beste ik had een probleem met de bobijn het lijntje brak af en verdween in

beste ik had een probleem met de bobijn het lijntje brak af en verdween in de bobijn kunt u zeggen wat er misgegaan is. cuyvers louis orde FX-1000 94393bijn, dat is toch niet normaal mij buurman heeft de bobijn terug opgerolt !! voorlopig werkt het! kunt u zeggen wat er mis gegaan is

Rapidite de livraison et services

Rapidite de livraison et services

Snel en correct

Snel en correct

Geen sluitend advies.

Na advies te vragen over een grastrimmer met bijhorend slagmes vergeet men het bevestigingstuk voor het mes. Er word na telefoon van mij wel werk gemaakt en met een persoonlijke offerte voor het ontbrekende stuk opgelost. Terwijl ik ondertussen ongeveer 260 euro heb betaald is men niet verlegen om voor het ontbrekende stuk van nog geen 11 euro toch bijna 10 euro verzendingskosten aangerekend !!!. De adviseur heeft deze fout gemaakt , niet ik !.

Duidelijke productomschrijvingen en goede service

Duidelijke productomschrijvingen en goede service

alles werd correct en snel geleverd ....

alles werd correct en snel geleverd ....

Eenvoudige selectie- en bestelprocedure, goede prijs.

Eenvoudige selectie- en bestelprocedure, goede prijs.

Het apparaat beschikt over 5 dieptestanden. Volgens de handleiding mag alle

Het apparaat beschikt over 5 dieptestanden. Volgens de handleiding mag alleen stand 1 gebruikt worden, de andere standen al naar gelang van de slijtage van de messen. Ik dacht alle dieptestanden te kunnen gebruiken volgens de oneffenheden van het terrein. Gevolg: het apparaat verwijdert maar een kleine fractie van het mos en verplicht mij tot handmatig verwijderen met rijf. Het ontgoochelt mij wel

S avonds besteld de volgende dag voor de middag al geleverd fantastisch

S avonds besteld de volgende dag voor de middag al geleverd fantastisch

Je nai toujours rien recu 48h apres le jour de livraison specifie au momen

Je nai toujours rien recu 48h apres le jour de livraison specifie au moment de la commande.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Beste, Voor de tweede maal, heb ik mijn zending niet gekregen! Via POSTNL

Beste, Voor de tweede maal, heb ik mijn zending niet gekregen! Via POSTNL heb ik bericht gehad van aflevering, doch niks ontvangen! Ook niet bij de buren! Nu moet ik 4 werkdagen wachten om contact op te nemen met Fixami! Ben helemaal niet tevreden!!!!

Snelle, correcte levering

Snelle, correcte levering

De website werkt aangenaam en mijn bestelling is snel bezorgd. Dik in orde

De website werkt aangenaam en mijn bestelling is snel bezorgd. Dik in orde

Livraison rapide . Marchandise ok Meilleur prix que les magasins , bol , c

Livraison rapide . Marchandise ok Meilleur prix que les magasins , bol , coolblue etc . Fixami, ton ami pour la vie .

Van bestelling tot aflevering tip top

Van bestelling tot aflevering tip top

Souffleur tres puissant, je men sers pour souffler mes outils apres chaque

Souffleur tres puissant, je men sers pour souffler mes outils apres chaque bricolage (surtout en menuiserie), cela mevite de devoir demarrer le compression et me servir de la soufflette, ... de plus, genial par sa petite taille pour souffler apres poncage, ... fonctionne avec batterie Makita 18V - Ah ... Super, ...

Zeer goed product

Zeer goed product

Goede professionele uitleg

Goede professionele uitleg

Envoi incomplet.Manque 2 elements.

Envoi incomplet.Manque 2 elements.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Zevenheuvelenweg 25