Ik betaalde bijna 9 euro om mijn bestelling thuis te laten leveren maar ik kreeg een mail dat alles in mijn plaatselijk afhaalpunt is geleverd. Als ik Fixami er een mail van stuurde hebben die nooit geantwoord. Gevolg: ik was mijn 9 euro kwijt en ben vroeger moeten stoppen met werken om een half uur te gaan aanschuiven in mijn afhaalpunt.
Hallo Tom, bedankt voor je review. Excuses dat er problemen zijn ontstaan met het leveren van je bestelling. Uiteraard vinden wij het erg teleurstellend om te zien dat je moeite hebt moeten doen om de bestelling af te halen bij een pakketpunt. Ik heb de verzendkosten van je bestelling gecrediteerd. Je ontvangt binnen 5 werkdagen het bedrag terug op je rekening. Mochten er problemen zijn met het leveren van je bestelling neem dan contact op via 02 588 26 71.
Overzichtelijke website met duidelijke omschrijving van de artikelen. De bestelling verliep zonder problemen en het artikel werd snel geleverd.
Niet ontvangen
Hoi Erwin, bedankt voor je review. Gezien je bestelling heb je contact gehad met de klantenservice, en loopt er op dit moment een onderzoek bij de vervoerder. Vanaf 4-2-2024 kunnen wij je een oplossing bieden door een nieuwe zending of het geld terug te storten op je rekening. Wij horen graag wat je beslissing wordt. Excuses voor het ongemak!
Snelle levering en tevreden klant
Al vaak via fixami besteld, altijd goede levering en juist omschreven producten.
Correct & snel. Goeie prijssetting
Bedankt Paul voor je review en dat je de prijs setting waardeert!
We kochten een kitpistool met batterij van Makita . Bij de advertentie stond dat er een gratis batterij bij voorzien was maar deze hebben we niet ontvangen .
Hoi Paul. bedankt voor je review. Excuses dat er miscommunicatie is ontstaan voor de gratis accu. Zie onderstaande voor meer informatie omtrent de campagne : Bij dit product krijg je 30 punten van Makita cadeau om een gratis Makita BL1850B 5.0Ah accu t.w.v. €121,00 incl. BTW te claimen! Let op: deze gratis accu ontvang je door jouw product te registreren in de Mijn Makita app of op de website. Bekijk alle cadeaus in de Makita Cadeauwinkel. Kijk voor de actievoorwaarden op de website van Makita. Deze actie is geldig tot en met 28 februari 2025. (De registratie kan gedaan worden via de Nederlandse website van Makita). Mocht je nog vragen hebben aarzel dan niet om contact op te nemen via 02 588 26 71
Correcte en snelle levering - helaas geen gratis retouren wat toch wel wat teleurstellend is (ik weet ondertussen dat het gewoon staat aangegeven op de website, maar tegenwoordig verwacht je dit toch een beetje automatisch als standaard).
Hoi David, bedankt voor je review. Wanneer een product inderdaad niet naar wens is zijn de retourkosten voor eigen rekening. Hier is voor gekozen om het milieu minder te belasten. Uiteraard worden de retourkosten wel vergoed wanneer er iets mis is met het ontvangen product of wanneer er een product verkeerd geleverd word. We begrijpen dat het teleurstellend is wanneer je moet betalen voor de retourkosten, maar bedankt voor je begrip. Fijn om te lezen dat de levering snel en correct is gebeurd.
Supper handig toestel !
Niets ontvangen! Bezorging liep in het honderd. klantendienst opgebeld en na 35 minuten pas iemand aan de lijn. Tja
Zupper goede afhandeling. Deze kan ik zeker aanraden.
Alles is. Super verlopen ,materiaal is top bedankt grtjs
Top service , et très bon rapport qualité prix . Dommage que l on a pas , des remises ou cadeaux quand on est bon client .. Ça fait des années que je prend chez vous et j ai jamais été déçu. Et j ai fais votre pub à plusieurs indépendants. Merci
Heel goe
Een grote teleurstelling. Dan het retourbeleid is ook niet direct om happy van te worden, ben benieuwd hoe dit gaat aflopen?
Hoi Eric, bedankt voor je review. Excuses voor de teleurstelling die bij je is ontstaan, en het retourbeleid niet naar wens verloopt. Gezien de status van je retour heeft mijn Collega je 27-01-2025 een e-mail gestuurd met daarin de vraag om foto's te sturen. Graag ontvangt zij een reactie op de e-mail zodat wij je uiteraard een oplossing kunnen bieden. Hopelijk kunnen we het retourbeleid uiteindelijk wel als happy laten ervaren. Bedankt alvast voor de medewerking!
Fixatie levert altijd uitstekende kwaliteit en snelle service. Bij een eerdere levering was er een vertraging vanuit de producent, maar dit werd helder en tijdig gecommuniceerd, waardoor alles alsnog soepel verliep. Uiteindelijk was ook die bestelling perfect in orde. Hun communicatie is echt een sterk punt, en ze zorgen ervoor dat je als klant altijd goed op de hoogte bent.
Bedankt Tom voor je uitgebreide positieve feedback!
Mijn eerste bestelling was heel vlot geleverd. Mijn tweede bestelling van de zelfde dag besteld is nog steeds niet geleverd . Hierdoor de lege score
Hoi Marc, bedankt voor je review. Excuses dat je tweede bestelling niet zo vlot is geleverd als je eerste bestelling. Helaas heeft 1 set van het bestelde schuurpapier van Festool een levertijd waardoor de gehele bestelling blijft hangen. Omdat ik het graag voor je wil oplossen ben ik een deellevering gestart voor je bestelling. Je ontvangt een track en trace code waarmee je het pakket kan volgen. De nazending word naar verwachting 18-02-2025 opgestuurd. Mocht dit te laat zijn aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via 02 588 26 71. Excuses voor de vertraging!
Snelle levering en materiaal ontvangen zoals besteld zonder averij.
Tevreden met het aangekochte product. Het was voorradig en dus de volgende dag geleverd.
Al meermaals hier besteld. Altijd snelle levering en Goede prijs-kwaliteitverhouding. Bij vragen altijd goed geholpen geweest. Zal zeker niet de laatste keer zijn dat ik hier bestel.
Al een paar keer besteld bij fixami. Altijd een aanvaardbare levertijd en altijd mooi verpakt en correct geleverd. Bij mijn laatste bestelling had ik een fout gemaakt in het leveradres maar dit werd snel en correct in orde gemaakt. Mijn pakket snel en correct mooi opnieuw verzonden
perfect
Hyundai kettingzaag geleverd die helemaal anders is dan op de website. Lijkt goedkope Chinese namaak. Kettingsmering werkt niet en veel te veel rook. Waardeloos. Geen enkele reactie van Fixami dus ook geen garantie Mijn eerste en laatste bestelling hier.
Hoi Wilfred, bedankt voor je review. Wat ontzettend teleurstellend om te horen dat je een slechte ervaring hebt gehad met je Hyundai kettingzaag en dat het product niet voldoet aan de verwachtingen. Dat is zeker niet de ervaring die je van ons mag verwachten. We begrijpen hoe frustrerend het is om een product te ontvangen dat niet klopt met wat je hebt besteld en dat er ook nog eens problemen zijn met de werking. We willen dit graag voor je uitzoeken en helpen om een oplossing te vinden. Het is absoluut niet de bedoeling dat je geen reactie krijgt van onze klantenservice. Zou je ons via andere kanalen, zoals de chat willen bereiken zodat we snel kunnen kijken wat er mis is gegaan en hoe we dit kunnen oplossen?
zuiver geluid en geen achtergrond te horen