product is zoals omschreven Top ,Supersnel en correct geleverd
Hi Ronny, wat fijn om te horen dat het product helemaal naar wens is en de levering snel en correct verliep! Bedankt voor het vertrouwen en de fijne review, graag tot een volgende keer!
Pakketje was de volgende dag in de ochtend al geleverd.
De beste prijs voor het toestel dat ik zocht Vriendelijke begeleiding door de klantenservice en snelle levering
Vlot besteld, vlot geleverd aan de beste prijs.
Hey Thomas, hartelijk dank voor de positieve woorden! Geweldig om te horen dat alles snel en soepel is verlopen én tegen de beste prijs. Daar doen we het voor!
Goeie kwaliteit heel tevreden
Zonder problemen besteld en de volgende dag geleverd...... zelfs op een zaterdag. Product zoals beschreven op de site en de site is overzichtelijk, en gemakkelijk te gebruiken...
Ik heb een Bosch Pro Pruner (accu snoeischaar) besteld. De levering komt mooi op tijd toe. Op de website staat het product afgebeeld met een originele doos. De levering is een ontgoocheling! Alle componenten zitten apart verpakt in een plastiek zakje incl de gebruiksaanwijzing in een doos van Fixami. Ik had een doos van Bosch verwacht met daarin de componenten. Wanneer ik de snoeischaar niet meer gebruikt berg ik deze terug op in de originele doos. Was het een gebruikt toestel? Reburbished? Ik had twijfels. Ik heb dan ook een klacht ingediend maar tot op heden geen antwoord. Ik heb vandaag zelf contact genomen met de klantendienst. De vriendelijke dame zei me dat dit in het magazijn zo wordt samengesteld. Het zou een nieuw toestel zijn. Omdat ik het dringend nodig had, heb ik het toestel in gebruik genomen. Kunnen jullie mij alsnog een doos opsturen? het mag ook een opbergbox van Bosch zijn ter compensatie. Met vriendelijke groeten Erik Plessers
Hoi Erik, bedankt voor je review en voor het delen van je ervaring. Wat jammer om te horen dat je bestelling niet aan je verwachtingen voldeed. We begrijpen heel goed dat je een product zoals de Bosch Pro Pruner in een originele Bosch-doos had verwacht, zeker omdat dat ook zo op de website wordt getoond. Je teleurstelling is dan ook volkomen begrijpelijk, en we willen je hiervoor onze oprechte excuses aanbieden. Goed dat je contact hebt opgenomen met onze klantendienst. Fijn om te horen dat onze collega je vriendelijk te woord heeft gestaan en heeft kunnen bevestigen dat het om een nieuw toestel gaat. Toch begrijpen we dat het ontbreken van de originele verpakking vragen oproept, zeker als je het toestel netjes wilt kunnen opbergen. Uit coulance willen we je graag iets bieden. Er is zojuist een e-mail naar je toe gestuurd, graag horen we wat je keuze wordt.
Kwaliteit voor een mooie prijs
Hoi Tonny, bedankt voor je lovende woorden!
Heel snel geleverd, bestelling doorgegeven en 1 dag erna al geleverd en alles in orde. Dankuwel
Besteld voor mijn schoonbroer
Hoi Jo, bedankt voor je review! Wat leuk dat je iets voor je schoonbroer hebt besteld via Fixami . We hopen dat hij erg tevreden mee is en het product goed bevalt! Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben over de bestelling, dan staan we natuurlijk graag voor je klaar.
Snelle verzending en zeer goede prijs en ook enorme keuze voor elk budget
De levering was snel, zoals geadverteerd. De nozzle op de rioolslang is echter niet geschikt voor het ontstoppen, vermits er geen boring vooraan is. Het zal wel geschikt zijn om de leing en afvoer te reiningen. Jammer dat de optie voor nozzles met boorgaatje vooraan, om de ontstopping los te spuiten, niet aanwezig is. Ik kan hem niet aanraden voor ontstopping, wel voor reiniging.
