Top!!

Alles in orde en geleverd op 1 dag. Prima!

Alles correct en zoals beloofd tijdig geleverd.

Goeie prijzen.

Goede prijzen en verzorgde levering!

De website van Fixami zit goed in elkaar en de producten zijn heel degelijk! De goederen worden snel geleverd! Toch was ik een beetje ontgoocheld bij mijn laatste bestelling, ik ging er helemaal vanuit dat ik een gratis accu kreeg bij mijn accuslijper en die was er niet bij! Ik ben opnieuw gaan zoeken, een er stond een heel klein * bij het woord gratis accu... , ik voelde me een beetje om de tuin geleid!

ik ben zeer tevreden

ik ben zeer tevreden Johan

Werkt goed en snelle levering

Kwam en snel aan en werkt goed

Snel, goede prijs

Kortom goed kan ik aanbevelen

Doet zijn werk.

Het is een heel goede pomp stofzuiger. Zuigkracht heel krachtig. Het enige min punt vind ik dat het nog redelijk wat water in de alleszuiger achterlaat. Maar voor de rest doet hij alles wat hij moet doen. En kan hem aanraden aan iedereen die zo iets nodig heeft.

Slecht en bedrog

In de advertentie stan vandaag besteld morgen geleverd Bestelling 3 weken moeten wachten want plots was hij niet in stock . Compentatie niks voor lazttijdige levering

Prima service, goede prijs.

Gemakkelijk besteld, de prijs was lager dan de concurrenten die ik gecheckt heb. Levering was bijzonder snel, de dag erna had ik mijn gerief al.

Snel en stipt geleverd. Vlotte afhandeling en berichtgeving. Snelle reactie.

4 weken levertermijn is wat veel...

3 dingen besteld, waar ik dan na 10 dagen te weten kom dat er één onderdeel pas na nog eens 20 dagen (da's 1 maand totaal) ter beschikking komt. Ondertussen worden de andere 2 items...gewoonweg niet geleverd, ondanks op voorraad... Klantenservice nauwelijks te bereiken...waardeloos...

Top firma , voor 10 uur besteld dag erna geleverd

Zeer tevreden.

Mijn fout hebben ze op een snelle en goede manier opgelost.

Perfect product Dag erna geleverd spijtig op het verkeerde adres Gelukkig zijn er nog eerlijke mensen Die het pakket komen brengen Altijd problemen met PNL ?!

Satisfait

Arrivé tôt en bon état prix très intéressant chez fixami je ferai certainement d'autres achats

Tevreden van de pomp. Maar voor 22u besteld dag ernaa in huis klopt niet..

Tevreden van de pomp. Maar voor 22u besteld dag ernaa in huis klopt niet..

Telkens weer uitstekende service !

Reeds mijn zoveelste bestelling en telkens weer netjes verpakt en tijdig geleverd. Hier kan je bestellen zonder wantrouwen.

Goede prijszetting, duidelijk bestelproces en snelle levering!

Gebruiksvriendelijke website, prijsgunstig, goede beschrijving van het product en supersnel geleverd.

Snelle levering van de juiste producten zoals gecommuniceerd.

Zeer tevreden over de service en Zeer snelle levering

Heb ondertussen al enkele keren bij jullie besteld En ik moet zeggen dat het altijd correct is geweest en een zeer snelle levering Jullie hebben er een nieuwe klant bij Doe zo verder jullie zijn een top team

Problemen met Post.nl bezorging gehad, keurig opgelost door dit bedrijf. Goede kwaliteit primer/ verf!

Snel en correct, ook in prijs

Leveringen worden altijd snel bezorgd. Al een tijd een tevreden klant.

Omdat levering niet in eigen beheer kan….

Aangepast verlof om levering te ontvangen en zogenaamd verkeerd adres doorgegeven,wat helemaal onwaar is….

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg