prima slipper

snelle levering, prima birkenstock, goede prijs

Geweldige zaak

Mooie en goede kwaliteit birkenstock slippers, heel blij mee.

Voordelige slippers en snelle levering! Dikke prima!

Goed en goed geprijsd.

Prima online shop, goede prijzen. Bezorging door DPD kan beter.

Goeie service bestelling snel binnen

Goede aanbieding

Birkenstocks besteld. Nergens goedkoper gezien. Vlotte levering

Fijne goede schoenen die goedkoper waren dan elders. Snelle goede levering.

Niets op aan te merken!

Product voldoet aan alle verwachtingen. Fijn om zelf een leveringsdatum te kunnen kiezen

leuke site

snelle levering en goed product.

Geweldige ervaring

Sandalen besteld en twee dagen later kon ik ze al ophalen bij een afleverpunt

Prima!!!!!!!!

Ben erg tevreden

Prima service!

Vlot geholpen. En een leuke prijs.

Prima product - inlegzooltjes voor Birki’s

Jammer dat de prijs van € 29,90 2x zoveel is als bij Birkenstock zelf. Ik heb precies hetzelfde product via Birkenstock besteld om te vergelijken voor € 15,00. (Bij 2 paar scheelde mij dit dus €30,00 - verzendkosten van € 4,95). Ik heb het zelf besteld en ben niet zo om dan mijn bestelling te retourneren. Maar zou wel graag een reactie van uw kant ontvangen. Aanbevelen van het product ja. In de toekomst bestellen bij Birkenstock. IP-adres geef ik niet vrijwillig af zoals onderaan de mail wordt gesuggereerd - in een voor u belangrijke review - om dit te verzenden.

Vlotte levering, goede prijs

Prima kwaliteit, super service

Bestel regelmatig via sandalenshop mijn Birkenstock sandalen Altijd goede en snelle levering. Nooit problemen gehad

Snelle levering en heel goed verpakt

Goede afhandeling van bestelling!

Heb al 'n paar maal iets besteld bij de sandalenshop! De bestelling wordt goed, snel en nauwkeuring verpakt afgehandeld en verzonden!

Goede en snelle levering.

Mooie slippers voor een lage prijs en goede en snelle levering.

broad offer, very helpful staff

I wanted to buy a concrete Birkenstock model, which (in my size) I found that time in Europe only in Sandalenshop.nl, which unfortunately had not my country included in countries for delivery. After I asked the shop I was kindly replied in several hours that I can order...shipment was ok too

prima service

snel en correct

Snelle levering.

Kon ik maar aangeven of er haast bij was. Er was helemaal geen haast bij. Dan hoeven medewerkers niet nachts te werken!

Snel, foutloos, duidelijke communicatie

Positieve ervaring

Vlotte levering, maar slechte online klantenservice

Ik had mijn gizeh's snel binnen, toen ik ze moest ruilen was dit ook snel een goed geregeld maar toen ik via de online klantenservice een klacht liet horen over mijn slippers, heb ik niets met van ze gehoord. Jammer!

Sniep 55

1112 AJ Diemen