voldoende, een redelijke ervaring

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede service, klantvriendelijk ook al gaat het om klein materiaal

Kan ik zo niet bedenken

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Na lang zoeken elders, alleen maar 'knipperlicht' besteld voor 'n Aprillia Moto 6.5. . . goed dat ze dat op voorraad hebben ! Alles uitstekend en snel ontvangen. Zelfs zo'n kleine order, wordt ook met HART voor de Zaak behandeld, TOP dus.

Géén, je merkt jullie enthousiasme en verstand van zaken. Ga door en blijf deze kwaliteit leveren, succes !

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel, goede prijs en duidelijk. Nieuw en gebruikte onderdelen - echt prima!

Een nieuwsbrief voor nieuwtjes zoals bijvoorbeeld universele onderdelen en bijvoorbeeld acties en aanbiedingen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede levering en ze maakte een speciale prijs voor me. Aprilia onderdelen zijn namelijk al zo duur. Aardige mensen! En de lokale bedrijven steun ik graag.

Ik zou graag zien dat ze meer voorraad hadden zodat ik een onderdeel direct kan ophalen, maar ja is niet volgens het LEAN princiepe, en anders het onderdeel direct doorsturen naar mijn huis adres. Maar dan het liefste met PostNl want die bezorgen in mijn dorp bij het afhaalpunt of geven het bij de buren af. Andere post bedrijven doen zo moeilijk en de Postnl bodes nemen de moeite nog om iets meer te doen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Great company to deal with, kept informed of the progress of the fuel tap. Thanks

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ze hebben alles in huis,zo niet wordt het voor je besteld. Ze hebben veel vak kennis in huis.Ze weten waarover ze praten. Ze geven goede adviezen na telefonisch contact .Ze maken tijd voor je Ik heb echt een goed gevoel bij dit bedrijf en dat is voor mij de beste graadmeter die er is.

Er zijn geen verbeterpunten. Ik vind het alleen jammer dat het voor mij zo ver weg is anders was ik er regelmatig al was het alleen om een bakkie te doen. Ga zo door !

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Gewoon goed en uitermate vriendelijk.

kan ik niet zo noemen gewoon goed

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Vroeger top. Nu waardeloos. Heb regelmatig wat gekocht bij jullie, maar de laatste keer was ook echt de laatste keer.

Reageren op mails. Terugbellen als je dat beloofd. Zorgen dat je informatie op de site goed en compleet is.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel. Communiceren goed.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering goed berijkbaar

slechter dan verwacht

Wat beter op klachten reageren

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima site/levering !

goede service, goed behandeld

Pluspunten

- uitgebreid assortiment - veel kennis van motoren en onderdelen

- er zouden wat meer foto's van artikelen op de website mogen staan - sommige pagina's laden wat traag

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, was 2 dagen na het plaatsen van mijn bestelling al binnen. Top!

Geen verbeterpunten, alles is was prima.

Rijksstraatweg 97

7391 MJ Twello