Niet 100% duidelijk

Het is niet duidelijk als je opbergkoffer besteld voor makita welk gereedschap er in kan

zeer snelle levering

zeer snelle levering

Uitstekende service

Uitstekende service

Formidabele service en ongeziene snelheid!

Top top top

Goed en wel geleverd

Uitstekend !!!

Onbetrouwbaar

Beste Meneer Mevrouw, Ik begrijp als geen ander dat het super druk kan zijn en met de feestdagen die ondertussen achter de rug zijn maar mijn pakket met factuurnummer 20240513651 is nog steeds niet aangekomen waardoor ik bij een conculega lijn 2 van bovenvermelde factuur nogmaals heb moeten aankopen om mijn werken uit te voeren... zeer vervelend natuurlijk en ik begrijp dat jullie afhankelijk zijn van de transporteur maar daar is de klant ( ik in dit geval ) niet mee geholpen waardoor naar mijn mening jullie een onbetrouwbare leverancier van goederen zijn die jullie beloftes niet kunnen nakomen. Met Vriendelijke Groeten Dimitri Zaakvoerder Diva Technics

Snelle levering.

Snelle en correcte levering.

De batterijen willen niet opladen ...

Al zijn de batterijen nieuw, ze willen allebei niet opgeladen worden door de lader. Ik weet niet of het de lader is, of de batterijen zijn die niet werken... het is een mysterie.

Tevreden over de machine

Ik heb er stalen profielen schuin mee doorgezaagd: stabiel, niet te zwaar, goed toerental. Maakt wel wat lawaai bij de opstart, maar och ja... Ze doet wat ze moet doen. Tevens bijzonder snelle levering... tussen kerst en nieuwjaar. Goede prijs eveneens.

Correcte levering

Correcte levering van het toestel dat besteld is

Op alle vlakken positief

Snelle en correcte levering.

Slechte kwaliteit en laattijdige levering

Reeds 2 bitjes gebroken bij gewoon gebruik. 2 boortjes ook reeds gebroken. Dit is niet de kwaliteit die ik van Makita gewoon ben.

Snelle levering zelfs met de feestdagen

Ik ben tevreden voor mijn bestelling goede prijs kwaliteit. Ik zal er zeker nog bestellingen doen dankjewel.

Prima en snelle levering

Veel te lange leveringstermijn.

Een bestelling geplaatst op 06/12/2024; tot op heden (29/12/2024) niks ontvangen. Was bedoeld als kerstgeschenk.

Gratis verzending

perfecte en snelle levering

product goed verpakt en snel geleverd

Levering klopt niet

Ik krijg mail om te beoordelen terwijl ik nog steeds niets ontvangen heb . Volgens de App dag erna in huis.. 3 dagen later blijft de track en trace staan op hetzelfde. In België zou Bpost gaan leveren ? Deze zegge. Dat ze nog niet hebbe. Volgens hun app.. Graag website up to date houden ivm leveren om misverstanden te voorkomen. Kan niet oordelen over iets wat er niet is

Perfecte levering

Ik had dringend een nieuwe schaaf Nodig En ja binnen twee dagen (weekend besteld)

Supertevreden !!

Voor herhaling vatbaar !!!

Sneller leveren kan niet!

Zondag middag besteld en maandag voormiddag geleverd.

Goede prijs , snelle levering en altijd heel correct .

Goede behandeling

Tevreden

Correcte en snelle bediening

Zeer snelle en correcte bestelling . Super!

Supersnel geleverd

Bezig aan een verbouwing met gereedschap op 2 locaties vond ik mijn winkelhaak niet direct. De dag nadien werd die van Fixami al geleverd.

25 Zevenheuvelenweg

Tilburg 5048 AN