snelle en vlotte levering

Snel levering Betrouwbaar partner

Pakket nog steeds niet ontvangen

Pakket nog steeds niet ontvangen

zeer slechte service

ik ben niet akkoord dat post nl de items op mijn oprit laat staan in de regen ik heb ook klacht neergelegd verder ben ik niet akkoord met uw zogenaamde samenwerking makita belgie nederland in belgie kan ik de gratis accu niet verkrijgen en in nederland komen de punten niet op mijn rekening ik heb mij geregistreerd bij beiden op uw hulp moet ik precies niet rekenen

Jai bien recu le colis dans un delai tres rapide je suis tres content de

Jai bien recu le colis dans un delai tres rapide je suis tres content de ce cote la mais pas parcontre je suis un peu decu de la sous traitance de livraison, car le livreur na meme mas pris le temps de sonner a ma porte dentree et s est introduit sur ma proprietee et a depose le colis or que qeulqu un pouvait laccueillir a ma porte dentree.

Vriendelijke klantendienst, indien er vragen zijn. Vlotte verzending en goe

Vriendelijke klantendienst, indien er vragen zijn. Vlotte verzending en goed geprijsd. Groot en overzichtelijk aanbod op de website. Scherp van prijs.

Rapidite de livraison, prix correct, pour une machine assez polyvalente, pu

Rapidite de livraison, prix correct, pour une machine assez polyvalente, puisque dautres accessoires de la marques peuvent sy emboiter. Celle-ci version roto fileuse est bien aussi, en enlevant la partie inferieure du cache, et avec achat supplementaire dune lame (3 ou 4 dents) se transforme en une debroussailleuse qui ne saccroche pas comme celles avec le cache complet. Plus legere que le DUX

Livre dans les delais et tres bon service administratif

Livre dans les delais et tres bon service administratif

een goede handleiding voor het opladen van de accu's van de heggenschaar on

een goede handleiding voor het opladen van de accu's van de heggenschaar ontbreekt. Verder alles prima.

Produits de qualite, livraison rapide et litige resolu en 24h

Produits de qualite, livraison rapide et litige resolu en 24h

Vandaag besteld en morgen geleverd. Gewoon heel knap logistiek werk.

Vandaag besteld en morgen geleverd. Gewoon heel knap logistiek werk.

Top super

Zeer goede prijs voor een makita slijpschijf Zeer zeer zeer vlug afgeleverd na bestelling, Binnen de 24 h , dit is wel zeer vlug , vlotte betaling , ja top van de bovenste ( slijp- ) schijf bedankt was eerste aankoop bij jullie en er zullen er nog volgen ( aankopen) Groeten Geert Vanhaverbeke

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg