Fixami doet wat ze zeggen.

Product op zondagmiddag besteld en de maandag geleverd. Top.

Grote productkeuze. Eerlijke prijs. Vlotte levering.

Vlot

Scherpe prijs. Vlotte en snelle levering. Netjes verpakt. Een aanrader!

Correct..zoals afgesproken..!!

Goede service heel snel geleverd

Goede service heel snel geleverd

Top, snelle service, duidelijk

Top, snelle service, duidelijk

Nooit meer

Zeer onduidelijke mobiele website, foute versie van artikel werd zo besteld. Retourkost, net geen 13euro, ten laste van de klant! 0,0 begrip.

is aanbevolen

voor de eerste maal dat ik bij jullie een produkt hebt aangekocht, Dit was correct en de levering klantvriendelijk met post nl;

Topservice

Telkens een goede service en een vlotte afhandeling. Ook producten in garantie worden correct afgehandeld!

Topbedrijf , reeds herhaaldelijk besteld , altijd correct verlopen .

Zeer goede en correcte behandeling en steeds snel geleverd .

prima en snelle levering

schitterend

Product voldoet volledig aan mijn verwachtingen

Meet dan ok

Uitstekende service!!!!

Bestelling geplaatst om 14:00u en binnen de 24u had ik mijn bestelling in handen! Beter kan men niet verwachten en ze komen hun belofte zeker na!!! Een absolute aanrader en niet enkel wat de levering betreft maar ook het aanbod en de prijzen zijn meer dan concurentieel!!!!

Correct en snel geleverd

ik was verwonderd om zo een speciale lijmtang te vinden.

niet bijgeleverd onderdeel

Ik wacht nog altijd op een reactie van jullie betreft de ontbrekende accu van mijn makita dhp 486 klopboormachine !

RETARD....

Très mauvais comme service... Les articles n'arrive pas comme promis sur le site Fixami....

Kwaliteit aan een scherpe prijs

Ben zeer tevreden van het aangeboden gamma en voor de scherpe prijzen. Ook telefonisch contact verliep zeer vlot en antwoorden waren meer dan voldoende om over te gaan op de aankoop en ... de dag erna al geleverd, TOP

Snelle en correcte levering

Niets op aan te merken!

Correct zoals beschreven en afgesproken! Dank u wel!

Heel correct afgehandeld! Alleen Post NL zette het kacheltje af naast de gevel van de buren ( het pakket was duidelijk herkenbaar van op de weg!),wij hebben een oprit van 200 m.,maar ik had jullie bericht vlug gezien en ben het gaan ophalen!

Teleurstellende service

Makita radio DMR gekocht bij fixami met recht op gratis batterij na registratie bij Makita.wat er niet bij vermeld wordt is dat je het moet registreren bij Makita Nederland om de batterij te claimen.na verschillende pogingen bij Makita Nederland paswoord en email komen niet overeen die ik zelf van Makita Nederland heb gekregen werd mijn account voor 10 minuten geblokkeerd na 24 uur nog steeds geblokkeerd.voor Belgische klanten is de actie blijkbaar niet van tel.bij Lakita belgië wordt beweerd dat er op die radio geen actie telt fixami gecontracteerd en die zeggen registreren bij Makita Nederland dit lukt niet omdat ik geblokkeerd wordt uiteindelijk batterij voor €79 besteld op andere website zou fixami niet beter de batterij meeleveren als er een actie op is en die terug claimen bij Makita zou miserie direct oplossen Zal ook het laatste zijn dat ik op fixami besteld heb voor de rest prima radio hoor

Bestelling geplaatst en de dag erna al geleverd. Deze zelfde schroefmachine kost in België €45 meer. Topproduct, in zeer goede staat ontvangen.

Ik ben tevreden met het product en de vlotte leverin

Duidelijke website, gemakkelijke aankoop en vlotte levering.

Snelle bezorging

In de namiddag 15.00 uur besteld Volgend dag om 8,30uur geleverd. Fijn zo samen te werken

Super goed

Goed en snelle levering en heel vriendelijk aan de telefoon

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg