kei goe

zuiver geluid en geen achtergrond te horen

Alles zoals beloofd

Mij hier een milwaukee 18v bandenpomp besteld. Geleverd op de beloofde datum. (in BE) Zeer goed verpakt. Was ook de goedkoopste voor dit product.

Vlotte correcte uitvoering van bestelling echt zoals het moet!

Duidelijke website, kiezen, bestellen, betalen en klaar. Direct een bevestiging en de levering volgt supersnel. Zeer tevreden!

Alles super ok zoals jullie boloven snelle levering en opvolging bedankt.

In 1 woord super

Fantastische snelle afhandeling

Waarom geen 10/10...Omdat ik het exacte artikel niet kon vinden Nml Blaklader Elite 24550000990046, deze zijn nml ook Waterproof en waren mijn "ideale" aankoop geweest.

Goede kwaliteit met veel mogelijkheden

Direct geïnstalleerd en uitgeprobeerd. Het geeft me een goed (en warm) gevoel. De tijd zal het verder uitwijzen.

perfect, super snelle levering

perfect, super snelle levering

Super !

Commandé un chauffage électrique jeudi après-midi et reçu le lendemain après-midi ! Parfait. Je recommande ce magasin.

HEEL GOED SCHUIM

heb er 12 gekocht, goede kwaliteiten pistool en pistoolreiniger is bijna een must anders moet je soms een ganse buis weggooien

Niet

Producten besteld op 7 januari zijn nog niet aangekomen

Vlug en goed verpakt en goedkoper dan bij m'n gewone winkel

Besteld en vrij vlug geleverd geweest bij mijn gekozen afhaalpunt. Degelijk verpakt. Het materiaal is ook de kwaliteit dit ik verwachtte. Een blije klusjesman

Top firma

Uitstekend bedrijf

zeer goed

zeer sterke bank een aanrader

alles perfect

aan te bevelen, perfect

Gwn een goed bezorging.

Zeer correct

Zeer te vrede van het toestel is zo als het om schreven is .

super mooi en sterk materiaal

sterk materiaal top

Zeer correct

Perfecte winkel en een heel goed prijs en vandaag besteld dan heb je het volgend dag zo thuis echt top winkel en correct ik zal er zeker nog bestellen

alles perfekt aangekomen

heel snel en alles zoals beschreven.10/10

Gemengde gevoelens

De bestelling is een dag later geleverd dan eerst vooropgesteld. Dit is nu niet mijn grootste probleem. Ik erger mij meer aan het feit dat het pakket gewoon aan de voordeur achtergelaten wordt. Geen handtekening, niet bij de buren aangebeld, gewoon open en bloot voor iedereen die passeert. Ik ben wel tevreden over Fixami zelf maar doe iets aan uw leveranciers.

Zeer efficiënte service, keer op keer.

Van bestelling tot ontvangst van de goederen gaat alles van een leien dakje. Prijzen zijn zeer competitief en het aanbod uitstekend. Prima!

Very good

Goede en snelle levering

goede dienst verlening

prod voldeed niet aan mijn verwachting, maar retour en terugbetaling vlot verlopen

Bestelling gratis accu verloopt zeer moeilijk

Volgens website fixami heb ik recht op een gratis accu. Dit moest ik bestellen op website makita. Op deze website moet ik verplicht een makita dealer selecteren waar ik product gekocht heb. Website kon ik niet aanduiden. Ik hebwillekeurig dealer aangeduid om flow te vervolledigen. Deze dealer dient mijn aanvraag te valideren maar tot nu toe niet gebeurd. Gemaild en proberen te bellen maar geen antwoord tot nu toe. Mocht ik fixami kunnen aanduiden als dealer dan had ik geen probleem

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg