Snel geleverd op
Hi Bram, bedankt voor jouw review! 😊 Fijn om te horen dat jouw bestelling snel geleverd is. We hopen dat je tevreden bent met jouw aankoop!
Snelle levering en optimaal kwaliteit
Hoi David, bedankt voor jouw positieve review! 😊 Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en de kwaliteit van jouw bestelling. Daar doen we het voor! Veel plezier met jouw aankoop.
Besteld en 's anderdaags was mijn bestelling geleverd, zeer professioneel verpakt.
Hoi Myra, bedankt voor jouw positieve feedback. Fantastisch om te zien dat je bestelling snel en professioneel verpakt is afgeleverd. Veel plezier met jou aankoop!
Verf heel goed verpakt. Een aanrader
Hoi Kevin, bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat de verf goed verpakt was en dat je tevreden bent met je aankoop. We waarderen je aanbeveling en hopen je snel weer terug te zien bij Fixami.
Zit niet in wat de foto toont
Hoi Victor, bedankt voor je review. Wat teleurstellend om te horen dat het ontvangen product niet overeenkomt met de foto. Dat is natuurlijk niet de bedoeling! We helpen je hier graag mee verder. Via onderstaande link kan je aangeven dat je een ander product hebt ontvangen dan dat je hebt besteld. Je kan dan kiezen voor een nieuwe zending of het geld terug. Mocht je hier nog vragen over hebben neem dan contact met ons op via 02 588 26 71 . https://www.fixami.be/klantenservice/retourneren.html#retour
Snelle levering en steeds correct
Hi Luc, bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze snelle levering en de correcte afhandeling van je bestelling. We streven ernaar om onze klanten een uitstekende winkelervaring te bieden, dus het is fijn om te weten dat we aan je verwachtingen hebben voldaan.
Als je bestelt vanuit België naar Fixami.BE, dan verwacht je een factuur met btw en niet een met verlegde btw.
Hoi Christian, bedankt voor je review. Gezien je klantenaccount staat er inderdaad een BTW nummer bij, waardoor het systeem waarschijnlijk het als een BTW vrije bestelling heeft gezien. Mocht je graag in de toekomst bestellen mét BTW neem dan even contact op met de klantenservice via 02 588 26 71, zodat je order nagekeken kan worden en de BTW toegevoegd kan worden. Uiteraard staan we ook voor je klaar voor alle overige vragen.
verpakking was al eens geopend,geen handleiding en hoogteregeling was niet aangesloten,zelfs sleuteltje erbij was niet juiste. Omdat ik ze dringend nodig had,dan zelf gezocht en gevonden
Hoi Willy, bedankt voor je review. Het spijt ons te horen dat je bestelling niet in perfecte staat is aangekomen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling! We begrijpen dat het erg teleurstellend is om een product te ontvangen dat al eerder geopend lijkt te zijn, zeker als er onderdelen ontbreken of niet correct zijn. Fijn dat je zelf een oplossing hebt kunnen vinden, maar we willen dit graag met je oplossen. Zou je contact met onze klantenservice willen opnemen? Dan kijken we samen naar een passende oplossing, zoals het naleveren van ontbrekende onderdelen of een andere compensatie. We zijn bereikbaar via 02 588 26 71 of via de chatservice. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip. We horen graag van je!
Goed product maar zeer trage levering.
Hey Eric, bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met het product. We begrijpen dat een trage levering frustrerend kan zijn, en dat is natuurlijk niet de ervaring die we willen bieden. Onze excuses voor de vertraging! We doen ons best om bestellingen zo snel mogelijk te bezorgen en nemen je feedback mee om onze service te verbeteren. Mocht je in de toekomst vragen hebben over een levering, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!
Zeer vlotte service
Im very impressed with the delivery, wery fast everithyng smoth i will use this shop again! Thank you!
Hey Robert, thank you for your kind review! We're delighted to hear that you had such a smooth and fast delivery experience. Your satisfaction means a lot to us, and we truly appreciate your support. We look forward to serving you again in the future! 😊
Heel goed gereedschap
Bedankt Willy voor je complimenten!
Alles is altijd vlot verlopen.
Hoi Tom, bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat alles altijd vlot verloopt. We waarderen je vertrouwen in ons en hopen je snel weer terug te zien! 😊
Voor herhaling vatbaar
Hoi Eddy, bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent.
De Makita luchtpomp is een sterke machine en doet wat er beschreven wordt over dit item. De inlichtingen betreft de levering klopten perfect, schitterend!
Hallo René, bedankt voor je mooie review! Geweldig om te horen dat de Makita luchtpomp aan je verwachtingen voldoet en dat de levering volgens afspraak verliep. Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot een volgende keer! 😊
Alles volgens wens
Hoi, bedankt voor je review. Super om te zien dat alles naar wens is verlopen. We zien je graag terug bij Fixami!
Supersnelle levering van het bestelde materieel. Op zondag besteld, maandag geleverd.
Hi Karel, bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je bestelling zo snel is geleverd. We doen ons best om een snelle en betrouwbare service te bieden, en het is geweldig dat dit goed is verlopen. Hopelijk bevalt het bestelde materieel goed en zien we je snel weer terug! 😊
Service!!
Bedankt Louis voor je complimenten over onze service. Geweldig om te zien dat je zo tevreden bent!
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Hoi, bedankt voor je review. Fijn dat de levering snel was, maar jammer om te horen dat de oplader niet werkt. Dat is natuurlijk niet de bedoeling! We helpen je graag met een oplossing. Via onderstaande link kan je aangeven dat je een defect product hebt ontvangen. Je kan dan kiezen voor een nieuwe/ korting of je geld terug. Binnen 1 werkdag ontvang je een e-mail vanuit de desbetreffende afdeling met daarin meer informatie. https://www.fixami.be/klantenservice/retourneren.html#retour Mocht je er niet uitkomen dan kan je ons uiteraard bereiken via 02 588 26 71.
Doe zo verder!
Hoi Stefaan, Bedankt voor je fijne review! We blijven ons best doen om je de beste service te bieden. 😊 Hopelijk tot een volgende keer!
perfecte uitvoering van onze bestellingen
Hoi Francois, hartelijk dank voor je positieve review! Fijn om te horen dat de uitvoering van je bestellingen perfect was. We waarderen je vertrouwen en hopen je snel weer van dienst te mogen zijn! 😊
Batterij en de batterij lader zijn prima
zeer snelle levering
Hoi Alex, bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de levering snel was. We doen ons best om je altijd snel van dienst te zijn. Hopelijk tot de volgende bestelling!
De levering was zoals beloofd de dag later reeds gebeurd. Dit is zoals het moet,bedankt Fixami
Hoi Benny, bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat de levering volgens afspraak is verlopen en je tevreden bent. We doen ons best om alles zo snel en efficiënt mogelijk te regelen.
snel
Hoi Danny, bedankt voor je review!