Hoi Danny, bedankt voor je review en het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat de levering snel en volgens verwachting is verlopen! Wel jammer dat de rioolslang niet volledig voldoet aan wat je nodig had voor het ontstoppen. We begrijpen dat dit erg teleurstellend kan zijn, zeker als je op zoek bent naar een specifieke functionaliteit zoals een voorboring op de nozzle. Je feedback over het ontbreken van een boorgaatje vooraan is heel waardevol – we nemen dit zeker mee om onze productinformatie en het assortiment nog beter af te stemmen op de wensen van onze klanten. Mocht je nog vragen hebben aarzel dan niet om contact op te nemen via 02 588 26 71.
Heel goede dienstverlening en communicatie per mail mogen ervaren!
Hey Johan, bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat de dienstverlening en communicatie via e-mail goed zijn bevallen. Daar doen we het voor! 😊 We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
De dag erna is 24 u… geen week…
Hoi Steve, bedankt voor je review. Excuses dat je bestelling later is aangekomen dan verwacht. Helaas stonden er artikelen in je bestelling die op het moment van bestellen niet leverbaar waren. Mocht het in toekomst weer voorkomen dat een bestelling vertraging heeft neem dan contact met ons op zodat we kunnen nakijken of we er een deellevering van kunnen maken. Voor overige vragen staan we uiteraard ook voor je klaar telefonisch via 02 588 26 71.
Werd idd de dag na de bestelling geleverd. Kon verzending wel niet tracken. Kon gemakkelijk gemonteerd worden. Prijs / kwaliteit OK
Hoi, bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je bestelling snel geleverd werd en dat je tevreden bent met de prijs-kwaliteit en montage. 😊 We begrijpen dat het teleurstellend is dat je de verzending niet kon tracken. Dit zou normaal gesproken wel mogelijk moeten zijn. Mocht je hier in de toekomst nog vragen over hebben, neem dan gerust contact op met onze klantenservice – we helpen je graag verder!
Vlotte levering
Hey Marc, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de vlotte levering. 🚚💨 We hopen je snel weer terug te zien bij Fixami!
Beloofde prijs en levering zijn waar. Wat kan men meer verlangen?
Hi Herwin, bedankt voor je positieve review! Geweldig om te horen dat de beloofde prijs en levering volledig naar wens waren. Dat is precies waar we voor staan! 😊
Al mijn huidige bestellingen verliepen zeer vlot, alsook contact dat ik reeds had met verkopers en klantendienst.
Hey, bedankt voor je positieve review. Geweldig om te horen dat al je huidige bestellingen zo vlot zijn verlopen! Het doet ons altijd plezier om positieve feedback te ontvangen over zowel de bestellingen als het contact met verkopers en onze klantendienst. Als er in de toekomst nog iets is waar we je mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je verder te assisteren!
Alles verloopt telkens vlot en correct.
Bedankt Frank voor jouw complimenten!
Snel geleverd, top service !
Enkel positieve ervaringen gehad.
Hoi Gaston, bedankt voor je review. Fantastisch om te horen dat je alleen maar positieve ervaringen hebt gehad! 😊 Daar doen we het voor. Bedankt voor je vertrouwen en we hopen je snel weer te mogen helpen.
Geen opmerkingen op de levering en het product. Prijs ook goed. 1 minpuntje is dat Post NL niet met veilige plaatsen werkt. BPost wel maar geen keuze in leverancier.
Hallo Christian, bedankt voor je positieve review over de levering, het product en de prijs! 😊 Fijn om te horen dat je tevreden bent. We begrijpen dat de bezorging een verbeterpunt is. Helaas kunnen we de keuze van de vervoerder niet altijd aanpassen, maar we nemen je feedback zeker mee.
Beste prijs die ik momenteel vond, Zeer snelle levering.
Hey Mattias, bedankt voor je positieve review! 😊 Geweldig om te horen dat je tevreden bent met zowel de prijs als de snelle levering. We doen ons best om de beste deals en service te bieden, en het is fijn om te weten dat dit goed uitpakt voor jou. Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot de volgende keer! 🚀
simpel om te bestellen en super snelle levering.
Hoi Elles, bedankt voor je positieve feedback. Super om te zien dat het bestellen makkelijk is en de levering snel! Ik wens je veel plezier met je aankoop!
Bardzo dobry sklep internetowy . Ceny bardzo atrakcyjne . Szybka dostawa. Polecam.