Sortuj

Jestem zadowolona z dobrej jakości towaru

Profesjonalna obsługa

• Poleciłbyś nas? Tak

Bardzo duży wybór odzieży sportowej

Zakupiony towar jest najwyższej jakości i w bardzo krótkim czasie do mnie dotarł. Polecam skiwebshop!

SUPER

kilka zakupow i zawsze wszystko ok

Zawsze sprawnie . Dziękuję

W każdym przypadku jestem zadowolona.

• Poleciłbyś nas? Tak

Produkt zgodny z opisem oraz baaaaaaardzo szybko wysyłka, jestem pozytywnie zaskoczony.

Pierwszy raz miałem doświadczenie z waszą firmą. Po ostatnim zamówieniu na pewno pojawię się znowu na waszej stronie celem zakupu kolejnego produktu.

• Poleciłbyś nas? Tak

Wszystko w porządku , zgodnie z zamówieniem ; czas oczekiwania na przesyłkę zgodny z ustaleniami

OK

Super.

Duży wybór, dobre ceny, szybka dostawa.

Ekstra

Bardzo szybko i sprawnie

Pełny profesjonalizm

Bardzo szeroka oferta, szybka wysyłka i bezproblemowy proces reklamacji. Dobrą firmę poznaje się po jej podejściu w przypadku pojawienia się problemów. SkiWebShop pod tym względem prezentuje klasę na najwyższym poziomie.

Dla kogoś kto kocha zimę - WSZYSTKO w jednym miejscu <3

Trafiłam tutaj poprzez kontent na Instagramie - świetne materiały, które doprowadziły mnie do zakupu najlepszej kurtki ever :) Szukałam zimowych rzeczy przez długi czas, niby wszędzie wszystkiego pełno... Ale SkiWebShop wygrał wszystko!

Jestem bardzo zadowolona.

Atrakcyjne ceny. Szybka wysyłka. Produkty wysokiej jakości. Na pewno jeszcze skorzystam ze sklepu.

Perfekcja

Najlepsza cena porównując z innymi sklepami internetowymi, szybka dostawa, wszystko zgodnie z oczekiwaniami. Polecam

Super sklep

Szybka wysyłka , produkt zgodny z opisem ..., polecam !!!

• Poleciłbyś nas? Tak

Wykonanie z materiałów o wysokiej jakości.

Firma godna polecenia.

Szybko, sprawnie, bezproblemowo

Szeroki asortyment, dobre ceny, bezproblemowa dostawa. Nic, tylko kupować więcej. Dzięki temu już w sierpniu można poczuć przedsmak nart.

Piękno

Wszystko fajnie, wygląda super

Świetna jakość produktu

Polecam z całego serca. To ju z drugi mój zakup z firmy Luhta-perfekcyjne wykonanie, duża dbałość o jakość i detale, jestem baaardzo zadowolona.

super

Jestem bardzo zadowolony

Zakup bez problemów. Wszystko OK

Zakup przebiegał bez żadnych problemów

narciarstwo

1 raz ale ok

• Poleciłbyś nas? Tak

Sporty zimowe tylko z SkiWebShop!

Polecam sklep - duży wybór, ekspresowa przesyłka i szybkie przelewy na konto w przypadku zwrotu towaru.

Zamówiona kurtka

Wszystko ok, szybka wysyłka

Wszystko super

Kolejna zamówiona paczka, tym razem spodnie narciarskie. Cały proces przebieg szybko i sprawnie. Zdziwił mnie jedynie rozmiar kartonu do spodni, bo był z 3-4 większy niż spodnie, więc spokojnie można było to wysłać mniejszym

• Poleciłbyś nas? Tak

Świetny sklep, dziwię się tylko dlaczego wcześniej nie wiedziałam o jego istnieniu.

Jeżeli mam być szczera, to powiem tak : troszkę miałam obawy przed moimi zakupami w SkiWebShop - bo był to mój pierwszy raz ! Ale po dostarczeniu przesyłki , stwierdziłam ,że nie było czego się bać i pewnie będzie powtórka ! Sklep naprawdę ma świetny wybór produktów, a najlepsze jest to, że są tam rozmiary z którymi bardzo często mam problem, bo nie są dostępne w innych sklepach. Dostawa dość sprawnie i szybko, paczka pięknie zapakowana w eleganckie i solidne pudełko, a moja kurteczka bardzo ładna, tak jak na zdjęciu, rozmiar pasuje, no i jestem bardzo zadowolona ,że zdecydowałam się na zakupy w SkiWebShop. Będę częściej tam zaglądać i pełną odpowiedzialnością polecam wszystkim zakupy w tym sklepie. A i ceny są naprawdę konkurencyjne, wiem co piszę !

W pełni zadowolona :)

W pełni zadowolona! Z zakupu i obsługi firmy SkiWebShop.pl

37 Laagsteen

Breda 4815PH

0031-76-5449348

Kiyoh Recenzje

• Każdy może opublikować recenzję, o ile spełnione są warunki i polityka prywatności
• Przeprowadzamy automatyczne i ręczne kontrole, aby w jak największym stopniu zapobiegać fałszywym recenzjom.
• Recenzje napisane z własnej inicjatywy są natychmiast wyświetlane online i weryfikowane w ciągu 72 godzin.