Ik heb de verkeerde artikel gekregen

Ik heb de verkeerde artikel gekregen en ik wordt niet geholpen [email protected]

Niet tevreden

Één verkeerde levering had een afzonderlijke boor van 30mm besteld heb een gekregen van 6mm waarvan ik er al 2 had in de eerste bestelling

Super service

Zeer snelle en correcte levering…

Top verkoper en snelle levering.

Ik heb al meerdere machine gekocht bij deze verkoper en telkens kwaliteit een aanrader voor iedere klusser.

goede verpakking goede werking

Super snel geleverd

Super snel geleverd en zeer goed van prijs

Bij deze firma blijf ik kopen!

Ik koop hier al langer. Zoals overal loopt er al eens iets mis bij een aankoop, bij Fixami is dit geen ramp, de after sales doet prima hun best om het snel en met tevredenheid op te lossen. De qualiteit en prijzen van de goederen zijn in orde.

Correcte en snelle levering!

communicatie

Beste, Ik had een vraag gesteld via het contact platform. Daar kreeg het antwoord we beantwoorden jou mail binnen de drie dagen. Ik heb nooit een antwoord op mijn mail gekregen dus waarom zou ik nog klant blijven bij jullie ?

Prima levering, uitstekende verpakking

Ik ben nu een zes-tal jaar cliënt bij Fixami. Wanneer er al iets defect is, of wordt er een verkeerd artikel geleverd, wordt dit altijd correct bekandeld

Snel bezorgd .

Snel bezorgd maar na eerste gebruik stuk .

Top, ondanks probleem levering

Hadden 2 warmte units besteld, maar er werd maar 1 geleverd. Was door toedoen van post.nl. Werd heel vlot en snel geholpen door de klantendienst.

Communicatie loopt sterk mank

Kleine bestellingen die men rechtstreeks via de webshop plaatst zijn geen probleem. Geregeld beschadigingen aan het materiaal door slecht verpakken, maar dit wordt meestal snel opgevolgd. Het vragen van offertes en opvolging van deze bestellingen is de laatste tijd dramatisch. Geen reacties, wekenlang wachten... Voor grote bestellingen is het dus niet per se een aanrader...

Lege doos gekregen

De doos is vandaag toegekomen Om te beginnen is de doos veel teklein voor de zaag in te passen En bij openen was ze leeg

Is ok

Is ok

Prijs/snelheid: 10 op 10!

Snelle levering voor een concurrentiële prijs!

10 Top

Vlot en snel. Al meerdere prima ervaringen gehad met Fixami.

Vlotte aankoopervaring

Makkelijk gezocht materiaal teruggevonden, eenvoudig te bestellen en snel geleverd. Geen hogere score omdat Vikingpunten niet zijn toegewezen/doorgekomen.

Vlugge levering

Heel tevreden met de stuunschijf

Correcte prijzen, snelle levering!

Zeer duidelijk overzicht. Zeer veel keuze. Snel geleverd.

toppie

toppie de popie

Stipt, goede service. Gewoon correct.

Profesjonalnie!

Zamówione wieczorem, następnego dnia przed południem odebrane. Brawo!

Na de levering, machine gemonteerd, ging zeer vlot en daarna gazon nog geverticuteerd. Een groot verschil met mijn vorig apparaat. Toppie, met plezier gewerkt.

Altijd correct en op tijd

Al mijn makita accu gereedschappen komen van Fixami en heb er al veel. Altijd op tijd geleverd, de ene dag besteld , de dag nadien geleverd en zeer goed verpakt. Zeer goed prijs kwaliteit. Kortom een tevreden klant.

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg