Sortuj

Wszystko się zgadza z opisem dostawa w terminie

Wszystko się zgadza z opisem dostawa w terminie

bardzo dobry sklep

Zamówienia zawsze doskonałe , kontakt bardzo dobry , w przeszłości gdy przesyłka dotarła niekompletna problem rozwiązano natychmiast , polecam

szybko i sprawnie

szybka i sprawna obsługa świetne produkty

Szybką przesyłka

Kolejny zakup i przesyłka dotarła szybciej niż oczekiwałem.

• Poleciłbyś nas? Tak

Zamówione narty przyszły szybko, dobrze zabezpieczone.

Bardzo pozytywnie zaskoczył mnie kontakt ze sklepu w sprawie propozycji ustawienie wiązań.

Szybkość i jakosc

Opisy towarów zgodne ze stanem faktycznym Dobra jakość

OK

OK

• Poleciłbyś nas? Tak

Świetnie było i będziemy jeszcze korzystać.

Szybko, wysoka jakość w rozsądnej cenie.

• Poleciłbyś nas? Tak

Super oferty i perfekcyjna obsługa

Kupiłem u Was co prawda drugi raz ale z pewnością nie ostatni. Towar pierwsza klasa/ firma KILPI/ Ceny na wyprzedaży oczywiście rewelacyjne. Bardzo gorąco polecam wszystkim którzy lubią dobre rzeczy w bardzo dobrych cenach.

Wspaniała obsługa klienta

Bezproblemowo udało mi się złożyć zamówienie w niskiej cenie a przesyłka przyszła bardzo szybko :)

• Poleciłbyś nas? Tak

Wyślij standard wyrobów i usług.

Polecam wyroby i usługi Państwa ślepy.

Jestem zadowolona z obsługi

Spory wybór ubrań narciarskich, nieźle zaprezentowana oferta. Trochę za mało znanych marek,

• Poleciłbyś nas? Tak

Ekspresowa dostawa, produkt zgodny z oczekiwaniem.

Pierwszy raz korzystałam z Państwa firmy, ale na pewno nie ostatni. Jesteście godni polecenia.

• Poleciłbyś nas? Tak

spełnia moje oczekiwania, dość że piękna to funkcjonalna, dobry roz. na ogół noszę M i taki zamówiła

pierwszy raz zamówiłam z tej strony - kurtkę narciarską i spełnia moje oczekiwania

Szybko, solidnie, bezproblemowo

Bardzo szybka dostawa. Informację o statusie przesyłki na bieżąco. Produkt dobrze zapakowany.

Fantastyczna obsluga, idealny produkt

Swietna obdluga, ekspresowa wysylka, towar najwyzszej jakosci

szybko i sprawnie

zamówienie realizowane szybko i sprawnie

• Poleciłbyś nas? Tak

Towar zgodny z zamówieniem i bardzo szyba dostawa

Polecam SkiWebShop.pl. Wszystko jak należy: towar zgodny z zamówieniem, szybka dostawa, dobry kontakt z kurierem i kod na rabat.

Super sklep

Zamówienie złożone dotarło, cena super. Co można chcieć więcej.

Zakup odzierzy narciarskiej

Profesjonalny sklep! Super oferta! Bardzo duży asortyment! Bardzo niskie ceny! Bardzo szybka wysyłka! Super profesjonalna obsługa! Wszystko czego potrzebujesz i oczekujesz od SkiWebShop dostaniesz:)

Wszystko super !

Expresowa wysyłka, świetny kontakt. Bardzo duży wybór towaru w atrakcyjnych cenach. Kurtka narciarska jest rewelacyjna.

Super towar, szybka dostawa

Firma w ekspresowym tempie zrealizowała zamówienie. Kurtka super jakościowo, spełnia wszystkie moje wymagania.

ok

37 Laagsteen

Breda 4815PH

0031-76-5449348

Kiyoh Recenzje

• Każdy może opublikować recenzję, o ile spełnione są warunki i polityka prywatności
• Przeprowadzamy automatyczne i ręczne kontrole, aby w jak największym stopniu zapobiegać fałszywym recenzjom.
• Recenzje napisane z własnej inicjatywy są natychmiast wyświetlane online i weryfikowane w ciągu 72 godzin.