Snel geholpen bij vragen via de mail

Supper

Snelle levering zeer te Vreden, top

Weet het nog niet .

Weet het nog niet want heb nog niks ontvangen ,wel op tijd verstuurd maar er gaat van alles mis met de levering .

Goede slippers van birkenstock

De slipper / sandalen waren bij bestelling mooie kleur maar toen ik ze thuis ontving was het niet de kleur die t hoorde te zijn toen sandalen shop gebeld en heb per compensatie een bedrag terug ontvangen ben verder heel tevreden over de slippers zitten lekker goed voetbed kortom de perfecte slipper ik zeg neem een kijkje en bestel is zeker u geld waard .

Goede en snelle service.

Goede en snelle service. Bij een productiefout van de sandaal, direct een nieuw paar ontvangen!

Goede en snelle service

Goede en snelle service

super geregeld

goede en snelle levering

Betrouwbaar

Voldoende informatie gekregen over de voortgang van de bestelde sandalen.

Erg blij met de ruime keus birkenstocks.. Ik houd niet van teen slippers dus ik loop graag met tenen vrij met twee (of drie) bandjes. In het verleden heb ik birckenstocks met jeansmotief gehad en kreeg altijd leuke reacties. Al jaren aan het wachten op een leuke print..Qua kleuren toch wat conservatief. Nu gekozen voor een mooie rode kleur vegan pull, smalle voet en lopen weer heerlijk. Nu is het wachten op een stoere print zonder glimlaagje. Maar birkenstocks waar ik alweer 35 jaar op loop zijn altijd goed (die met kurklaag). Voor de hogere prijs loop je wel jaren lekker! Dus ben je uiteindelijk goedkoper uit ;) Levering ging vlot en niks op aan te merken.

Snel, correct

Drie paar besteld, één paar teruggestuurd. Blijkbaar foute bestelling, ik moest brede voet Birkenstock hebben. Is goed verlopen

Snelle levering, de sandalen zijn Top, betali ng ging vlot. Ik zal zeker vaker bij ze bestellen

Snel geleverd tegen goede prijs

Vrijdag besteld en zaterdag geleverd. En dat in het hoogseizoen waar bij de meeste webshops alle slippers in mijn maat al uitverkocht waren. Top.

Ik kom regelmatig terug.

Vorige week in Duitsland nota bene tevergeefs gezocht naar Birkenstocks. Bij Sandalenshop te kust en te keur te koop. Aan de telefoon zeer vriendelijk geholpen.

top service

Super snelle levering orgineel product

Bestelling was goed geregeld en snel in huis.

Voor herhaling vatbaar!!!

Eerst en vooral moet ik zeggen dat ik mijn volledige bestelling retour heb gestuurd. Dit lag niet aan Sandalenshop maar ik vond de slippers niet mooi. Ik kan dus een 10 geven omdat zowel de bestelling, de levering, de retour en de verwerking van de retour vlot verlopen zijn! Heb voor de levering ook per chat met de klantendienst contact gehad. Dit is zeer vlot verlopen. Ze zijn behulpzaam en vriendelijk. Dus voor herhaling vatbaar maar dan zonder te retourneren :)

Behulpzame medewerker en prima service

Slippers van een bekend Duits merk ;-) vielen te groot uit in de praktijk. Medewerker gaf aan dat ik 't retourlabel moest uitprinten, maar omdat deze niet voor handen was, stuurde hij deze separaat op. Het omruilen verliep eveneens snel & soepel. Voortaan automatisch een retourlabel insluiten (zoals veel anderen doen) lijkt me een handige aanvulling. Overigens prima tevreden over de hele afwikkeling.

Onzorgvuldig en zeer gebruikersonvriendelijk (sorry, maar ik kan niets anders invullen)

Beste meneer, mevrouw, ik ben over twee dingen nogal verbolgen: A. ik bestelde een paar zwarte Teva-sandalen, ik kreeg ze in de kleur blauw. Deze moesten dus geretourneerd. B. Bij het retourneren bleek dat ik de sandalen naar het depot in Oirschot (Brabant) moest brengen.....denk na, dat kan toch niet? Ik woon in Zuid-Limburg. Omdat ik niet naar Oirschot wilde rijden, moest ik €6,95 betalen aan portokosten om de foutieve sandalen terug te sturen. Ik ben benieuwd of u deze gang van zaken zou waarderen als u ergens een paar sandalen bestelt.......graag uw reactie. Met groet, Tanja Linders

Snelle service!

Binnen de genoemde termijn werden de sandalen geleverd. Keurig via bezorgservice die ook op de dag van levering een indicatie geeft van de tijd van bezorging. Zeer tevreden!

Snelle service.

Ik had 3 paar slippers besteld. 1 paar was niet meer verkrijgbaar, had gehoopt dat dat al op de website had gestaan. Dan had ik een andere kleur besteld. Wel hebben ze zelf alles gecrediteerd en terug gestort. Ik zal hier zeker vaker bestellen.

Great experience

Emailed Customer Service to inquire about ordering/shipping to another EU country. It was great having a positive response. Received my order within the same timeframe as for UK (3 to 5 business days).

Super service

Binnen 2 dagen waren mijn slippers thuis!

Goede service en snelle levering

Fijn dat jullie ook brede maten verkopen die hebben ze niet overal.

goed snel geleverd

zeer tevreden, goed snel geleverd. fijne sandalen voor mijn dochter die elders uitverkocht waren.

Sniep 55

1112 AJ Diemen