwaliteit.
Beste Gaby, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij wensen u een fijne dag! Met vriendelijke groet, Team LocoMix
Zonnebaan 34
3542 EE Utrecht
LocoBrands BV is het overkoepelende bedrijf van: LocoMix voor bedankjes & kaarten voor elke gelegenheid! THNX voor de leukste brievenbuscadeaus. Candy Print Factory voor gepersonaliseerd bedrukt snoepgoed voor consumenten en de zakelijke markt. LocoMail voor unieke direct mailing.