3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik had de chat gebruikt op de website en kreeg een duidelijk antwoord op mijn vraag. Maar een 'hello' en 'prettige dag verder' was wel welkom geweest. Verder was het bij jullie niet duidelijk dat ik al een bestelling had geplaatst en ontvangen want ik kreeg later nog mails van een collega om de bestelling in productie te brengen.

Pluspunten

snelle en correcte reactie op mijn vraag, klantvriendelijk en een goede kwaliteit: alles wat je als klant verwacht. :-)

Momenteel een onduidelijke website, waar het moeilijk is om je ontwerp te uploaden, onduidelijk stappenplan om tot je doel te komen: onduidelijke knoppen,...

Pluspunten

snelle levering, goeie stempels

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

very good service and quality

Pluspunten

Heel handig stempel,een vluge levering van deze (3 werkdagen), fijne afwerking en heel duidelijk echt tevreden van deze aankoop

Voor mijn gebruik heb ik geen négative pinten

Pluspunten

Perfecte afwerking van de gevraagde producten.

Commercieel meedenken bij probleemstellingen.

Pluspunten

Fijn dat er een chat is en dat de stempels in 2 dagen op ons kantoor zijn.

Pluspunten

Fijne website en erg goed geholpen op de chat

Pluspunten

Fijne service waar je wat aan hebt en ook nog 's avonds telefonisch bereikbaar

Pluspunten

Mooi stempel besteld en zelf online ontworpen met mijn eigen tekst. De stempel werkt direct. Bedankt

Pluspunten

Geweldige services en mooie levertijd

Pluspunten

supervlugge verwerking van de order - stempels van goede kwaliteit!

feedback van het verstuurde artikel zou handig zijn (Link met tracking) -we werden niet ingelicht dat onze bestelling onderweg was, zoals vermeld in de bevestigingsmail die we kregen bij de bestelling.

Pluspunten

geen minpunten, werkt prima.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Goed systeem.om,stempel,te maken

Stempel evenwel nog niet ontvangen, ook geen bericht dat men ermee bezig is

Pluspunten

Betrouwbare leverancier, een echte aanrader. Heerlijk vanuit huis stempels bestellen.

Pluspunten

Directe opmaak logostempel en heel belangrijk, nog voor login of bestelpunt. Snelle levering. What you see is what you get: scherpe en gedetailleerde stempelafdruk. 'Preview stempelprint' bovenop Trodat Printy 4915

7€ transportkost naar België

5 stars: perfect, definitely recommended

Pluspunten

snelle levering en mooi afgewerkte stempels

Pluspunten

Zeer mooie stempels en precies wat ik voor ogen had. Consistentie in afdruk en netjes verpakt bij aflevering.

Ga zo door

Quinten Matsyslaan 35

5642 JC Eindhoven

085 486 89 99

Over Stultiens Group

Al sinds 1983 maken wij stempels voor het bedrijfsleven, de overheid, verenigingen en instellingen. Dat zijn standaard stempels, gepersonaliseerde stempels met of zonder afbeelding, datumstempels maar ook hele speciale stempels voor niet alledaagse doeleinden. Voor deze laatste hebben wij ook een uitgebreide collectie stempelinkten Daarnaast maken wij ook brandstempels, preegstempels en slagstempels. En dat alles met een levertijd van slechts 1 werkdag.